Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Troska predivno, čestitam od srca!
    Evo još malo lijepih vijesti - mm jučer radili biopsiju testisa, uzeli uzorak tkiva na 14 mjesta i na 6 pronađeni spermiji
    Jedan uzorak poslali na citologiju, a 5 zamrznuli, s obzirom na visoki FSH mm, ovo je super
    Cure ako vas bilo što zanima, pitajte!
    Sretno svima!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Bravo,bravo,bravo Loly ,jesen stigla i donjela nam dobre vijesti ,ajme tako sam sretna zbog vas ,cure moje grlim vas

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Evo još malo lijepih vijesti - mm jučer radili biopsiju testisa, uzeli uzorak tkiva na 14 mjesta i na 6 pronađeni spermiji
    Jedan uzorak poslali na citologiju, a 5 zamrznuli, s obzirom na visoki FSH mm, ovo je super
    Sretno svima!
    Hvala svima jos jednom od sveg srca Cestitam Loly-to su super vesti.Nemoj da te brine visok FSH-i mm je imao visok FSH, pa na kraju je sve dobro ispalo. Samo smireno i sve ce biti OK. Imam te u mislima a i sve vas, znam da cemo na kraju se svi zajedno radovati

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Troska, Loly!

Bravo cure! Čestitam!

Ovo nam je baš trebalo na našoj tužnoj temi. Samo da se ovako nastavi!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sretno svima!
    Super vest Loly.

Da li je tvoj muz koristio ista pre TESE?? Klomifen ili bilo kakve vitamine,minerale ili sl?

DanijelaDanči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Loly, presretna sam zbog vas, to je divna vijest. Je li to obična biopsija, pretpostavljam da je, a onda je to još veća vijest. I još me zanima jeste li to radili privatno ili preko uputnice?
    Posljednje uređivanje od DanijelaDanči : 23.10.2012. at 23:13

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj DanijelaDanči prvotno napisa Vidi poruku
    Loly, presretna sam zbog vas, to je divna vijest. Je li to obična biopsija, pretpostavljam da je, a onda je to još veća vijest. I još me zanima jeste li to radili privatno ili preko uputnice?
    Draga obična biopsija je bila, dr. je nasumce uzela uzorke tkiva. Radili smo privatno u Splitu.
    Sljedeći mjesec idemo u postupak sa femarom i onda menopurima
    Posljednje uređivanje od Loly : 24.10.2012. at 09:14

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Sretno svima!
    Pozdrav! Nisam baš aktivna na forumu, ali Vas često čitam. Misleći da ih je malo sa ovim Vašim, a i mojim problemom, nisam ni imala o čemu pisati. Mi imamo sličan problem kao i Vi, pa bih molila par uputa. Nas isto uskoro čeka biopsija testisa, pa me zanima što je potrebno prije nje napraviti, bar po pitanju mene kao žene i koliko ranije je potrebno zakazati nekakve konzultacije kod dr. P ili dr.Š u Cita. Ukoliko imate nekakve korisne savjete, dobro bi mi došli. Puno sreće i zahvaljujem!!!

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ji45 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Nisam baš aktivna na forumu, ali Vas često čitam. Misleći da ih je malo sa ovim Vašim, a i mojim problemom, nisam ni imala o čemu pisati. Mi imamo sličan problem kao i Vi, pa bih molila par uputa. Nas isto uskoro čeka biopsija testisa, pa me zanima što je potrebno prije nje napraviti, bar po pitanju mene kao žene i koliko ranije je potrebno zakazati nekakve konzultacije kod dr. P ili dr.Š u Cita. Ukoliko imate nekakve korisne savjete, dobro bi mi došli. Puno sreće i zahvaljujem!!!
    Draga ji45 najbolje je da nazoveš u Cito i dogovoriš konzultacije, nema čekanje, max. 7 dana. Tamo će ti dr. reći što vam je sve potrebno. Nama je odma reka da smo za biopsiju i dao br. doktorice Radovniković koja radi u poliklinici Salus (u istoj zgradi di i Cito). Naručili smo se kod nje, napravila je mm ultrazvuk, pregled, dala mu da napravi kompletnu krvnu sliku, hormone, sve briseve, kariogram, microdeleciju. Kad je to napravio, učinjena mu je biopsija.
    Ti bi trebala nove nalaze pape, briseve, hormone, hiv, hepatiits, krvnu grupu i rh faktor, ali meni je dr. rekao da to radi tek kad vidim oće li mm naći spermije prilikom biopsije.
    Eto nadam se da sam ti pomogla, ako te još što zanima, samo pitaj, rado ću ti pomoći
    Želim vam puuuuuuuno sreće!!!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Curke a kako to ide u cito-splitu,sa biopsijom,tko vrsi operaciju,koliko imaju iskustva ,vidim da je pozitivno Loly bilo ,neznam dali ima jos netko da je tamo radio i da su nasli plivace.,a azoo u pitanju????? Koliko je kod njih biopsija i sve sto treba,koliko sam shvatila to je privatna klinika ili sam u krivu???
    ma samo da znam da ih ima vec bih dogovorila snjima ,ali se bojim i mislim da su nam minimalne sanse ,te da je najbolje mikroskopsku biopsiju napraviti,i zato moramo cekat dr.Emre,a tko zna koliko ce to jos potrajat,bas sam razocarana.
    Posljednje uređivanje od postoji nada : 04.11.2012. at 19:16

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    Curke a kako to ide u cito-splitu,sa biopsijom,tko vrsi operaciju,koliko imaju iskustva ,vidim da je pozitivno Loly bilo ,neznam dali ima jos netko da je tamo radio i da su nasli plivace.,a azoo u pitanju????? Koliko je kod njih biopsija i sve sto treba,koliko sam shvatila to je privatna klinika ili sam u krivu???
    ma samo da znam da ih ima vec bih dogovorila snjima ,ali se bojim i mislim da su nam minimalne sanse ,te da je najbolje mikroskopsku biopsiju napraviti,i zato moramo cekat dr.Emre,a tko zna koliko ce to jos potrajat,bas sam razocarana.

moj muž je bio na Citu, nismo dugo čekali da dođemo na red. radili su biopsiju i nisu nažalost našli ništa...a cijenu ću provjerit kad potražim papirologiju pa ti javim...mislim da je bolje čekat na mikroskop u sarajevu i uradit mikroskopsku biopsiju

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je biopsiju radila urologinja, mm je išao na dogovor i napravila mu je dr. pregled, uzv i dala mu da napravi kks, hormone, briseve, kariogram, mikrodeleciju, nakon toga je napravljena biopsija. Od prvog pregleda da operacije je prošlo mjesec dana. Platili smo 5000 kn, a s obzirom da je nešto nađeno platili smo u Cito zamrzavanje 1000 kn.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj loly prvotno napisa Vidi poruku
    draga ji45 najbolje je da nazoveš u cito i dogovoriš konzultacije, nema čekanje, max. 7 dana. Tamo će ti dr. Reći što vam je sve potrebno. Nama je odma reka da smo za biopsiju i dao br. Doktorice radovniković koja radi u poliklinici salus (u istoj zgradi di i cito). Naručili smo se kod nje, napravila je mm ultrazvuk, pregled, dala mu da napravi kompletnu krvnu sliku, hormone, sve briseve, kariogram, microdeleciju. Kad je to napravio, učinjena mu je biopsija.
    Ti bi trebala nove nalaze pape, briseve, hormone, hiv, hepatiits, krvnu grupu i rh faktor, ali meni je dr. Rekao da to radi tek kad vidim oće li mm naći spermije prilikom biopsije.
    Eto nadam se da sam ti pomogla, ako te još što zanima, samo pitaj, rado ću ti pomoći
    želim vam puuuuuuuno sreće!!!
    hvala puno, također sve najbolje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •