ŠtetaMeni je žao da ovdje više ne mogu pisati, ali evo kad mujica citira (na drugom topicu) da čovjek koji je u istraživanjima ustanovio da dječaci od 10 do 17 godina u vezi s odraslim muškarcima nisu ničim oštećeni i to nikog ne zasmeta, ne šokira, za mene je ovo previše. Pa da mi je Štulhofer brat rođeni mene bi to zgrozilo. A nekima je ovdje stvarno važnije braniti političku ili svjetonazorsku opciju nego pravo roditelja da štiti svoje dijete od ovakvih užasa (i utjecaja istih na naš slavni kurikulum). Zapravo ti neki su kao i uvijek samo glasna manjina (kao i na spomenutim tribinama), ali neka tako bude. Ja neću pisati na filozofskom dokle god ovakve stvari ostaju bez komentara. To što vrijeđate na ovom topicu, i ljude i uvjerenja i vjerske osjećaje, što sabotirate temu, to mi je jasno, ali da ne reagirate na činjenicu kao što je ova koju je naveo mujica, to ja za mene granica koju ne želim preći. Ako je to ovdje normalno ja ne želim biti normalna po tim kriterijima, hvala vam lijepa. Pozdrav i svako vam dobro želim.