Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bome, baš razmišljam kako je i ovaj naš topik "odgoj u duhu vjere" postao - tvrd i ultra desničarski.
    jelda?
    jel imate i vi taj filing?
    nema onog duha kršćanstva s ovih prostora, nekako.
    takav dojam imam.
    al obzirom da sam ja jedan običan ateista i nevjernik možda sam skroz u krivu. a opet, možda to i jest duh crkve u hrvata, nakon devedesetih. ultra desni bastion.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    bome, baš razmišljam kako je i ovaj naš topik "odgoj u duhu vjere" postao - tvrd i ultra desničarski.
    jelda?
    jel imate i vi taj filing?
    nema onog duha kršćanstva s ovih prostora, nekako.
    takav dojam imam.
    al obzirom da sam ja jedan običan ateista i nevjernik možda sam skroz u krivu. a opet, možda to i jest duh crkve u hrvata, nakon devedesetih. ultra desni bastion.
    kako meni ovo smeta..znaš zašto... ako kažem da sam Hrvatica i vjernica odmah sam desničarka - a nisam jer ultra desničar (pout nacista, fašista, nisu ni patrioti a još manje vjernici) ....ako netko kaže da je libelaran u ovoj državi automatski je ljevičar- ateist, komunist......oprostite drage moje ali svijeti nije tako crno bijel... niti ja kao vjernik podržavam Crkvu u svemu niti kao domoljub mrzim druge narode ili sam rasisti itd.

isto tako onda možemo reći da udruga Roda i ovaj forum se općenito u ovoj državi shvaća kao ljevičarski i to nekada ekstremno ljevičarski ..a što sam onda ja kad u njemu sudjelujem ili se slažem s nekim "ljevičarskim" stavovima a s nekim drugima ne?

Po meni ni ekstremno desno ni ekstremno lijevo nikako nije dobro, ni politički, ni duhovno itd. sve što je ekstremno teži davanju za pravo samo sebi i "brisanju s lica zemlje" onog drugačijeg bilo čovjeka, istraživanja, mišljenja itd.!

Ekstremno lijevo je indentično ekstremnome desnome- ja u tome ne vidim apsolutno nikakve razlike već upravo suprotno vidim poveznice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •