Stranica 60 od 112 PrviPrvi ... 1050585960616270110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,951 do 3,000 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

trebao biti

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Pozdrav curke !
    Evo pratim vas ali ne tipkam baš jer se ništa ne događa, čekamo 12 mj i vadimo nalaze.

Sretno svima !

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

drage moje,progesteron se spustio-danas započinjem s gonalima,u petak folikulometrija tak sam sretna

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Bok cure, dobila nalaz prog.21dc i uredan je al prolaktin je 56.7 (14-23 ), ima li veze sto sam ga isto vadila 21dc? Niko mi nije rekao drugacije?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje,progesteron se spustio-danas započinjem s gonalima,u petak folikulometrija tak sam sretna
    Draga, i ja sam sretna zbog tebe...jupiiii, nema cekanja!!!! Veeelika pusa!!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hej pošto se vadile friško hormone, koliko vam je bio prolaktin? Ja sam vadila danas, 4. dan ciklusa mi je vrijednosti su :- Prolaktin moje stanje je 896,88- a parametri su od (108,78-557,13)
    Progesteron moje stanje 1,24 - a parametri od (0,32-0,95)
    FSH- 5,95( 3,03-8,08)
    LH-3,73(2,39-6,60)
    Estradiol-142( 77-922)
    Testosteron-2,41(0,45-3,75)

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

inaće već sam dobila lijekove jer sam imala nalaz hormona od lani i tam je bilo sve u granicama normale ,uzele su taj lanjski nalaz. A ovo sam vadila radi sebe.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

E dal vidiš draga kako sve dolazi na svoje...sretna sam zbog tebe draga...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala vam od <3..

Ljubilica,svejedno koji dan se vadi prolaktin..na njega utjece stres,nervoza..pa prije vadenja krvi se preporuca 20-ak min.odmorit da se smiris..

Snupi,imas temu o hormoni pa zaljepi tamo post,neko iskusniji ce ti dati savjet..

Kisssss

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

evo da se i ja javim malo.
    jučer sam bila na prvom razgovoru u petrovoj kod prof. kasuma. odličan je prvi dojam ostavio na mene. nadam se da će tako biti i ubuduće. fini jedan gospodin. bez puno filoziranja i bilo čega me je sve ispitao i priznali su mi nalaze od briseva i pape koji su rađeni u 3 mjesecu ove godine, nalaz hsg-a koji je rađen u 5 mjesecu ove godine, čak bi priznali i nalaz od muža koji je rađen u privatnom laboratoriju ali je rađen prije godinu i pol skoro pa mora ponovno. uglavnom na kraju razgovora mi je rekao da " idemo mi odmah nekaj delati" naručio me za petak za folikulometriju. ići ćemo na ciljane odnose (od kojih me već glava boli) . ali što je tu je. pitao me na kraju da li imam kakvih pitanja za njega. rekla sam da za sada ne ali ću vjerojatno s vremenom imati na što se on nasmijao i rekao pa to se i očekuje. budemo svi imali pitanja s vremenom. neznam kako to kod njega ide ali pretpostavljam da bi ako ne uspije ovaj mjesec ciljano išla možda sljedeći s klomifenima ili na inseminaciju. hmmmmm. nemam pojma. idemo polako korak po korak. svima vama koje čekate i koje ste trudilice od srca želim da što prije budete trudnice.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nakon neprospavane noći zbog svog velikog prolaktina,nazvala jutros našu dragu bolnicu i rekli da sutra dođem u Zgu da donesem nalaz i da vide šta bude dalje sa mnom i kakva terapije me sljeduje. Ovim putem zahvaljujem Kaduni na pomoći oko svega i šo me saslušala i što sam je bombardirala sa 1001 pitanjem ali sad mi je malo lakše. S nadom da budem ipak sprema za 11 mjesec za postupak. Ako budete imale povišeno, zovite odmah bolnicu i dežurnog doktora za vas i pitajte što dalje, jer bolje tak nego da vas natrpaju sa llijekovima koji ne budu imali efekta . I ako vas bude vodila intuicija u pojednim stvarima slusajte je , jer da nije bilo tak ja bi otišla u postupak sa povišenim prolaktinom.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

nažalost,mnoge pretrage koje su bitne za postupak napravimo same na svoju ruku..pa tako sam ja vadila prolaktin,koji je uredan,hvala bogu..
    Snupi,dobro da si zvala dr.bolje odgoditi postupak nego ući svjesno sa nečim što ne štima..
    iako prolaktin varira iz dana u dan praktički..kod tebe nije tako jako povišen,možda ćeš ga morati ponoviti-moguće da će se sniziti..pa ti neće trebati terapija..vidje ćeš..drži se.možda se regulira sve do 11.mj. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Curke, evo jutros sam obavila 2. ultrazvuk, jos danas Gonali, sutra stoperica i u petak ujutro aspiracija... Bas sam nestrpljiva
    Milasova8, kako ide pikanje? Jesi se "utrenirala"?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Sneki41 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, evo jutros sam obavila 2. ultrazvuk, jos danas Gonali, sutra stoperica i u petak ujutro aspiracija... Bas sam nestrpljiva
    Milasova8, kako ide pikanje? Jesi se "utrenirala"?
    Sneki,jupiii-još malo!! Kakvo je stanje,koliko folikula imaš?
    A jučer sam se piknula i jedino di sam pogriješila je to što sam odmah izvukla iglu van iz trbuha,a trebala sam ju barem par sekundi ostaviti..no,dobro..
    e možda se vidimo u petak-ja sam na UZV..u koliko sati si gore?

črkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

loorna31 evo da ti ja kažem svoje iskustvo s kasumom.
    čovjek mi je isto skroz ok, stručan je i stvarno zna što radi. ja sam kod njega već više od pola godine, isto kao i ti, išli smo na ciljane odnose, ali se na tome zadržali dulje od jednog ciklusa jer su nam nalazi savršeni, objasnio je da ne bi volio forsirati postupak kad nam možda samo treba pomoći odrediti ''dan i sat''.
    kako nismo uspjeli ni uz silnu pomoć, dočekala sam i ja svoj red za postupak
    tebi želim puno sreće i čim priji odlazak na trudnički forum

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Imam jedno pitanje za nase iskusne trudilice- stopericu se "pika" isto kao i npr. Gonale u trbuh (tu sam fino "podfutrana")?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sneki,jupiii-još malo!! Kakvo je stanje,koliko folikula imaš?
    A jučer sam se piknula i jedino di sam pogriješila je to što sam odmah izvukla iglu van iz trbuha,a trebala sam ju barem par sekundi ostaviti..no,dobro..
    e možda se vidimo u petak-ja sam na UZV..u koliko sati si gore?
    Glavno da si krenula! Super! Kod mene danas 3 solidna folikula... Dva taman velicinom, jedan manji a jedan je odustao kako dr. veli (nasmijao me jutros tim izrazom). U petak moram biti u pol 8 u Petrovoj u "punoj ratnoj spremi"...bilo bi bas dobro da se vidimo! I ti ces vjerojatno biti gore u to vrijeme...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Lijepo Sneki..odlicno!
    Taman oko pola 8 sam i ja gore sresti cemo se,garant

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sneki41,štopericu pikneš isto u trbuh,tak je meni sestra Irena rekla,i ja sam ju piknula.fala bogu,imala sam kam..

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Joooooj koliko vijesti pa ne stignem vas pratiti ))) bravo cure, jedva čekam lijepe rezultate

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Imam jedno pitanje za nase iskusne trudilice- stopericu se "pika" isto kao i npr. Gonale u trbuh (tu sam fino "podfutrana")?
    Sneki41, a koja štoperica? Ovitrel ide potkožno, znači može trbuh. Ako je Brevactide, mislim da ide intramuskulatorno, znači mišić ili guza, ne znam ide li u trbuh. Provjeri na pakovanju ako imaš, piše sigurno u uputama.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure, samo mala napomena. Ne pika se SVAKA štoperica potkožno (npr. u trbuh) ima i onih koje idu u mišić (npr. guzu). U petrovoj obično u zadnje vrijeme ide ovitrelle za štopericu, koja ide potkožno. Ali čisto da se ne vodite time da sve štoperice idu u trbuh, bitno je uvijek pitati i voditi računa o tome.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ježić dok ja otipkam ti si već sve rekla

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ježić dok ja otipkam ti si već sve rekla
    Jeste, tikki, ja sam brža

Zapravo, sad kad se sjetim, Brevactid je meni sestra spičila u guzu i znam da me boljelo. Ovitrelke sam si uvijek davala sama u trbuh i nikad nije bilo nikakvih problema.
    Posljednje uređivanje od ježić : 16.10.2012. at 22:42 Razlog: pravopis

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
    Sneki41, a koja štoperica? Ovitrel ide potkožno, znači može trbuh. Ako je Brevactide, mislim da ide intramuskulatorno, znači mišić ili guza, ne znam ide li u trbuh. Provjeri na pakovanju ako imaš, piše sigurno u uputama.
    Imam Ovitrel...znaci - potkozno u trbuh, dobro je, to mi ne predstavlja vise nikakav problem mada mislim da mi stoperica nece mozda ni trebati. Jucer navecer i opet jutros nesto malo mrljavo na gacicama...nije valjda krenulo ranije...ili je... vidjeti cu da li ce se pojavljivati jos kroz dan pa cu zvati u Petrovu... Sad sam sva u cudu, jucer je ujutro na UZV bilo sve OK...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj črkica prvotno napisa Vidi poruku
    loorna31 evo da ti ja kažem svoje iskustvo s kasumom.
    čovjek mi je isto skroz ok, stručan je i stvarno zna što radi. ja sam kod njega već više od pola godine, isto kao i ti, išli smo na ciljane odnose, ali se na tome zadržali dulje od jednog ciklusa jer su nam nalazi savršeni, objasnio je da ne bi volio forsirati postupak kad nam možda samo treba pomoći odrediti ''dan i sat''.
    kako nismo uspjeli ni uz silnu pomoć, dočekala sam i ja svoj red za postupak
    tebi želim puno sreće i čim priji odlazak na trudnički forum
    hej draga črkica puno ti hvala na odgovoru. znači ipak nisam pogriješila kad mislim da je on ok čovijek. da vidi se da je stručan i nadam se da će i u mome slučaju znati što radi. koliko dugo ste išli na ciljane odnose? mi se trudimo već više od 2,5 godine s time da sam ja obavljala folikulometriju privatno nekih 6-7 mjeseci sa ciljanim odnosima. možda se sretnemo nekad kod kasuma. od srca ti želim najljepši Božićni poklon

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj Sneki...ne znam šta je..baš sam se i ja začudila čitajući tvoj post..
    nadam se da će ti neka iskusnija forumašica dati odgovor.. A ja ću zaželjeti da je ipak sve ok i da je punkcija u petak...Ne mislim da je ranije krenulo,to bi stvarno bilo preprerano..

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sneki41, smeđkasto, ili?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj Sneki...ne znam šta je..baš sam se i ja začudila čitajući tvoj post..
    nadam se da će ti neka iskusnija forumašica dati odgovor.. A ja ću zaželjeti da je ipak sve ok i da je punkcija u petak...Ne mislim da je ranije krenulo,to bi stvarno bilo preprerano..

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Sneki41, smeđkasto, ili?
    Je, smeđkasto...i "frce" me onak lagano ko kad inace imam ovulaciju...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Je, smeđkasto...i "frce" me onak lagano ko kad inace imam ovulaciju...
    koliki su bili folikuli jučer (sorry, ne pratim), jesi pod supresijom?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    koliki su bili folikuli jučer (sorry, ne pratim), jesi pod supresijom?
    Jucer su bila 2 dobra kako dr. kaze od 17-18 i jedan manji od 12. Jucer jos Gonali a danas bi trebala stopericu u 21h...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nije mi dao vrag mira pa sam nazvala sr. Irenu, sve sam joj rekla, veli ona da napravim kako je dr. rekao -danas stoperica a u petak kad bi trebala biti aspiracija ce mi prvo napraviti UZV da se vidi jel OK ili nije. Eto, sad treba "prezivjeti" do petka s upitnikom u glavi...uh!

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja sutra vadim betu,osim bolova u ledima i preponama i cikama nista drugo....
    mislim da opet nista....

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pilek mislim na tebe, ja vjerujem u veliku betu

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

javim detalje sutrA

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sneki,sretno,sretno!!!!! Vjerujem da će biti sve ok...nadam se da se vidimo onda u petak..

Pilek,navijam za veliku betu

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Eto vratila sa malo smirenije glave. Ovako dobila lijek-bromergon. 2x1 svaki dan i dok budem na stimulaciji. Prije nego što što dobijem mengu ponovno izvaditi krv i javiti stanje. Opao mi kamen sa srca. Izvadila usput i AMH.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Curice moje drage koje ste u postupku !

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sneki da li je to tvoje smeđe znak da ovuliraš? Jer ja sam nakon stop inekcije osjetila puk- digodilo su to da je ovulacija je isto vrijeme bila pod ljekovima i prirodno.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pilek,nek bude beta onakva kakva treba,velika ko kuća!držim fige(neznam kaj je točno ispravno,fige il palčeve,kaj god da je-držim).
    Sneki41,isto tako,nek dođe do punkcije a onda i do transfera!
    a nakon toga,mirno do bete!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Sneki da li je to tvoje smeđe znak da ovuliraš? Jer ja sam nakon stop inekcije osjetila puk- digodilo su to da je ovulacija je isto vrijeme bila pod ljekovima i prirodno.
    A izgleda da je, bojim se da ce biti kasno za aspiraciju u petak bez obzira na stopericu...a dobro, kako bude - bice...

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

sneki, pod supresijom si, ili?

meni je inače ovulacija 11-12 dan/ciklus 29 dana, a punkcija u stimulaciji je bila 18. ili 19. dana.

folikuli 17-18mm? ne bi smjelo biti prekasno

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    sneki, pod supresijom si, ili?

meni je inače ovulacija 11-12 dan/ciklus 29 dana, a punkcija u stimulaciji je bila 18. ili 19. dana.

folikuli 17-18mm? ne bi smjelo biti prekasno
    Nisam pod supresijom, samo stimulacija Gonalima...

bili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Eto vratila sa malo smirenije glave. Ovako dobila lijek-bromergon. 2x1 svaki dan i dok budem na stimulaciji. Prije nego što što dobijem mengu ponovno izvaditi krv i javiti stanje. Opao mi kamen sa srca. Izvadila usput i AMH.
    Snupi, pripazi kad počneš piti taj bromergon, moja frendica je znala pasti u nesvjest od njega, rekao joj dr. sve polako, obavezno kad se dižeš iz kreveta, onako po "penzionerski". Sva sreća da ga reguliraš sad, ona je radi velikog progesterona imala 2 spontana (slučajno su to otkrili), u trećoj pila bromergon do kraja i iznosila školsku trudnoću. Ipak mi žene imamo neko šesto čulo kad si ga išla vaditi

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala Bili na upozorenju bila ih budem prije spavanja i drugu jutro poslije pauze ili doručka.A ha hočeš reći zbog povišenog prolaktina. Meni je sad prvi put tak , moj je do sad bio normalan a bio mi je povišen testosteron dok sam išla u Mb u postupak. Ako je to razlog mojim spontanima nek me onda podvežu i lžala budem ako treba 9. mjeseci u bolnici.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Snupi bogme dosta si jaku dozu dobila ja pijem po pola tablete prije spavanja i to mi je OK (imala sam oko 600), on dosta uspavljuje tako da paziš pogotovo na početku s terapijom i mislim da bi trebalo postepeno dok ti se organizam malo navikne a možda ti se brzo spusti , meni je sad prema nižoj granici a pijem puno manje doze.
    Kad si imala zadnji ab možda ti je povišen još od toga?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Zadnji ab sam imala lani u 7. mjesecu, a prekjučer dok sam vadila krv bio 899. Znaci "drogirana "budem na poslu. Nije samo to moja konjska doza vec i menopuri koji me sljeduju za mjesec dana.

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ženice moje,nije me bilo par dana,ali sam pratila vase postove. U subotu bila aspiracija 1 fol. Dobili 1 j.s. Jucer bio transfer,biolog rekao kvalitetan 8-stanicni Terapija crinone gel i clexan 0.4. Cekam betu!
    Svima koji cekaju aspiraciju,transfer i betu sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Helena,sretno u iscekivanju bete..navijam da bude pozitivna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •