Citiraj gita-xy prvotno napisa Vidi poruku
Meni je uistinu tužno čitati Tanju-b. Sjećam se da je prošle god napisala (dugo čitam ovu temu, ali nisam pisala) da je učiteljica na informacijama rekla kako je A. napredovao: više se ne javi svaki put kad zna odgovor. Kako oni uspiju ubiti djecu za kratko vrijeme.
Imaš dobro pamćenje, svaka čast
Ove godine nisam još bila na informacijama. Zapravo, sad od škole ne očekujem više ništa naročito, i malo mi je lakše kad sam si tako posložila u glavi (nešto slično nam je dala do znanja i psihologica kod koje je A. išao na radionice). Trudimo se doma pružiti mu što više onog što ga zanima (a interesi mu se mijenjaju, pa i to treba znati pratiti).
S druge strane, večeras je imao "prosviravanje" pred natjecanje u glazbenoj školi i baš mi ga je bilo lijepo vidjeti - i dobro je svirao i bio je zainteresiran da sluša druge i prati njihovu svirku. I koliko god mu se često ne da vježbati, toliko više vrijede ovakvi trenuci kad može pokazati što je naučio i kad je zadovoljan sobom i svojim postignućem (to je ono čega u školi nema).