Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj koryanshea prvotno napisa Vidi poruku
    kad ste već na temi homoseksualaca (iako se često pitam koliko te neke stvari imaju veze s ireligioznim topicom, al ajd...)
    Isto onoliko koliko i "rasap čovjeka" sa zdravstvenim odgojem. Zapravo - ništa. U našem društvenom kontekstu - jako mnogo. Thx na linkovima !
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.12.2012. at 15:21

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Isto onoliko koliko i "rasap čovjeka" sa zdravstvenim odgojem. Zapravo - ništa. U našem društvenom kontekstu - jako mnogo. Thx na linkovima !
    pa za mnogo linkova koje nam emsa ovdje stavi pomislim "treba nam topic o ljudskim pravima"
    ne zato što nema veze s religijom, nego zato da šira forumska populacija sudjeluje

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pa za mnogo linkova koje nam emsa ovdje stavi pomislim "treba nam topic o ljudskim pravima"
    ne zato što nema veze s religijom, nego zato da šira forumska populacija sudjeluje
    U krajnjoj liniji, sve je vezano s ljudskim pravima, ali skoro pa sve (osim tračeraja):
    - MPO
    - freedom of religion
    - freedom from religion
    - freedom from vaccination
    - homeschooling
    - birth- sve žive te teme.

Nekako bi to bilo preširoko.

Meni ovako paše - ireligiozno u hrv. kontekstu, a ovo o porodu itd. - toliko me ne zanima, a za ovu oko cjepiva itd. - ja bi uvela još jedan freedom - freedom on scientific information / freedom from myths itd.

Onda bi se sigurno još ugurao neverending i ništazaključujući topic - abortus - kad počinje čovjek/jel' fetus čovjek/osoba itd.

Bio bi to kupus - ta široka tema ljudskih prava, bojim se .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.12.2012. at 15:44

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pa za mnogo linkova koje nam emsa ovdje stavi pomislim "treba nam topic o ljudskim pravima" ne zato što nema veze s religijom, nego zato da šira forumska populacija sudjeluje
    bilo je dosta topica gdje je učestvovala šira forumska populacija, a takvi topici se uvijek mogu otvoriti (meni se iskreno rečeno na takvim više nešto pretjerano i ne učestvuje).

ne odričem se ovog topica niti ovih linkova jer mi je baš gušt razgovarati s ljudima sličnih svjetonazora. i mislim da su sve (ljudskopravaške) teme usko povezane s našim (ireligioznim) svjetonazorima. nitko od nas ovdje ne ide od premise da je konkretno homoseksualnost grijeh, što god mislili inače o homoseksualnosti/homoseksualcima. i ako netko može taj diskurs o grešnosti (barem ovdje) preskočiti, također je dobrodošao na ovaj topic (ovo čisto da se nitko ne smatra nepoželjnim). i to je čar ovog topica.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ne mislim ti zabranit linkove emso ko sam ja da ti branim
    ali nisam mislila opći-opći topic, nego ljudskopravaško humanistički, pa mislim da bi se i tu ok ekipa sjatila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •