Results 1 to 50 of 631

Thread: Seksualizacija djece

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    mishekica's Avatar

Quote Originally Posted by ana.m View Post
    Kako si točno oštećena gledanjem Santa Barbare?
    Bilo je puno previše seksa, prevara, ubojstava... Svega. Bila sam puno premala za to.
    Uostalom, mislim da je svatko tko je to gledao oštećen, na ovaj ili onaj način.

n.grace's Avatar

Quote Originally Posted by mishekica View Post
    Bilo je puno previše seksa, prevara, ubojstava... Svega. Bila sam puno premala za to.
    ajde, ajde... nije tako strašno

ana.m's Avatar

Quote Originally Posted by mishekica View Post
    Ja sam je gledala i ne sjećam e niti seksa niti ubijstava, sjećam se samo ogormne, cmoljave ljubavi Eden i Cruza....
    Ali sam kao klinka odgledala se moguće horore, počevši od Noći Vještica koji sam gledala s 8 godina. I dalje da ne nabrajam...Nisam postala Mike Myers zbog toga.
    Slušala sam i Samanthu i Madonnu i jako dugo Gunse. Nisam se drogirala niti sexala s 14.
    Mislim da nije neka veliak razlika nekad i sad. Sve je u odgoju i u stavu roditelja rekla bih....

Shiny's Avatar

Ja sam je gledala i ne sjećam e niti seksa niti ubijstava, sjećam se samo ogormne, cmoljave ljubavi Eden i Cruza....
    Ali sam kao klinka odgledala se moguće horore, počevši od Noći Vještica koji sam gledala s 8 godina. I dalje da ne nabrajam...Nisam postala Mike Myers zbog toga.
    Slušala sam i Samanthu i Madonnu i jako dugo Gunse. Nisam se drogirala niti sexala s 14.
    Mislim da nije neka veliak razlika nekad i sad. Sve je u odgoju i u stavu roditelja rekla bih....
    He, he...horrori..i ja sam ih "gutala" od Carrie, Magle do svakakvog trasha...i isto sam slušala i Metal i pop poskočice 80-ih i točno se sjećam da smo negdje već u 6, 7 osnovne počeli razmišljati što ćemo obući (malo uže, malo kraće...), razmišljali o dečkima, počeli kao "hodati" s njima, pali su prvi poljupci...i mislim da sam imala savršeno djetinjstvo i teen godine, svašta pomalo, učenje na svojim greškama, puno isprobavanja...i mislim, skromno, da sam ispala "skroz" dobro
    E da, također pronalazila razno razne časopise i video kazete, gledala, gledala s frendicama, katkada kod jednog frenda, tome se smijali, zafrkavali...ma sve cool, normalno, dječje, tinejdžerski...svako vrijeme nosi svoje i vi to ne možete promijeniti braneći gledanje tv-a, facebook ili čega već ne...

mishekica's Avatar

Zakaj Mike Myers?

S ovim se svakako slažem.
    Smatram da ja nisam trebala biti izložena tome čemu sam bila izložena. Muziku (metal), filmove i ostalo sam si dalje sama birala. U tome je razlika. A i već sam napisala da je nedostajalo nekakve prave kućne edukacije. Sve sam morala naučiti drugdje.

Quote Originally Posted by tangerina View Post
    Na temu Santa Barbare, ja sam godinama mislila da seks znači da se dvoje ljudi zagrli i valja po krevetu umotani u plahte baš zbog te serije.

Potpis na MarijuP.