Stranica 108 od 149 PrviPrvi ... 85898106107108109110118 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,351 do 5,400 od 7420

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dino- bas mi je zao za job,ali kako si rekla svako zlo za neko dobro,a dobro ce biti tebi u ovom postupku i nadam se da me neces trebati zbog pikanja.
    Makar sam tu i za druge cure,a neke sam i pikala.
    Xena- drzim fige za +
    Jejja-neam pojma za te hormone,ali samo hrabro naprijed do cilja.hugic

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

cure hvala vam na dobrodošlici i na lijepim željama.nisam kupila testić i napravila ga jer me strah ali sutra ujutru pišnem pa vam javim....
    dino84,to je zaista grozno.i ja sam prošla slično.radila sam na ugovor i bili su ful zadovoljni samnom no kad sam krenula sa postupcima gdje sam izbivala svaki drugi dan to im se nije svidjelo i prekinuli su mi ugovor.to prije nije bilo tako no današnje poslodavce nije briga za nas.nije mi bilo lako pomiriti se sa tim što ćemo biti na jednoj plaći uz sve obaveze koje imamo ali rekla sam sama sebi a kažem i tebipusti se i fokusiraj se na stvar koja ti je najbitnija u životu a to je da dobiješ jednog ili više anđelčića koji će vam uljepšavati život i vraćati vam bezuvjetnu ljubav.a to da su te odjavili i nisu ti ni rekli vidi se koliko su imali poštovanja prema svojim radnicima.sram ih može biti ali znaš kako se kaže,sve se plaća sve se vraća. i da curke,voljela bih nekako vi koje ste iz pule ako neka želi da se bolje upoznamo pa možda i neku kavicu da popijemo....

Nina i tata,sve najbolje vama i vašem malom anđelu.čestitam od

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj xena1 prvotno napisa Vidi poruku
    voljela bih nekako vi koje ste iz pule ako neka želi da se bolje upoznamo pa možda i neku kavicu da popijemo....
    Imamo još jednu novu kafedžiju

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mogli bi onda uskoro i kafenisati...
    Xena adje pišni plusić

Nina čestitke svima od

malo sam OT

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

POzdrav,
    Dino, stvarno nemam riječki, kako poslodavci mogu biti tako bezobrazni i nehumani

Xena-čekamo rezultate testića
    Nina, Valu želim svu sreću ovog svijeta.
    Ostalima vibram pozitivu za sve što im treba

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hej lasta i snekica.neopisivo mi je drago da se slažete za kaficu,heheheheehe jer mi ovo iščekivanje kao i sami postupci teško padaju a nemam baš sa kime to podjeliti.tko zna,možda smo se vidjele i u ri ali se nismo znale.ja sam inače iz centra kod žute škole.u kojem ste vi kvartu?i da lasta,mala princeza je predivna.a snekice ako sam dobro skužila i vama će biti veseo božić?jel to stiže mali anđo ili možda dva?jel to sve zahvaljujući rijeci lasto i sneki?pa nadam se da hoću pišnut plusić.čim pišnem i saznam nešto vi ćete biti prve koje će znati jer mi je puno lakše provesti dan uz vas i vaše podrške.stvarno ste supernajrađe bi sad išla po testić ali neznam da li bi mi išta pokazalo?možda je ipak bolje sutra ujutro sa prvim......
    hvala vatra....
    Posljednje uređivanje od xena1 : 15.11.2012. at 12:27

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hej,evo da vam se javim.konačno sam se odvažila i otišla u apoteku pa kupila 2 testa baby chek i naravno čim sam dotrčala kući odmah na wc da vidimo situaciju iako mi se baš nije jako piškilo.popiškim se ja ali malo i kaže najmanje 10 sek mlaza ali ja sam imala možda 5 sek.ok,čekam rezultat kad ono zbunjujuće totalno.vjerovatno znate kako izgleda test.e sad kako ima slovo t i onda c meni se pojavi crta točno između t i c.eh sad....neznam čemu da to pripišem,nedovoljnoj količini urina i nenapravljenom testu kako treba,a naravno nije mi prvi put (i prvu trudnoću sam saznala sa njim,i dan danas ga čuvam),druga solucija,možda je prerano ipak mi samo pet dana kasni a ciklusi su kakvi jesu ili treća stvar po meni ona najgora da NISAM TRUDNA
    sutra ujutro ću napraviti kako treba i nadam se da će pokazati plusić....

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Samo da vam poželim svu sreču ovoga svijeta za svakoga što mu treba....
    Nina čestitam na predivnoj srečii!!!
    Sneki kako si pikalica...ajde ti češ to odraditi ovaj puta pošteno i mi čemo skakati od sreče jer ti me pratiš,he,he
    Sretno cure moje!!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hej,evo da vam se javim.konačno sam se odvažila i otišla u apoteku pa kupila 2 testa baby chek i naravno čim sam dotrčala kući odmah na wc da vidimo situaciju iako mi se baš nije jako piškilo.popiškim se ja ali malo i kaže najmanje 10 sek mlaza ali ja sam imala možda 5 sek.ok,čekam rezultat kad ono zbunjujuće totalno.vjerovatno znate kako izgleda test.e sad kako ima slovo t i onda c meni se pojavi crta točno između t i c.eh sad....neznam čemu da to pripišem,nedovoljnoj količini urina i nenapravljenom testu kako treba,a naravno nije mi prvi put (i prvu trudnoću sam saznala sa njim,i dan danas ga čuvam),druga solucija,možda je prerano ipak mi samo pet dana kasni a ciklusi su kakvi jesu ili treća stvar po meni ona najgora da NISAM TRUDNA
    sutra ujutro ću napraviti kako treba i nadam se da će pokazati plusić....
    Mislim da je puno sigurnije test uroniti u casicu sa urinom. Ovo ti je nevaljan rezultat testa. Zasto? Ne znam i nema smisla nagadati, ali drzim fige za + ujutro.

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala ti maco papučarice.malo si me utješila.imaš jako lijepu slikicu.i ja se sjećam takve.jel curica ili dečko?
    i da malo pitanjce.što to znači biokemijska?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

xena pozlatile ti se riječi! I tebi Vulkan! Ja se tek pikam supresijom, kasnije i hormonima, pa moram proći punkciju, transfer i na kraju čekati betu koja bi trebala biti tamo negdje malo prije Božića. Tako da mi očekujemo veseli i lijepi Božić sa potvrdnom riječi doktora 'Čestitam, vi ste trudni!' Mislim da bi bilo krajnje vrijeme jer sam već i novim, a kamo li ne starim forumašicama dosadila

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Biokemijska trudnoća je trudnoća koja se očituje ßHcg, ali nažalost kroz par dana vrijednosti padaju, te se prokrvari i trudnoće više, nažalost, nema. Plod se primi, ali vrlo brzo i odustane. Pretežno žena ni nema pojma da je bila trudna, već samo dobije M i time uđe u novi ciklus. O tome što se dogodilo znamo pretežno mi koje pratimo naše stanje iz dana u dan, iz minute u minutu.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Xena- nek sutra bude+ ko kuca

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro cure.Evo situacija je sljedeća.Testić je napravljen no doveo nas je u nedoumicu ali isto tako dao nam je i malu nadu.Pošto se kod mene radi (ako je) vjerovatno o ranoj trudnoći rezultate sam gledala tek nakon 6 min i po meni nije ništa ali mm je odmah išao to provjeriti(možda par min.poslije mene) i kaže da vidi blago blijedu crtu(koristila sam baby chek) jer na testu piše za ranu trudnoću čekati 10 min. poslije 10min. ne tumačiti rezultat i ako se pojavi blijeda crta nije valjan rezultat.E sad,nisam sigurna da li je mm bio unutar tih 10 min vidjeti jer ja sam nastavila spavati ili koju minuticu poslije ali fakat kad mi je rekao da se vidi blijeda crtica odmah sam išla pogledati i stvarno se nazire.Možda je rezultat neg. a možda se radi i zaista o ranoj t pa ću morati pričekati još koji dan jer vještice ni danas nema a simptomi koji me prate kad treba doći nisu uopće prisutni.Malo sam se primirila ali ne razmišljam ni da jesam ni da nisam ,nego ću se opet prepustiti čekanju do pon.pa ću ponoviti testić(u nadi da vještica neće doći ).Možda će se nešto više vidjeti a onda još samo 4 dana do bete.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Xena- da je to crta rane trudnoce i da u pon bude lijepi debeli +. Ne gubi nadu dok nema M. Hug

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, otvorila sam temu "Riječanke kava", pa bi nam bilo drago da nam se pridužite uz ćakulu i kavicu!

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

¸thx vatra... nadajmo se da će biti....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

XENA navijam da je to to. Sretno i neka ti brzo prođu ovi dani do velike bete

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sneki ajde više, to ti i ja želim od srca....

vulkan kako tvoje malo srčeko, jeste postali svjesni?

Ja za 10 dana na konzultacije,možda i mene razveseli ovaj Božić. Di nam je Phyphi???

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    XENA navijam da je to to. Sretno i neka ti brzo prođu ovi dani do velike bete
    leptirice,hvala ti i nadam se da će i tebi i svima nama biti veseo Božić.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

snekica sigurna sam da će ti ovaj Božić biti najsretniji ikad....samo hrabro draga...

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, evo punkcija gotova. Dobili smo 6 js. Sad čekamo ponedjeljak da vidimo da li će transfer biti 3. dan ili idemo na blastice. Ovaj put je jako, ali stvarno jako boljelo, jedva sam izdržala. Moram mirovati jer mi je taj jajnik dosta povećan, a i toliko me boli da ni ne mogu ništa raditi.

xena, držim da je ta crtica od jedne male mrvice.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Waoooo dino! Bravo hrabrice! ~~~~~~~~~ za ludi tulum u labu! Ajmo plivaci,navalite!!!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

puno puno pozdrava svima i svakome malo ~~ za šta god treba!!!
    nina čestitam na najvećoj sreći!!!
    dino bravo!!! sretno s transferom!!!
    xena, nadam se da si nam ti sljedeća trudnica!!!
    butterfly sretno u novim pobjedama, kao i sneki...
    ja sam se dugo odmarala od svega, čekala nalaze mm, i opet odlučila, idemo pa kud puklo..
    sutra punkcija..a za dalje nam treba puuuuuno sreće,
    kao i svaki put...iščekivanje, strepnja, nada...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sretno kameleon! Drzim fige!!

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

kameleon sretno
    dino miruj do transfera i neka prodje najbolje sto moze...
    Posljednje uređivanje od jejja : 16.11.2012. at 19:33

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Dino bravo za js. sad samo neka budu lijepe za transfer, pa će bit fešta

kameleon hvala draga, i tebi puno sreče u novom i zadnjem postupku ~~~

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Hvala vam svima na lijepim željama Nadam se da se ono moje društvo lijepo druži u labu. Ja sam još u krevetu i mislim da do ponedjeljka neću ni izlaziti jer me baš boli.

kameleon, ~~~~~~ za bezbolnu punkciju i puno js
    xena, kakvo je danas stanje?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

dino84 za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DaBaR avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo curke da vam javim što se kod mene u zadnje vrijeme događalo,znači bio je prirodni ivf,dobili smo stanicu,al se nije nastavila razvijati i nije došlo do transfera,al već sa sljedećom M idemo u novi prirodni pa eto..nema odustajanja
    NinAčestitke za malog popišanca..
    Svim curama želim da im sve prođe ap tak..sretno!!

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hy,dino.evo danas je 30 dan i hvala bogu zasad vještice nema iako moram priznati da me jutros malo razočaralo jer sam pogledala na kalendar i vidjela da sam u 6 i 7 mj. dobila tek na 30 dan(ALI ONDA NISMO BILI U NIKAKVOM POSTUPKU,SKUPLJALI SMO PAPIRE).ludim totalno iako znam da nebi smjela,pa me čak i mm uvjerava da se nebi baš ništa pojavilo da nema nečega.stalno ponovno uzimam test i odlazim do prozora gdje je najjače danje svjetlo da zaista vidim tu crticu,tu blijedu nadu koja me malo smiri.jedino što primjećujem je to da kad nešto pojedem osjećam kao da mi kuha u crijevima(traje 5-10 min.).danas sam pospremala po kući da što manje mislim o tome.kako sam bila sagnuta u predjelu maternice i jajnika me malo boluckalo,više onako neka tupa bol.drugih simptoma nemam osim što sam živ,živ,živac.u pon.ću raditi drugi testić pa ćemo vidjeti.eto toliko od mene,a što se tiče tebe jako mi je žao da te boli i nadam se da će što prije nestati ta bol.drago mi je da imaš toliko js i nadam se da će sve proći ok.drži nam se,budi hrabra i misli pozitivno.jedino tako ćemo sve koje se mučimo doći do cilja.šaljem ti veliki hug i da skačemo svi od sreće da si uspjela....

kameleon,hvala ti na lijepim željama i nadam se da će iz tvojih ustiju u božije uši ili čije već....
    nadam se također da ćeš imati bezbolnu punkciju ili najmanje moguće bolnu(jer iskreno,svaka vam čast cure na hrabrosti,od prve do zadnje što to prolazite toliko puta i dalje se borite i dalje ste optimiste.mene toga užasno strah i zato se nadam da smo uspjeli sada) te da ćeš se pridružiti trudnicama možda kao i ja.....

također svim drugim curama želim puno sreće u svemu(nemogu vas još imenom prozivati jer nas ima jako puno i nisam sve popamtila,koja je u kojoj fazi,tu sam tek par dana) ali zaista vam želim sve najbolje od srca.

NEKA NAM SVIMA BUDE RADOSTAN I SRETAN BOŽIĆ I NEKA NAM NOVA 2013 DONESE PUUUUUNOOOOO MALIH ANĐELČIĆA
    Posljednje uređivanje od xena1 : 17.11.2012. at 11:41

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj DaBaR prvotno napisa Vidi poruku
    Evo curke da vam javim što se kod mene u zadnje vrijeme događalo,znači bio je prirodni ivf,dobili smo stanicu,al se nije nastavila razvijati i nije došlo do transfera,al već sa sljedećom M idemo u novi prirodni pa eto..nema odustajanja
    NinAčestitke za malog popišanca..
    Svim curama želim da im sve prođe ap tak..sretno!!
    draga,dabrice.jeli ti to prvi ivf?

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala cure!!!
    punkcija je prošla...ne baš bezbolno, ali ok...uspjeli smo uhvatiti 2 js...
    što mi se čini dovoljno s obzirom na stanje spermiograma!
    utorak ćemo vidjeti šta i kako dalje..
    nadamo se najboljem, da će se dobro razvijati do transfera!!!
    jejja, vatra, dino sretno i vama!!
    xena, ima da si trudna, a mi ostale za tobom!!
    e to bi bio radostan božić!!!
    pozdravi!!!

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    hvala cure!!!
    punkcija je prošla...ne baš bezbolno, ali ok...uspjeli smo uhvatiti 2 js...
    što mi se čini dovoljno s obzirom na stanje spermiograma!
    utorak ćemo vidjeti šta i kako dalje..
    nadamo se najboljem, da će se dobro razvijati do transfera!!!
    jejja, vatra, dino sretno i vama!!
    xena, ima da si trudna, a mi ostale za tobom!!
    e to bi bio radostan božić!!!
    pozdravi!!!
    draga kameleon.jako mi je drago što imaš dvije js i vjerujem da će do transfera biti sve ok a i nakon toga.
    evo da ne zacahtavamo temu a imam pitanjce pošaljem ti pp.nadan se da nije problem.....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kameleon bravo za punkciju, ma bitno da se one lijepo oplode i u utorak dobiješ prelijepe embrije....

xena sutra u jutro ponavljas test? ajde da malo poskakujemo...

sneki kako si ti draga, kad ideš gore na folik? imaš istu th ili su sta mjenjali?

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

nažalost leptirice ali ništa od poskakivanja.jedino će meni poskakivati prsti po telefonu kad budem zvala rijeku za ponovni postupak.
    danas popodne na 31 dan je dsošla vještica.
    užas,opet razočarenje.cijeli dan bez volje,plakanje i samo plakanje.neznam kako se vi nosite sa neuspjehom ali ja baš i ne dobro.....
    a kako si mi ti?

DaBaR avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

draga,dabrice.jeli ti to prvi ivf?
    Xena draga ovo mi je bio prvi ivf a prije sam imala 3 stimulirana sa transferom al negativnom betom,kako je izašao novi zakon doktor me je stavio prvo na prirodne..i ja sam bila tužna al odboluje se i dalje..sa vremenom se mrvu očvrsne..ne može se glavom kroz zid..
    Ostaj mi čvrsta i samo dalje sretno..

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

xena1 jooj draga, stvarno mi je žao...držin se, ali čim prije u nove pobjede

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hvala vam cure na podršci.već sutra krećemo u nove pobjede.... puseeeee

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kameleon dobro došla natrag! Nadam se da će ovo biti sad pogodak! Sretno!
    xena za M ... idemo dalje...
    ja se bockam sve u 16, M nikako da dođe, opet će doći na 30dc...
    svima ne stignem sve pročitati, mora netko i raditi

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hej cure.
    evo zvala sam danas ri i demo na prvu folikulometriju 26.11.nadam se da će biti bolje nego sad.
    no brine me da možda mm i ja nismo kompatibilni jer mi se to isto dešavalo prije 7 god.kad sam bila u vezi sa čovjekom koji je iza sebe imao tri sina,i kad smo se razišli dobili smo svako svoje dijete sa drugim partnerom.....
    znate li vi nešto više o toj nekompatibilnosti i kako to riješiti tj.prvo saznati da li se radi o tome?
    Posljednje uređivanje od xena1 : 19.11.2012. at 12:20

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Curke, evo mene napokon doma. Od mojih 6 stanica, 5 je dočekalo 3. dan i kaže dr. da jako lijepo izgledaju, tako da idemo na transfer u srijedu. Ja sam jako zadovoljna i baš sam sretna, ovaj put mi se baš sve lijepo posložilo

xena, baš mi je žao zbog vještice, ali super što si odmah dogovorila drugi postupak.

kameleon, sretno sutra na transferu!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bravo dino! Šaljem vibre za srijedu!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

snekica hvala...bilo je i vrijeme da se vratimo u borbu!!
    pikaj se hrabro i sretno!!!!da vještica što prije dođe!!!!!!
    dino super!!! tako mi je drago!!! sretno u srijedu i neka svih 5 dođu do blastica!!!
    ja sutra idem vidjeti čeka li me koja mrva...
    ful sam uzbuđena ovaj put...noćas netko neće baš spavati!!!

xena našla sam nešto na ovim linkovima o nekompatibilnosti partnera:
    http://www.ringeraja.hr/forum/m_1570.../tm.htm#157056
    http://www.ringeraja.ba/forum/m_2120..._/tm.htm#21204
    ako još šta nađem pošaljem ti na pp!
    pozdravi svima!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dobilaaaaa M!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bravo snekica!!
    ja nažalost nisam došla do transfera..
    više sreće drugi put...
    sljedeći stimulirani u 2. mjesecu..
    pozdravi i puno sreće svima!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Dobilaaaaa M!
    Ajde, nek' se i tome nekad veselimo!!!

kameleon

xena1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bravooooo snekice........
    kameleon,hvala ti na linkovima i žao mi je što nisi dočekala transfer. ali kako kažemo.idemo dalje u nove borbe....
    pozz svim drugim curama i sretno....

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sneki pretekla si me

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

xena ne kužim baš vašu situaciju, znači dobila si dijete sa drugim partnerom s kojim si i sada?
    Koliko dugo pokušavate od 1. trudnoće i dali imate neku dijagnozu, što ste radili od nalaza?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •