Hvala na odgovoru, tako sam nešto i prepostavila. Punkcijom nije pronađeno ništa. Rađena u IVF Centru u Zagrebu, nismo dobili ni nalaz, samo preporuku da odustanemo od svega te da razmislimo o drugim opcijama roditeljstva. Kad smo se sabrali, vraćamo se na Humanu u Split, odakle smo i krenuli, te nam doktor preporučuje Pronatal. Pitala sam i za druge klinike (Belgija, Istambul, Sarajevo) za koje sam saznala čitajući ovaj forum, međutim dobili smo odgovor da je Pronatal najbolja, da se najviše posvete pacijentima, itd. Pronatal mi je mailom odgovorio da rade mico tese ali da bi prvo trebalo doći na kozultacije na kojima smo bili u 09 mjesecu kada su nas doktori pregledali. Nakon pregleda doktor je rekao da su testisi manji za 1/3 od normalnih te nam dao 30 % šanse da se pronađu spermiji. Dobili smo spisak nalaza koje moramo napraviti prije postupka i tek kada smo došli doma vidila sam da piše "masa". Malo me zbunilo, pa sam poslala mail na koji su mi odgovorili da je mico tese i masa isti postupak. Kao me to i dalje kopkalo odlučila sam pitat vas za pomoć. Sad moramo dobro razmisliti što dalje.