Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1101

Tema: odgoj u duhu vjere 6. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To znači da je ponegdje rečeno da će četvrti modul - spolni odgoj - ili - opet ili - samo neke teme iz njega predavati stručni suradnici ili liječnici školske medicine, no sada sa početkom polugodišta sam ponovo čitala izjave ministra da nastavnici koji se osjećaju sposobnima već mogu početi sa predavanjem četvrtog modula, a da će za druge biti provedeno usavršavanje.
    Dakle, osim što je čudno što još uvijek ne znamo tko će zaista predavati taj modul, čudno je i to da je ZO uveden u škole a tek će se provoditi usavršavanje. U svakom slučaju, meni to zvuči kao da su nastavnici nespremni.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    To znači da je ponegdje rečeno da će četvrti modul - spolni odgoj - ili - opet ili - samo neke teme iz njega predavati stručni suradnici ili liječnici školske medicine, no sada sa početkom polugodišta sam ponovo čitala izjave ministra da nastavnici koji se osjećaju sposobnima već mogu početi sa predavanjem četvrtog modula, a da će za druge biti provedeno usavršavanje.
    Dakle, osim što je čudno što još uvijek ne znamo tko će zaista predavati taj modul, čudno je i to da je ZO uveden u škole a tek će se provoditi usavršavanje. U svakom slučaju, meni to zvuči kao da su nastavnici nespremni.
    Meni se pak čini da su nastavnici spremni, ali nisu voljni.

Obzirom kako je ZO uvođen u škole, preko koljena (u pitanju je način, a ne sadržaj) ja ih potpuno razumijem i podržavam.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se pak čini da su nastavnici spremni, ali nisu voljni.

Obzirom kako je ZO uvođen u škole, preko koljena (u pitanju je način, a ne sadržaj) ja ih potpuno razumijem i podržavam.
    A tek kako su im srezali plaće, a tek kako ministar komunicira s njima, samo nastavite niz.... Niš on nije bolji prema prosvjetarima nego što je prema neistomišljenicima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •