-
Da, ja tebe potpuno shvaćam i slažem se da je to problem, ali organizacijski. Ako je vjeronauk svim silama već u školi on se negdje u satnicu mora staviti. Ne znam jesi li ikada radila rasporede, ali ovisno o uvijetima (broj razrednih odjela, broj učionica, raspored ostalih predmeta) ponekad je zaista nemoguće napraviti raspored da svima štima, dakle taj ponekad vjeronauk mora biti u sredini satnice. E sad, da su svi ravnatelji savjesni radnici organizirali bi, kao što u većini škola vidim, adekvatnu skrb toj djeci za vrijeme vjeronauka. No, na žalost neki razmišljaju upravo tako kako ti govoriš....ma nek sjede unutra, neće im ništa biti. Ali isto bi tako rekli i da se radi o npr. njemačkom ili informatici. To je problem nemara i neorganizacije. Sumnjam da (mada sigurno postoje i takvi, ali se ne može reći da je generalno tako) netko kaže vidi ovog bezbožnika neće na vjeronauk, e neka sjedi tamo možda ga uspijemo pokrstiti. Drugim riječima, nemaju sluha za taj problem, ali takvi ravnatelji preteženo općenito nemaju pretjerano sluha i ambicije rješavati probleme. Eto, samo sam tu nijansu htjela istaknuti. Vjerujem da ti je to nebitno kada se radi o tvom djetetu jer bez obzira na razlog dijete pati, no opet nije dobro ni da se stvara pogrešna slika. Zapravo ja govorim iz vlastitog iskustva u svom podneblju, ne znam kako je dalje, no vjerujem da i vi govorite na isti način.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma