Citiraj Runa prvotno napisa Vidi poruku
Ola, ladies
Ja sutra u Mb na uzv. Jučer sam popila zadnji Logest, ali već dva dana krvarim. Kaj će mi uz krvarenje radit uzv? Kak to ide?
Runa i meni je bio uzv na 1 dan krvarenja i bilo mi je koma kako će to izgledati, i dr.je skužila da mi je velika nelagoda i onda mi veli da oni mole Boga da na prvom uzv već bude u tijeku krvarenje, da je to puno bolje za njih. A i jedan je cura bila kojoj nije počelo krvarenje, svejedno je obavila uzv, samo što je čekala da počme krvarenje i tada otpočela sa stimulacijom, dok sam ja recimo taj dan odmah počela sa stimulacijom. Bez brige, ništa strašno, naravno kad prođe

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
prije godinu i pol ja sam imala 40 i pol, ali su me uredno stavili na listu uz godinu dana čekanja.. bila sam tako sretna kad sam im pisal mail da otkazujem ...
Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
Ja zna, da su ove iznad 36 imale uvijek malu prednost u mbu, ako si negdje zapisan u njihovom registru onda dođeš prije na red od godine dana.
Kad smo ja i MM lani u 10 mj bili na konzultacijama za listu čekanja su nam rekli da se trude da to bude od 8 do 12 mj, s tim da žene 40+ čekaju 6 mj otprilike. I mi smo došli na red točno za 8 mjeseci.