Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3132

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Sretna nova godina!

Evo Tomićeve kritike Svećenikove djece.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Sretna nova godina!

Evo Tomićeve kritike Svećenikove djece.
    Sretna Nova!

Pročitala sam tu kritiku, kao i niz drugih kritika... i moram reći - katolicizam nema puno smisla ako ga se živi mimo poimanja, ako je fušan, usputan, i učen od najgorih učenika iz zadnje klupe. To je tako i sa glazbom - odaberite najgore učenike iz muzičke škole, i odmah ćete misliti da je glazba strahota, odaberite najgori restoran, pa jedite u njemu - zgadit će vam se gastronomija... Slušaj kafanskog propalog filozofa i smučit će ti se filozofija...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Sretna Nova!

Pročitala sam tu kritiku, kao i niz drugih kritika... i moram reći - katolicizam nema puno smisla ako ga se živi mimo poimanja, ako je fušan, usputan, i učen od najgorih učenika iz zadnje klupe. To je tako i sa glazbom - odaberite najgore učenike iz muzičke škole, i odmah ćete misliti da je glazba strahota, odaberite najgori restoran, pa jedite u njemu - zgadit će vam se gastronomija... Slušaj kafanskog propalog filozofa i smučit će ti se filozofija...
    ....ja sam doživjela film malo općenitije: što se dešava kada si netko dozvoli uplitati u tuđu intimu?

Po pitanju seksa i reprodukcije navela bih samo polemike i zakone o (protiv) ab, MPO kao i kontroli rađanja, dakle i Crkva i država, i neke individue u određenim momentima daju si za pravo drugima propisivati (zabranjivati) neke odluke vezane za njihovu intimu. Nije li nedavno papa izjavio kako su gay brakovi, abortus i eutanazija prijetnja miru....
    evo ovdje: [url]http://www.repubblica.it/esteri/2012/12/14/news/papa_aborto-48729306/[/url

i sretna nova, svima ):
    Posljednje uređivanje od quinda : 02.01.2013. at 13:14

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •