Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Zašto radne bilježnice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene bi manje smetale da ih ostavljaju doma a na satu učitelji kažu što je iz njih za zadaću. Ovako, kada vidim koliko stvari nose u školu i koliko je to teško, stvarno si mislim tko je tu lud.

Peterlin, malo , ali samo malo sam mlađa od tebe i je ne pamtim nikakve radne bilježnice tijeko svog školovanja.

Čak se sjećam da mi je teka iz matematike (srednja śkola) bila glavna pomoć na faksu i to tehničkom.

Slažem se sa konstatacijom da je riječ o profitu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mene bi manje smetale da ih ostavljaju doma a na satu učitelji kažu što je iz njih za zadaću.
    Nije sve baš tako crno-bijelo. Pa ne služi radna samo za zadaću.
    Ja ponekad vježbam uz pomoć radne na satu, ponekad dajem zadaću iz knjige/časopisa.

Ako pišemo test ili ćemo raditi nešto gdje neće biti potrebna niti knjiga, niti rb, uvijek kažem djeci da je ostave doma.

Inače, ja s punih 40 sam radne koristila...Ne znam što se između mene i Peterlin dogodilo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Mene bi manje smetale da ih ostavljaju doma a na satu učitelji kažu što je iz njih za zadaću. Ovako, kada vidim koliko stvari nose u školu i koliko je to teško, stvarno si mislim tko je tu lud.

Peterlin, malo , ali samo malo sam mlađa od tebe i je ne pamtim nikakve radne bilježnice tijeko svog školovanja.

Čak se sjećam da mi je teka iz matematike (srednja śkola) bila glavna pomoć na faksu i to tehničkom.

Slažem se sa konstatacijom da je riječ o profitu
    Isto ovako... Bilježnice iz matematike (druga generacija Šuvara) bile su i meni glavna pomoć na faksu i to tehničkom, zamisli... (offt. ima tu dosta baba s tehničkih fakulteta... Ne znam zašto, ali zasmetalo me to što si ovdje to tako istaknula... sorry, možda je pretjerano)

U osnovnoj školi smo imali radne bilježnice. Nisu bile ovako lijepe u šarenim bojama kao danas, ali bilo ih je.

Radne bilježnice pripadaju u osnovnu školu. Mora da imaš amneziju iz tih godina... Ni ja se ne sjećam baš svega (jer su mi bile bitnije knjige iz glazbene) ali znam da je bilo tih radnih bilježnica, za hrvatski jezik sam sto posto sigurna. Iz srednjoškolskih godina sjećam se odličnih zbirki iz matematike i fizike. Nebitno...

I ne znam čemu se tako čudiš. I moj sin koji je u petom razredu na donjoj granici rasta isto nosi torbu svaki dan. I gablec u njoj jer ne želi ni primirisati u školsku blagovaonicu.

Uostalom, stvarno bi trebalo ovako kako je Ifigenija rekla -djeci dati pločicu i spužvicu i nek čuvaju kravu.

Šuška avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A on topic - i ja mrzim radne udžbenike, ali bez radne bilježnice ne bih mogla raditi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Izračunah: moji udžbenik i rb (Project, EJ, 5. razred) zajedno teže 435 g.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •