Dino- bas mi je zao za job,ali kako si rekla svako zlo za neko dobro,a dobro ce biti tebi u ovom postupku i nadam se da me neces trebati zbog pikanja.
Makar sam tu i za druge cure,a neke sam i pikala.
Xena- drzim fige za +
Jejja-neam pojma za te hormone,ali samo hrabro naprijed do cilja.hugic

pusti se i fokusiraj se na stvar koja ti je najbitnija u životu a to je da dobiješ jednog ili više anđelčića koji će vam uljepšavati život i vraćati vam bezuvjetnu ljubav
.a to da su te odjavili i nisu ti ni rekli vidi se koliko su imali poštovanja prema svojim radnicima.sram ih može biti ali znaš kako se kaže,sve se plaća sve se vraća. i da curke,voljela bih nekako vi koje ste iz pule ako neka želi da se bolje upoznamo pa možda i neku kavicu da popijemo....

najrađe bi sad išla po testić ali neznam da li bi mi išta pokazalo?možda je ipak bolje sutra ujutro sa prvim......
vjerovatno znate kako izgleda test.e sad kako ima slovo t i onda c meni se pojavi crta točno između t i c.eh sad....neznam čemu da to pripišem,nedovoljnoj količini urina i nenapravljenom testu kako treba,a naravno nije mi prvi put (i prvu trudnoću sam saznala sa njim,i dan danas ga čuvam),druga solucija,možda je prerano ipak mi samo pet dana kasni a ciklusi su kakvi jesu ili treća stvar po meni ona najgora da NISAM TRUDNA
nek sutra bude+ ko kuca
.u pon.ću raditi drugi testić pa ćemo vidjeti.eto toliko od mene,a što se tiče tebe jako mi je žao da te boli i nadam se da će što prije nestati ta bol.drago mi je da imaš toliko js i nadam se da će sve proći ok.drži nam se,budi hrabra i misli pozitivno.jedino tako ćemo sve koje se mučimo doći do cilja.šaljem ti veliki hug i da skačemo svi od sreće da si uspjela....

za M ... idemo dalje...
ne stignem sve pročitati, mora netko i raditi