Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mujica 4. Hrt je info program bude i dokumentaraca, bas je sad zavrsio jedan o kradi djece u Spanjolskoj, prestrasno

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Mujica 4. Hrt je info program bude i dokumentaraca, bas je sad zavrsio jedan o kradi djece u Spanjolskoj, prestrasno
    to je prestrašno.

A jučerašnja vijest iz novina kako je negdje kod Velike Kladuše neki kriminalac kupio ženu (26-godišnjakinju, udanu, majku maloljetnog djeteta), dva tjedna mučio, pa prodao za 360 kuna? Nevjerojatno je čega sve ima na svijetu. I to tako blizu. Sat i pol vožnje autom od Zagreba. Takve ljude bi trebalo bacačem plamena liječiti, a ne u ustanovama.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Taj dokumentarac sam gledala još prije par mjeseci i osavio je snažan dojam na mene jer i sama imam sličnu priču u obitelji.

Moja mama je u 2. sv. ratu zajeno s trudnom majkom i mlađom sestrom završila u fašističkom logoru u Italiji jer je dida bio u partizanima gdje je i poginuo. Nana je tamo rodila dječaka kojeg su časne sestre nakon nekog vremena uzele zajedno s mlađom curicom i nakon nekog vremena su samo obavijestile nanu da su djeca umrla. Ne moram ni reći da nikakvu smrtovnicu nikad nisu dobili, nikad nisu vidjeli njihova tijela ni posjetili njihov grob. Moja mama im je sa svojih 4 godine valjda bila prevelika pa su nju ostavili.

Imena moje tete i barbe (naziv za ujca) su uklesana na spomeniku žrtava fašizma dolje na otoku iako je moja mama uvijek vjerovala da su negdje živi. Nana kao velika vjernica se do kraja života tješila kako je to valjda bila božja volja i kako su te časne sestre ipak toliko *svete* da je nisu mogle lagati o sudbini njene djece...
    Posljednje uređivanje od Bodulica : 31.12.2012. at 21:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •