U krajnjoj liniji, sve je vezano s ljudskim pravima, ali skoro pa sve (osim tračeraja):
- MPO
- freedom of religion
- freedom from religion
- freedom from vaccination
- homeschooling
- birth- sve žive te teme.
Nekako bi to bilo preširoko.
Meni ovako paše - ireligiozno u hrv. kontekstu, a ovo o porodu itd. - toliko me ne zanima, a za ovu oko cjepiva itd. - ja bi uvela još jedan freedom - freedom on scientific information / freedom from myths itd.
Onda bi se sigurno još ugurao neverending i ništazaključujući topic - abortus - kad počinje čovjek/jel' fetus čovjek/osoba itd.
Bio bi to kupus - ta široka tema ljudskih prava, bojim se.
Posljednje uređivanje od ina33 : 13.12.2012. at 15:44
bilo je dosta topica gdje je učestvovala šira forumska populacija, a takvi topici se uvijek mogu otvoriti (meni se iskreno rečeno na takvim više nešto pretjerano i ne učestvuje).
ne odričem se ovog topica niti ovih linkovajer mi je baš gušt razgovarati s ljudima sličnih svjetonazora. i mislim da su sve (ljudskopravaške) teme usko povezane s našim (ireligioznim) svjetonazorima. nitko od nas ovdje ne ide od premise da je konkretno homoseksualnost grijeh, što god mislili inače o homoseksualnosti/homoseksualcima. i ako netko može taj diskurs o grešnosti (barem ovdje) preskočiti, također je dobrodošao na ovaj topic (ovo čisto da se nitko ne smatra nepoželjnim). i to je čar ovog topica.
![]()
ne mislim ti zabranit linkove emsoko sam ja da ti branim
ali nisam mislila opći-opći topic, nego ljudskopravaško humanistički, pa mislim da bi se i tu ok ekipa sjatila![]()