-
Naši nemaju puno blok satova i dolaze doma umorni od nošenja torbe. Žale se sva djeca iz razreda.
Što se tiče skolioze, pišem o tome jer nekoliko meni bliske djece ju ima i doktori, osim rasta za nju " okrivljuju" teške torbe.
Petrlin, sorry al nisam skužila što ti smeta. U srednjoj je matematika i profaćica bila toliko dobra da su mi zabilješke iz škole jako pomagale, jer dok sam. Ja studirala tada su knjige bile problem jer ih nije bilo.
Po ifigenijinom potpisu zaključila m da gleda sam iz pozicije svoje struke, baš me zanima hoće li sama tražiti pločicu i kredu kada ćke imati dva ili više školaraca.
I koliko kużim izbor količine potrebnih udžbenika nije u rukama pojedinog nastavnika, već tu ima više upliva sa strane
I još mi nešto upada u oči - na temi o ŠUPu su se svi roditelji složili kako su učitelji potplaćeni, a isti ti učitelji se sprdaju kada se spomene cijena udžbenika, radnih bilkežnica, zbirki, mapa, radnih listova i tko zna čega što je potrebno kupiti početkom svake školske godine.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma