Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    doanna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    doanna,
    imaš li ovulaciju? ako ovuliraš i ako imaš pohodne jajovode, inseminacija ima smisla. (istina, mala je uspješnost, ali uz dobar spermiogram i mlade godine žene, vrijedi pokušati sa inseminacijom).
    napravi amh i HSG.

koliko imaš godina?
    Inesz, mi imamo loš s-gram astehnozoospermia, ovulacije imam po mojim zapažanjima (lh trakice + temp.), bila sam već dva puta na konzultacijama ni jednom me nisu pregledali, svaki put kad dođem napišu koje još pretrage moram napraviti pa kad to napravite vidimo se opet, već sam luda, pa šta mi ne mogu dati taj popis pretraga odmah kompletan....razmišljala sam ako mi taj AMH bude loš pa nema uopće onda smisla da idem na HSG, a opet neki mi kažu da ako imam redovne cikluse i ovulacije da bi AMH trebao biti ok. Imam 33 god. ma idem ovaj ciklus još povaditi te hormone koje trebam i HSG...

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj doanna prvotno napisa Vidi poruku
    neki mi kažu da ako imam redovne cikluse i ovulacije da bi AMH trebao biti ok
    Netočno! AMH je pokazatelj ovarijske rezerve gdje ovulacije i ciklusi mogu biti savršeno uredni a rezerva poprilično niska.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •