Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je jedan tjedan vjeronauk prvi sat, drugi tjedan nije iz ne znam kojih razloga nisu mogli napraviti da je prvi ili zadnji sat, ali su razmišljali o tome. Meni vjeronauk u školi paše , i OK bi mi bilo da je u npr. u vrijeme DB, pa da svi budu zadovoljni.
    kažem i ja. Vidiš kako u par minuta i nakon par postova filozofija "neshvatljivo", kad je na osobnom primjeru "uzemljena", postane vrlo shvatiljivo. Ko bi se bunio da je vjeronauk nije usred satnice, nego tipa predsat ili zadnji sat - mislim da nitko? Evo... ako ti je i dalje neshvatljivo, ja predlažem da se okuražiš i poduzmeš dodatni trud da to tako bude. Ako nije, onda ti, u cost-benefit analizi filozofskog i pragmatičnog ostaje da ti je benefit jer ti je zgodno da i pragmatično da bude u školi, a da je cost toga što se, iz istog razloga pragmatičnosti, priključuju i ovi "just in case", zapravo mali.

Na kraju, što reći - hvala ti na tvom žalu ? Nemoj se ljutit, probala sam ti tvoje filozofije s neshvaćanjem i emocije "žala" malo predočit "s ove strane" - nije baš neki value added za naš problem jer se i naša računica svodi na to što je više maltretaže - zafrkavat se s organiziranjem 45 minuta usred satnice ili ono... "a neće škodit".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.10.2012. at 17:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •