Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
Da, ako nisi s nama, protiv nas si.

Pa ako vam je tako lakše, npr. mene slobodno možete staviti u neku od svojih ladica. (iako ne sumnjam
da sam već odavno u nekoj od njih). Što nam na kraju preostaje nego miroljubiva koegzistencija.
Na tvoju ironiju, samo sam odgovorila ironicno. Potpuno nepotrebno, priznajem...inace ne volim svrstavati ljude u nikakve ladice. Sigurno bi se u RL puno bolje razumjele jer ovako napisano je podlozno razno raznim interpretacijama.

Medjutim, nesto me iskreno zanima pa ako je netko od vas vjernika voljan odgovoriti na to pitanje bila bih zahvalna, a ako ne postujem vas izbor da se o tome ne izjasnjavate. Naime, zanima me kako bi vi reagirali na homoseksualne sklonosti vlastite djece? Bi li im odgovorili da je to gresno ponasanje, bi li im pruzili podrsku?
Naravno da ovo pitanje nije samo za vjernike jer od homofobije nisu cijepljeni ni ateisti, ali vasa vjera se eksplicitno izjasnila oko tog pitanja pa i pojedinci su se na ovoj temi ocitovali u tom smjeru.

Sa svojom djecom sam uvijek iskreno govorila o toj tematici jer u obitelji imamo pripadnika homoseksualne manjine pa im taj pojam i nije bas stran. Moram priznati da sam im par puta rekla da bi mi kao majci bilo lakse da su heteroseksualci jer im zelim sto bolji i lagodniji zaivot bez borbe sa osudjivanjem i predrasudama, ali da cu uvijek biti tu za njih i da cu rado prihvatiti njihove partnere ma kakvog spola bili ukoliko su naravno *normalne* osobe. Izgleda da necu imati potrebe za tim jer su se za sada deklarirali kao hetero, sin ima curu itakoto, ali mi je bilo kakva druga reakcija od strane roditelja na ovakva pitanja nepojmljiva.

Da li vi uopce sa svojom djecom govorite o toj temi ukoliko vam djeca nisu premala? Ovo naravno ne ide samo za vjernike.