Stranica 117 od 288 PrviPrvi ... 1767107115116117118119127167217 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,801 do 5,850 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala drage trudnice. sad nakon drugog dorucka mi je muka, ali to je normalno
    ozbiljno razmisljam u petak vaditi betu jos jednom, tako i tako sam u labu zbog stitnjace, cisto da mirnije prezivim vikend..

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e samo da dam podršku sandi...
    još nitko nije umro od kojeg uskličnika viška i ne vidim da je sanda ikoga vrijeđala, a kome se ne sviđa način njene komunikacije neka ju preskoči i gotovo...
    a frka je fakat dežurna...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne dajem nikome podrsku,ali Milivoj unekoliko imas pravo.Povremeno se na forumu pojave cure koje imaju lezerniji pristup i shvacanja,djeluju "needucirano" i pomalo razigrano,te se kao po pravilu takve cure dovode u "red".Uvijek su mi smetale svadje po forumu,mislim,to je bas mjesto za svadjanje,uff.Po meni,jednostavno treba ignorirati one postove koji vas iritiraju i smetaju.Mislim da ce se one koje imaju zelju za edukacijom vrlo brzo takvima iskazati,kao i one koje imaju "basmebrigasvejedno"stav.Cak i takve ce uspjeti valjda pohvatati neke cinjenice kroz odredjeno vrijeme u zelji da budu dio skupine i "jednake".Samo malo tolerancije treba.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e Sela falila mi je inače tvoja rječitost ali imala si dobar izgovor
    pogle našu Mare samo kako educira i pomaže i "kurti i murti" i nikom ne patronizira...

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Drage cure, sada sam 19 plus 4 tj. trudna (nemam plus na tipkovnici) i prije par dana počela sam imati neke bolove sa desne strane, oko jajnika pa sve do prepone...morala sam otić iz dučana jer nisam više mogla stajati..inače mirujem doma, doktor mi je rekao da mogu prošetat, otić u dučan i sl., ali ne i raditi.
    Dosta me brinu ti bolovi, krenu čim počnem hodati makar i po stanu..bebu osjećam dosta i to baš od kad su bolovi krenuli, do tada samo mjehurići. Nisam pametna da li da odem na hitnu, već sam bila zbog bolova u 12. tj. pa mi je doktor rekao da je to sve ok, da se maternica širi i da ne dolazim ako nema krvarenja. Mene naravno ovo ipak previše boli i previše brine.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nemoj ic na hitnu nego otidi svom ginekologu na pregled. Ako te to bolinod kad si pocela osjecat bebu vjerojatno te negdje jako pritisce beba, skace po nekom zivcu ili tako nesto...ja bi u svakom slucajunkod svog dr otisla

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Spodoba Čestitam. Još jedna maratonka otrčala posljednji krug

Aj se javi na Odbrojavanju s detaljima. Baš me zanima koji ti je to bio postupak

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Što se tiče računanja trudnoće, ja bih ju uvijek računala po ZM. Takvo je pravilo u ginekologiji. Mi se ionako većinom vraćamo nakon postupka MPO "običnim" ginekolozima i onda nastaju zabune. Jednom kad je trudnoća uspostavljena, nema razlike da li je do nje došlo nakon punkcije ili ovulacije. To mi izgleda kao da žena inzistira da joj se trudnoća vodi po ovulaciji jer je ona zna kad je bila O i kad je imala odnos. Ne ide mi to tako. Mislim da ista pravila računanja trebaju vrijediti za sve trudnice, neovisno o načinu začeća, baš da bi se izbjegle ovakve rasprave. A dijete će se poroditi kad sazrije, neovisno da li je punkcija/ovulacija bila 11., 13., ili 16. dan ciklusa.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

amyx, moj doktor je u Petrovoj, nema šanse da me sada primi...ambulantu ima u petak kada i moram doći na redovan uzv i pitanje je gdje je sada....

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče računanja trudnoće, ja bih ju uvijek računala po ZM. Takvo je pravilo u ginekologiji. Mi se ionako većinom vraćamo nakon postupka MPO "običnim" ginekolozima i onda nastaju zabune. Jednom kad je trudnoća uspostavljena, nema razlike da li je do nje došlo nakon punkcije ili ovulacije. To mi izgleda kao da žena inzistira da joj se trudnoća vodi po ovulaciji jer je ona zna kad je bila O i kad je imala odnos. Ne ide mi to tako. Mislim da ista pravila računanja trebaju vrijediti za sve trudnice, neovisno o načinu začeća, baš da bi se izbjegle ovakve rasprave. A dijete će se poroditi kad sazrije, neovisno da li je punkcija/ovulacija bila 11., 13., ili 16. dan ciklusa.
    racunanje po zadnjoj menstruaciji je po meni smisleno ako se O desava oko 14.dana. jer naime to skolsko racunanje se obazire na te parametre. ovdje se radi o MPO trudnocama, nerijetko su punkcije puno ranije ili kasnije. malte ne rijetko na 14.dc.
    a gle, ja sam imala PU na 11. dan ciklusa. dakle fertilizacija je bila na 11dc ili max 12dc. naravno da se embriji i nakon oplodnje razvijaju razlicito, pa se taj datum obzirom na mjere ustanovljene preko UZ moze korigirati na gore ili dolje.

jesam li zaboravila reci da nema cestitanja dok ne vidimo srceko? hvala cure na lijepim zeljama.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 12.02.2013. at 09:58

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče računanja trudnoće, ja bih ju uvijek računala po ZM. Takvo je pravilo u ginekologiji.
    Tako je svojevremeno napravio i moj MPO dr. Od datuma punkcije (ovulacije) oduzeo je 14 dana i tako smo dobili korigirani datum ZM. Dakle, potpuno je nebitan datum moje stvarne ZM, kao i činjenica da je punkcija bila 21. dc... Korekcijom datuma ZM otklonjene su sve dvojbe i sukladno tome trudnoća se računa kao i svaka druga prirodna...

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

spodoba i clover ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Evo cure ja bila na pregledu kod svoje gin (na 35+6tt). Ionako su mi trebale uputnice za petak u bolnicu, a noćas su me mučili takvi bolovi u donjem trbuhu i leđima da sam skoro cijelu noć bila budna
    Dr kaže da je sve ok i da je to normalno u ovom stadiju trudnoće, micekica se spustila glavicom skroz nisko pa mi stvara pritisak....otvorena sam za vrh prsta.
    Nastavak odmaranja i čekanje, ali nek još malo raste kod mame

svima

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je svojevremeno napravio i moj MPO dr. Od datuma punkcije (ovulacije) oduzeo je 14 dana i tako smo dobili korigirani datum ZM. Dakle, potpuno je nebitan datum moje stvarne ZM, kao i činjenica da je punkcija bila 21. dc... Korekcijom datuma ZM otklonjene su sve dvojbe i sukladno tome trudnoća se računa kao i svaka druga prirodna...
    to znači da ti je datum ZM uskladio prema punkciji, je li tako?
    znači 14 dana manje od punkcije, to je simuliranje onog savršenog ciklusa od 28 dana i O na 14 dc
    što bi značio da je vodio prema punkciji

meni je moj MPO dr vodio po punkciji
    soc.ginićka je rekla da zna da bi bilo ispravno da korigiramo datum, al s obzirom da je punkcija (kod obje trudnoće) bila 11 dc, da nije velika razlika pa ćemo ostaviti prema zm
    ja se nisam bunila, čisto zato da sam 3 dana u prednosti kad dođem u rodilište da ne sile indukciju ako prođem termin... na kraju sam opet nagrabusila, al to je druga priča....
    Posljednje uređivanje od Ginger : 12.02.2013. at 10:55

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    soc.ginićka je rekla da zna da bi bilo ispravno da korigiramo datum, al s obzirom da je punkcija (kod obje trudnoće) bila 11 dc, da nije velika razlika pa ćemo ostaviti prema zm
    ja se nisam bunila, čisto zato da sam 3 dana u prednosti kad dođem u rodilište da ne sile indukciju ako prođem termin... na kraju sam opet nagrabusila, al to je druga priča....
    Liječnik koji vodi trudnoću računa po zm (a po punkciji sam trudnija 3 dana)
    I ja se ne bunim jer mi to odgovara upravo zbor razloga koji si navela - da ne sile indukciju ako prođem termin
    Tako da - prihvatila sam njegovo računanje i više ne mislim o tome kad je bila punkcija, pa kad je mogla bit ovulacija itd. A beba će doći kad bude spremna

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Sejla....neka ce vrijednica jos malcice strpi...

spodoba i clover ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moe ja sam bila ubjedjena da smo ja i ti razlike +- nekoliko dana...ali po ovom tvom brojacu ti si 17 +6 a ja 20 +5....Meni su se i mens i punkcija poklopili u isti dan...dodala sam sam0 14 dana plus....Tako se vodim i u trudnickom kartonu..mada se ja ne zamarm previse stim...ovde je takvo i shvatanje....a na indukciju bi me stavili tek kada bih presla 12 dana preko termina...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam zahvalna svom Mpo dr kod kojeg vodim i trudnocu sto mi je korigirao zm (O na 20 dc) i po tome vodi trudnocu. Inace bi uz sve ostale paranoje, cijelo vrijeme bila i u paranoji da plod kasni u fetalnom razvoju, sto jednostavno nije tocno.
    Inace, soc gin kod kojeg uzimam uputnice ima obicaj sprasiti trudnicu u rodiliste na dan termina, ukoliko je i prst otvorena, tako da ni tu ne bi dobro prosla... Sve u svemu, potpisujem spodobu i saljem joj malo AltGr+1 za skolsku T!
    Clover ako te jako boli i brine, svakako odi kod doktora. Moze biti da ti se dogada sto je amyx navela. Po mom dosadasnjem iskustvu, moj trbuh dozivljava skokove u razvoju svakih par tjedana i onda po 2-3 dana imam bolove u krizima, jajnicima, preponama, odnosno tako ih osjecam. Kad bolovi produ (nestanu kao rukom odneseni) primijetim da se trbuscic vidno zaoblio.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

cure hvala, malo ste me utješile..ako se bol pojača idem do hitne...barem ću biti mirnija....

Svima vam držim fige i čitam vas redovito

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj pipi73 prvotno napisa Vidi poruku
    Moe ja sam bila ubjedjena da smo ja i ti razlike +- nekoliko dana...ali po ovom tvom brojacu ti si 17 +6 a ja 20 +5....
    I jesmo par dana razlike. Meni je termin 17.6.
    Na brojaču je to još broj tjedana i dana koji je ostao do termina (17 tjedana i 6 dana )
    Čekate curu il dečka?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Po mom dosadasnjem iskustvu, moj trbuh dozivljava skokove u razvoju svakih par tjedana i onda po 2-3 dana imam bolove u krizima, jajnicima, preponama, odnosno tako ih osjecam. Kad bolovi produ (nestanu kao rukom odneseni) primijetim da se trbuscic vidno zaoblio.
    ovako je i kod mene: dan-2 me boli i žulja i zateže po svuda od leđa, jajnika, maternice, ma cijeli trbuh! i onda se ujutro i sama iznenadim veličini buše doslovno kao da preko noći naraste za par cm!

samo što je kod mene ovakav skok svakih 7-10 dana
    Posljednje uređivanje od medonija : 12.02.2013. at 11:47

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    I jesmo par dana razlike. Meni je termin 17.6.
    Na brojaču je to još broj tjedana i dana koji je ostao do termina (17 tjedana i 6 dana )
    Čekate curu il dečka?
    E sad se stidim...hahaha...termin nam je 24.06 Za pol jos ne znamo....na zadnjem uz bebac je bio tako nemiran da su ga jedva izmjerili...Ja bas nemam mogucnost cescih pregleda uz....mada mi je svejedno...samo neka bude sve kako treba...Poljubac terminusama
    Posljednje uređivanje od pipi73 : 12.02.2013. at 11:55

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

spodoba, ja ti mogu reći da što se mojih cica tiče nikako me nisu bolile, u par navrata samo osjetila "težinu" u njima. Narasle su poprilično, ali sve se to odvijalo bez bolova. I ja sam se brinula pa zašto ne bole, pa svakih pola sata visila pored ogledala da vidim jel rastu, pipkala ih, stiskala, pitala se ujutro imam li ih uopće, budući ih ne osjećam nikako....iako je beta bila ogromna, cice nisam osjećala. Zato ne brigaj, najvažnija je beta ( a tvoja je super), i srčeko koje ćeš vidjeti na sljedećem UZV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    onda se ujutro i sama iznenadim veličini buše doslovno kao da preko noći naraste za par cm!

samo što je kod mene ovakav skok svakih 7-10 dana
    puno se pisalo, ne stignem lovit...
    medonija, papalice moja, mi smo zaključili da mi trbuh raste vikendom, stvarno ko preko noći, a prije toga sve svrbi...
    milivoj, fala ko bratu-), a i meni fali Sela...
    draga spodoba, taman sam bila u nečestitarima, koliko god sam puno čital o počecima trudnoća, zaključila sam da pravila nema...znale su reći žene s više trudnoća da je svaka počela drugačije...samo izvadi betu da budeš na miru (mene čak ni druga beta nije zanimala), jako nestrpljivo čekam tvoja javljanja i šaljem puse, a ja sam još uvijek cicoboljka, možda to i utrići tome pomažu
    pipi, ljubim,
    sigurno sam nekog zaboravila (i dalje mi propuh u glavi), al jednostavno ne mogu sve pohvatati
    strategija, mislim na vas

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa Vidi poruku
    e samo da dam podršku sandi...
    još nitko nije umro od kojeg uskličnika viška i ne vidim da je sanda ikoga vrijeđala, a kome se ne sviđa način njene komunikacije neka ju preskoči i gotovo...
    a frka je fakat dežurna...
    hvala ti kao bratu..baš kako je i mare rekla....
    nisam ja ništa pisala loše nego sam samo svaki puta pisala tt i po p i po zm...
    e sad da se vratim na temu....
    VELIKI smo 6.5 cm i skaće,maše ručicama i jedva smo ga izmerili! pa nas je malo gledlala pa joj baš sam presretna da je sve ok....sljedeći puta ide na UZV i tata i kči(dovoljno je stara pa može).........
    i moja soc gin od danas računa PO PUNKCIJI tako da sam danas 13+1....
    i otvorili smo trusničku...hehehe

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala ti kao bratu..baš kako je i mare rekla....
    nisam ja ništa pisala loše nego sam samo svaki puta pisala tt i po p i po zm...
    e sad da se vratim na temu....
    VELIKI smo 6.5 cm i skaće,maše ručicama i jedva smo ga izmerili! pa nas je malo gledlala pa joj baš sam presretna da je sve ok....sljedeći puta ide na UZV i tata i kči(dovoljno je stara pa može).........
    i moja soc gin od danas računa PO PUNKCIJI tako da sam danas 13+1....
    i otvorili smo trusničku...hehehe
    bravo! naravno da je sve ok! i super da se lijepo razvija i raste, to je najbitnije, a ne koji dan brojimo...

btw kad smo kod brojanja dana, terminušo draga , i meni je danas 13+1 (po zm, po punkciji 13+3, ali dr je rekao da ćemo po zm, 2 dana nije neka razlika, a i teško da ću prenjet pa da je bitno)

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    medonija, papalice moja ....
    haha, da zaboravila sam spomenuti da uz taj skok od par cm na trbuhu primijetim i skok skoro 1kg na vagi, isto doslovno preko noći
    sad sam baš počela pratiti i stvarno je tako: dan-2 boli trbuh, pa ujutro +par cm u trbuhu, stanem na vagu + skoro 1kg... ajme meni kolika ću bit ako nastavimo tim tempom! muž je rekao da me čeka na 100kg pa ćemo dalje zajedno

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

bravo! naravno da je sve ok! i super da se lijepo razvija i raste, to je najbitnije, a ne koji dan brojimo...

btw kad smo kod brojanja dana, terminušo draga , i meni je danas 13+1 (po zm, po punkciji 13+3, ali dr je rekao da ćemo po zm, 2 dana nije neka razlika, a i teško da ću prenjet pa da je bitno)
    pa naravno da nije bitno...više ništ ne smiješ ni napisati auuuuuuuuuuuuuu!
    pa da meni je tremin sada 19.8.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

haha, da zaboravila sam spomenuti da uz taj skok od par cm na trbuhu primijetim i skok skoro 1kg na vagi, isto doslovno preko noći
    sad sam baš počela pratiti i stvarno je tako: dan-2 boli trbuh, pa ujutro +par cm u trbuhu, stanem na vagu + skoro 1kg... ajme meni kolika ću bit ako nastavimo tim tempom! muž je rekao da me čeka na 100kg pa ćemo dalje zajedno
    Kod nas za vrijeme trudnoće ja dosad dobila 6kg (ak računamo i početne gubitke onda 10kg), a mm 5kg, eto solidarnosti

sanda, bravo za dobar uz i baš je fora što će bebica imati tako veliku seku
    Posljednje uređivanje od sejla : 12.02.2013. at 15:09

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas za vrijeme trudnoće ja dosad dobila 6kg (ak računamo i početne gubitke onda 10kg), a mm 5kg, eto solidarnosti

sanda, bravo za dobar uz i baš je fora što će bebica imati tako veliku seku
    za kile
    e seka će baš dobro doći...već sanjari kako će je paziti i maziti...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

~~~~~~dragoj Sejli za miran ostatak trudnoće, za lagan i brz porod!

eh, da... i čestitke na diplomi!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    ~~~~~~dragoj Sejli za miran ostatak trudnoće, za lagan i brz porod!

eh, da... i čestitke na diplomi!
    x
    inesz I. je premeden

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala cure (ma diplomirala još u 7.mj, tjedan nakon pozitivne bete , a sad tek promocija bila)

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

lijepe moje trbušaste da vas malo izgrlim i izljubim.. mazite svoje bušice (meni moja pomalo fali ) ali zato uživam s mojom djecom koja su se skrivala u njoj..

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    to znači da ti je datum ZM uskladio prema punkciji, je li tako?
    znači 14 dana manje od punkcije, to je simuliranje onog savršenog ciklusa od 28 dana i O na 14 dc
    što bi značio da je vodio prema punkciji

meni je moj MPO dr vodio po punkciji
    eto ovo je super objašnjeno....ja sam se dogovorila sa svojom soc ginek da ćemo računati po punkciji...
    i sad opet rasprava bila sa jednom curom koja nema veze s forumom i rekla je da smo mi debili jer računamo po punkciji,a i ona je bila u MPO vodama ali je u međuvremenu ostala prirodno trudna...
    i kaže ti ona meni da je ne moguće da sam više trudna po punkciji,a ja joj pokušavala objasniti ali bezuspješno...i posvađale se do krvi.hehehe
    mislim da je ovo ispravnije što ti kažeš,a ta cura nas izvrijeđala da ne znamo,da smo debili i dr koji tako računaju....

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    i kaže ti ona meni da je ne moguće da sam više trudna po punkciji,a ja joj pokušavala objasniti ali bezuspješno...i posvađale se do krvi.hehehe
    mislim da je ovo ispravnije što ti kažeš,a ta cura nas izvrijeđala da ne znamo,da smo debili i dr koji tako računaju....
    Ajme oko čega drama a stvarno nema potrebe. 3 dana ni sim ni tam. Tako svejedno. Ionako se rijetko koja beba rodi točno na termin.
    Rodit će se kad bude vrijeme
    Neka samo bude živo i zdravo i neka uveseljava mamu i tatu!
    A sebi olakšaj kad te netko pita - kažeš jednostavno - napunili smo 13 tjedana. Ili - u 14. smo tjednu. Ili trudna sam 3 mjeseca. Čemu objašnjavanje uopće jel brojiš na ovaj il onaj način Važno da je sve u redu

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    lijepe moje trbušaste da vas malo izgrlim i izljubim.. mazite svoje bušice (meni moja pomalo fali ) ali zato uživam s mojom djecom koja su se skrivala u njoj..
    Tikica čestitam na mišićima!!!! Prekrasni su!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme oko čega drama a stvarno nema potrebe. 3 dana ni sim ni tam. Tako svejedno. Ionako se rijetko koja beba rodi točno na termin.
    Rodit će se kad bude vrijeme
    Neka samo bude živo i zdravo i neka uveseljava mamu i tatu!
    A sebi olakšaj kad te netko pita - kažeš jednostavno - napunili smo 13 tjedana. Ili - u 14. smo tjednu. Ili trudna sam 3 mjeseca. Čemu objašnjavanje uopće jel brojiš na ovaj il onaj način Važno da je sve u redu
    ma da....samo nek je sve ok! ma nisam ja ni brojala..pročitaj ak ti se da prijašnje postove..moje...meni tak svejedno-baš kao što kažeš

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hello svima, dugo se nisam javila pa eto me malo
    kako smo debeli tako nam je teško sjediti i tipkati, a ovaj moj malac i nije oduševljen sa sjedećim položajem mame, bolje je kad ona hoda i nosa ga okolo
    danas smo bili na UVZ 23+4 i teški smo 730 grama i velika smo i jako jako živahna beba...doktor je jedva izmjerio nogicu i glavu jer biti na miru je totalno bezveze
    pozz svima i tipkamo se kad opet ulovim koju minutu da ne lupa i ne buni se

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mishica, veselje je citati o tvom nemirku, javljaj i dalje!

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mishica_zg prvotno napisa Vidi poruku
    doktor je jedva izmjerio nogicu i glavu jer biti na miru je totalno bezveze

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Samo da vam javim da je moj maleni borac postao anđeo. Od srca vam se zahvaljujem svima na podršci svo ovo vrijeme! Sad sam slomljena ali definitivno se nisam predala. Vidimo se za godinu-dvije opet na odbrojavanju!

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

strašno mi je žao Strategija

nisam inače sa ovog podforuma, ali znam poviriti jer me jako vesele svi vaši uspjesi, a ovakve tragedije me iskreno pogode.

drži se...

Evelyn73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Strategija , moja iskrena sucut. Zelim da ti ta rana sto prije zacijeli, koliko moze. Ti si jaka i hrabra zena i uz sve sto si prosla raduje tvoja zadnja recenica. Drzi se...

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

O Bože, ima li te??????
    Pa zašto dopuštaš ovakve stvari?????

Draga Strategija, iskrena sućut tebi i cijeloj obitelji na prevelikom gubitku.
    Znam da je svaka riječ sada suvišna i da jedino vi možete znati kako vam je.
    Ja ću te samo jako zagrliti i poželjeti ti što više snage u ovim trenucima tuge.
    Nek te tvoji dečki drže na površini.

Užasno sam tužna

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga strategija, iskrena sucut tebi i tvojoj obitelji, stalno ste u mojim mislima

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Draga Strategija.... grlim te. Tako mi je žao.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Strategija, tako mi je žao... Iskrena sućut tebi i tvojima... Nemogu niti zamisliti kakva je to bol, ali u zadnje vrijeme je jednostavno previše...
    Za sve male andele, da vas čuvaju i daju vam snagu..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Strategija,primite moje saucesce

Grlim te......

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

draga strategija, iskrena scut tebi i tvojoj obitelji.....

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Strategija draga moja sucut
    Nemam rijeci, ne mogu ni zamisliti kako vam je
    Zivot stvarno nije fer, ne mogu shvatit zasto se dogadjaju takve tragedije

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajme, strategija draga tako mi je žao... držite se kako god možete...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •