Pokazuje rezultate 1 do 50 od 583

Tema: Urlanje na porodu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    puntica, kreveti su sada 4 ko sardine od vrata do prozora (krevet-ctg-krevet...), jedan okomito na njih na putu do vrata od wca (tu je jedna rodila dok sam bila u tranziciji) i jedan krevet izmedju vrata od hodnika i prijemne.
    ima 2 wca :D drugi je u hodniku, ja sam "trcala" do njega. mislila sam da trcim, trajalo je 2 truda od 3 minute lol
    nas je uzimala 2 po 2 za klistiranje, srecom.
    postoji i nesto sto se zove radjaona, preko puta boxova. tamo si sam u sobi, al imas obican krevet za lezanje. ne znam koliko je soba. dok muz rodilje nije zatvorio vrata ja sam gledala u njeno medjunozje, ona u moje.

ona jadnica koja je "umirala" nije rodila dok sam odlazila, a nakon poroda bila sam 2h unutra. slusala sam ju jos pola sata na hodniku dok sam cekala da me odvezu u sobu.
    tu sam dobila i patku (nisu me pustili na wc) pa sam onako prakticki gola i krvava obavila nuzdu na sred hodnika dok je pokoji otac djeteta koji odlazi u box prosao pored mene.

gotta love that feeling :D
    da, da, koja nije probala ne zna šta je propustila

i fakat, već sam zaboravila na ležanje na hodniku ispred rađaonice, krvava i jadna, dok netko ne dođe po tebe. I panični pogledi tuđih muževa koji ulaze na porod, trude se ne gledati te jer im je neugodno (pogotovo ako vide neke dijelove tijela koje ne bi htjeli, ili ako u tom trenutku npr. baš piškiš hehe)
    Možeš im s face pročitati: o moj Bože, šta je ovo meni trebalo
    Posljednje uređivanje od puntica : 07.02.2013. at 13:05

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •