-
O, to jelenče, sjećam se ... recitirala sam na školskoj priredbi i plakala, a onda su počeli i roditelji... Izvukla sam pjesmu Eli da joj dokažem kako je i mene nešto tako jaako mučilo. ''Žigice'' su čitali prošle godine u vrtiću i to nam je onda trajalo danima.
Lima, kad sam navela da ''odrasta'' mislila sam na vanjske manifestacije osjećaja jer su i moje ''žigice'' još uvijek negdje unutra...
Hibiskus, Ela ima 7 godina i tražimo zamjenu za našu pedijatricu Metku (otvorila sam temu na 6-9), kod nas sve mora biti jako nježno. Čak je i sama pitala je l' to istina da ne možemo više kod nje kad je bolesna? Tu smo se barem otvorili. Neki dan je željela ići na vjeronauk i pitala štošta vjeroučiteljicu koja se dobro snašla i raspričala al nije žena imala toliko vremena...
Kad slušam o vašem računanju, pisanju i tim školski mjerljivim elementima darovitosti, mi kao da smo ovdje zalutali. Ela se tu ne razlikuje od prosjeka, to joj ide ok ali je ne ushićuje. Zanima je spoznaja stvari o svemu, filozofija i ''umjetnost povlačenja crta koji prerastaju u nešto više, u slike nas... samih'' ... to su njene riječi. Učiteljica obožava njen način izražavanja misli, za sada nam je to dovoljno za peticu. Vidjet ćemo kako će biti dalje. Ja ću bit zadovoljna i s četvorkom, samo da nam ostanu ove teško stečive radne navike...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma