Mene isto jako ljute radni udžbenici,
čemu to kada imamo radne bilježnice?
Ne vidim tome nikakve svrhe osim što prazne naše, a pune nakladničke džepove, jer takvi se udžbenici ne mogu naslijediti, nego se svake godine mora kupiti novi...
Mene isto jako ljute radni udžbenici,
čemu to kada imamo radne bilježnice?
Ne vidim tome nikakve svrhe osim što prazne naše, a pune nakladničke džepove, jer takvi se udžbenici ne mogu naslijediti, nego se svake godine mora kupiti novi...
Posljednje uređivanje od piplica : 30.09.2012. at 12:06
mene radni udžbenici izluđuju!!
ja djeci, doduše, dopustim da koriste stari udžbenik (a uglavnom su to djeca slabijeg imovinskog statusa), ali u njemu mora biti sve izbrisano. no, gospoda tiskala udžbenike masnih stranica tako da je i to brisanje nemoguće (ispod ostaje trag).
a radna bilježnica je muss, meni je nastava neizvediva bez nje.
na stranu činjenica da bih i sama mogla sastaviti zadatke (ilustracije malo teže), pa printati/fotokopirati, ali onaj tko ne radi u školi vjerojatno ne zna da je 80% naših škola potpuno neopremljeno za suvremenu nastavu.
u mojoj školi nastavnici sami kupuju papir, za fotokopiranje imamo svak svoju šifru i limitirani smo mjesečno. da ne govorim da sami kupujemo i kredu, jer ove koje škola kupuje su nekakvo jeftino smeće i njima se ne može pisati po 50 godina starim školskim pločama.
printam i fotokopiram samo kada je u pitanju test.