Legal,cestitam!!!
Hope,bravo za mrvicu
Mary,ja sam vadila 9dnt..i bila je pozitivna,tako da 12 dnt nikako nije rano
Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~
Legal,cestitam!!!
Hope,bravo za mrvicu
Mary,ja sam vadila 9dnt..i bila je pozitivna,tako da 12 dnt nikako nije rano
Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo nam je dan poceo sa placem(
molim vas koliko mozete uplatite maloj Nori....svaka minuta je bitna za spas zivota lipe srecice,a to mi bar ovdje znamo koliko znaci....
Stvar je stvarno hitna....drzimo joj fige!
http://m.dalmacijanews.com/article/?...ticle-id=46843
Eto me curke,
Stigla kuci, vracena je jedna mrvica i sad ju moram jako cuvati, jako,jako
E sada dva tjedna
Ali s vama je sve lakse, s vama se veseliti a i tugovati
Beta je 18.2
tubeless sister, čestitam!!! pročitala sam kako se boriš s testovima i točno sam pomislila kako te čeka naš scenarij - test negativan, drugi dan beta skoro 200, dan nakon bete test s jedva, jedva vidljivom crticom. ma baš sam imala osjećaj da će ti beta biti za 5!
cure i dečki, svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
Nije me bilo neko vrijeme iako pratim što se događa kad stignem.
Čestital Legal na prekrasnoj beti.
Mary123,LOTTOS da vrijeme što prije prođe i da beta bude do neba!!!!!
Svim ostalima za što god treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubekica možeš me brisati sa liste za prirodni IVF za veljaču i prebaciti u stimulirani u ožujak. Nikad u životu mi M nije kasnila,nego mi inače stže 26-27 dc al sad ko za inat kasni. Evo danas 32 dc i ništa. Tako da ne stignem jednostavno odradit taj prirodnjak jer mi se sad ciklus pomiče i bit će točno na početku ožujka tako da onda radije idem u stimulirani jer sam za ožujak zapisana na listu za lijekove. Samo se nadam da će M doći...radila sam i testove pa sve negativno....
Jutroo !
Ima li koga na kavi ?
Bila jutros na prvom uzv ,danas mi 8 dc i na ljijevom jajniku imam cistu i to mislim 22x31 a ostali folikuli su mali tako je rekao, nastavit pikanje 2 dana i onda opet uzv pa će vidjet šta i kako dalje.
Jel imao ko takvu situaciju ?
Jutro!!! Mami, hvala na kavi!
Ja ti ne znam ništa o situacijama poput tvoje no sigurno će ti cure znati reći nešto konkretno... Ja ti držimi želim sreću!
Arianm, ~~~~~~~~ za uspješan postupak, koji god od njih na kraju bio...
Mami,rado bi kavicu-bas me glava jako boli i pase jedna crna
A vrlo rado bi ti odg.,ali isto kao i beba nisam imala takvu situaciju..
Sretno u svakom slucaju!
Bok! TRebam pomoć frendica mi sutra ide na punkciju na vv da li je koja i primala cefaleksin prije punkcije ako da dali se sjecate da li je zadnju tabletu morate popiti dan prije transfera?
Mami~~~~~~~ da će sve biti ok...pitaj na idućem uzv šta i kako dalje...ma vjerujem da će biti sve ok...
Snupi nemam pojma...pitaj na temi potpomognuta vv....
Kako vrijeme sporo prolazi...danas drugi dan nakon transfera....tek.....
snupi pisala sam ti na odbrojavanje na prije zaceca.
legal jeeeeee cestitam
vibre do neba za savrsenu trudnocu i savrsen porod
puse i vibre svima!!!!
jutros 9dan od tranfer kuci test pokazao +
Edina čestitam!!!!!! Želim ti ubrzo kucajuce srce ili srca!!!![]()
lottos žao mi je , ali nema predaje idemo u nove pobjede!!
Edina bravo za plusić i podpisujem 123bebu!
Lotos sori ja sam te otpisala ja sam pročitala da ti je stanje bete 18,2 a ne da betu vadis 18.02. još jednom moja isprika!
edina čestitam i sretno! Neka ti trudnoća bude mirna i bez komplikacija do kraja...
lotos čekamo zajedno sa tobom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Edina, cestitke na +, urednu trudnocu ti zelim i uzivaj u svakom trenu, dugo si ju cekala![]()
Jutrooo !
Ajmo na kavicu !
Edina čestitam !
Lottos ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Jutro curke!!
ja se dokopala svog nalaza bete i na 14dpo je bila 85. Danas sam ponovo vadila da vidim kako se dupla![]()
Edina - čestitam!
Lottos -~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mami - može kavica!
Sirena - super!!!!!!!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od nestrpljiva anka : 04.02.2013. at 08:06
Hvala na kavi!!!
Sirena, čestitam!! ~~~~~~~~~~~ da sve do kraja bude za 5+!!!!!!
Jutro.. ja već obavila vađenje hormona (na svoju ruku jel me dr. u Petrovoj nisu tražili)... sutra idem po protokol u Petrovu.. baš sam uzbuđena... i krećemo sa sljedećom M (nadam se)
Čestitam na plusekima i lijepim betama![]()
Legal jel danas vadis betu?stalno provirujem na forum da vidim ima li sta novo kod tebe.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo malo ako je danas beta a i svim curama na odbrojavanju koje nesto cekaju
![]()
Kako nam to vrijeme sporo prolazi.....samo da prođe ovaj tjedan.....
Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve šta vam treba...
cestitam odprvoj posiljci trudnica 2013. i saljem pregrst ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe duplicirajuce bete, srceka i male bebulinke i bebulince!
svim betocekalicama, pogotovo onima kojenad malim prvim betama saljem puno AltGr+1!
PROSINAC 2012. (9)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
Mali Mimi, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 13xIVF)
SIJEČANJ 2013. (3)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF 29.01.
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH) 04.02.
medeni.angel, Vg, IVF (nakon 6xAIH, 2xIVF)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF) 15.02.
jejja, Ri, 1. IVF 19.02.
Nela84, SD, IVF (nakon 2xAIH)
ivka13, Vg, IVF/ICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
Nellie, VV, IVF (nakon 1xIVF) 08.02.
elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI)
hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF) 13.02.
bmaric, PFC Prag, 1. AID
LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF) 18.02.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
kleopatra, SD, IVF; butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
inana, VG, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, SD)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF), MAMI 2, Petrova, 1. IVF; ljubilica, Petrova, 1. IVF; Bubimitika81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF); Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF); Lotta81, Vg, 1. IVF; sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu); NinaDrv, VV, 1.IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); clematis, VV, 1. IVF; dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); tina_julija, VV, 1. IVF
ON-GO
1/2013 ~~~~~~~~~~
Črkica, Petrova, IVF
DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI)
ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu)
02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH); vatra86, Ri, 1. AIH; barkica, Petrova, IVF/ICSI; linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); sandy0606, VV, 1. IVF; corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF); mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI); magy7, Ri, sekundarni IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 1xIVF); mima32, SD, 1. IVF; pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH)¸ prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu);
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI); ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1xIVF/ICSI
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, hope, lberc, inaa, inada, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, kameleon, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, mayica01, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena,
sirena28 jeeeeeee![]()
![]()
!!!!!
čestitke svim novim trudnicama a čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
mi smo evo ušli u završnicu, iščekujemo susret svaki tren![]()
Bubekica hvala za listu
Joooooj kad ce taj 18.02.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima !!!!!!!!
lijepo duplanje
žužy kad ideš po lijekove?
Sirena pa to je odlično.....
Lottos meni je daleko 15.2... a kamoli ne tebi 18.....oćeš vaditi šta prije??
Bubekza listu...
Curke šaljem vam još jednom puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ za sve što čekate (bete, transfere, odlaske po ljekove)....
Samo strpljivo, i sve će biti za 5+!!!
svim čekalicama i pikalicama - da ovo bude zadnji postupak,;ponosnim vlasnicama bete - da se ista i dalje pravilno dupla i naraste u jedno velikooo kuckavo srčeko
Pusa svima!
Bubek - uvrstila si i mene - hvala!!!
Nadam se da će se cure koje prije mene idu u postupak prebaciti na popis trudnica - a ja odmah za njima u 6. mjesecu!!!!![]()
Vadi li lab breyer amh? Ne vidim ga na popisu pretraga kod njih na webu
sunce ti vadi
mislim da je 360 kn + 30 kn vađenje krvi
sirenačestitam
legal![]()
Hvala. Al evo info, zvala sam Breyer,rade i oni
Uvijek zaboravim da sunce isto ima lab