Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Nadaš se da ćeš u emisiji HTV-a s jednim akterom saznati istinu? Hmmmm... Ima jedna o cijepljenju. Zvali su stručnjaka koji kaže da je zlo cijepit se...
    Naravno. Moći ću procijeniti govori li istinu ili ne, govori li kao pravi stručnjak ili lupeta gluposti (iako, moram priznati da sam unaprijed sklon vjerovati da Štulhofer ne priča gluposti). Kao što sam gledajući emisiju gdje je "stručnjak" rekao da je cijepljenje zlo, isprvno procijenio da "stručnjak" lupeta gluposti.

Poglavar koje ono veleštovane organizacije koju potresaju pedofilski skandali i koja održava mise za fašističkog vođu je bio mladi nacist?
    ???? Kakve veze to sad ima s Kinseyem? Potpuno irelevantno pitanje u kontekstu mog očekivanja od emisije Nu2. (Koja upravo traje i gledam ju sa velikim zanimanjem. Taj Štulhofer stvarno lijepo govori. Ima odličnu dikciju. Fini neki gospon.)

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno. Moći ću procijeniti govori li istinu ili ne, govori li kao pravi stručnjak ili lupeta gluposti (iako, moram priznati da sam unaprijed sklon vjerovati da Štulhofer ne priča gluposti).
    Odgledao.

Ne mogu reći da nakon ovoga znam istinu o Kinseyevoj suradnji s pedofilima. Doduše, nema veze. Uopće ne mislim da je to bitno za diskusiju o zdravstvenom odgoju u rvata.

Ne znam što bi se moglo reći protiv ovog što Štulhofer govoti. Vrlo pametno, kompetentno, tolerantno...
    istina.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Odgledao.

Ne mogu reći da nakon ovoga znam istinu o Kinseyevoj suradnji s pedofilima. Doduše, nema veze. Uopće ne mislim da je to bitno za diskusiju o zdravstvenom odgoju u rvata.
    ajd budi laf pa to napiši na topicu na kojem se stalno vrti taj argument. ovdje braniti kinseya (barem po pitanju tog "argumenta"), a time i ZO (ponavljam, barem po pitanju takvih "argumenata"), je bespredmetno.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 30.12.2012. at 15:12

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Taj Štulhofer stvarno lijepo govori. Ima odličnu dikciju. Fini neki gospon.)
    I meni se to svidjelo :doraexplorer:

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •