Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

aj da malo pokvarim dobro raspolozenje na azoostatistici , nakon toliko vremena mi vise nemamo dijagnozu azoospermija, sad smo ponosni vlasnici nove dijagnoze aspermia, da nije tragicno bilo bi komicno. meni je to sve sad smjesno jer nakon dve godine moleci se da nam se promjeni dijagnoza , eto sad se promjenila .
    da se nasalim na svoj racun dobra stvar je u svemu sto vise necemo ici na spermiogram i davati pare da vidimo silne nule.
    smajli je tu zato sto me vise nista ne moze pokositi niti razocarati.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    aj da malo pokvarim dobro raspolozenje na azoostatistici , nakon toliko vremena mi vise nemamo dijagnozu azoospermija, sad smo ponosni vlasnici nove dijagnoze aspermia, da nije tragicno bilo bi komicno. meni je to sve sad smjesno jer nakon dve godine moleci se da nam se promjeni dijagnoza , eto sad se promjenila .
    da se nasalim na svoj racun dobra stvar je u svemu sto vise necemo ici na spermiogram i davati pare da vidimo silne nule.
    smajli je tu zato sto me vise nista ne moze pokositi niti razocarati.
    Boss ,prestrasno,neznam sto bih rekla hocete li ipak na biopsiju ili nesto drugo imate u planu? neznam vise sto bih rekla na sve doktore i otkrivanje dijagnoza,nakon godina nadanja,planiranja,odustajanja ili stajanja na mrtvoj tocki, uzas,uzas.
    Sretno vam za dalje sto vec odlucite,borite se koliko mozete. pozz

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos15.,ti si nam sad najveca nada za uspjeh jel mislim da vi idete prvi u Bahceci na micro-tese,pa te rezultate jedva cekamo,pozitivan ishod od strane doktora i puno,puno plivaca kod supruga a kod tebe mrve vrckave u busi.Napokon da se krene sa micro u Bih,nadam se da je microskop spreman za trazenje nasih skrivenih cudesa. sretno kisss

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

boss

postoji nada, hvala ti na tako lijepim riječima. Od srca se nadam da ćemo svi doći do svojih bebica, Što se tiče mikroskopa, još nije stigao, ali sreća i "gospođa" kasni, pa se nadam da će mikroskop doći prije nje da mogu u istovremeni postupak sa mm. Iskreno, malo me strah kad pomislim da ćemo mi možda biti prvi na micro tese, osjećam se ko da će na nama naštimavati mikroskop.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •