Citiraj Kiki586 prvotno napisa Vidi poruku
Hej ina33, baš mi je drago to čuti, daje mi nadu i za moju malečku da će biti svjetla na kraju tunela... Mene su upravo izdeprimirale dvije recentne opstrukcije jedna za drugom, opet, bez obzira na profilaksu, a stvarno mi teško pada izolirati ju od djece (u vrtić, naravno, ne ide). Isto su nam viroze okidač, zaboravila sam, jeli tvoja malena alergičar? Kako to da su vas prebacili na Seretide?

U svakom slučaju, kuckuc i veselim se da vam je bolje i želim vam da traje
To je išlo polagano - naše penjanje po skali astma-terapije. Prvo flix samo u sezoni infekata, pa flix trajno (lipanj-rujan), pa uz flix i singulair, pa evo sad u razdoblju infekata tj. dok traje gripa (studeni-travanj) seretide, a onda bi se vratili na flix 2x1 i singulair do lipnja... ono... pažljivo navigiranje - malo jačaj terapiju ako ima previše ventolin-evenata, smanjuj kad se ne očekuju itd. Put je trajao par godina, i nadam se da ćemo ga i obrnuti, ali sam sad oduševljena (kuc-kuc).

Triger za seretide je bilo to što je na flixu 2x1 i singulairu ipak dobila nešto stila upala pluća i baš jaki noćni kašalj koji je zahtijevao tbl medrola da bi uopća stao (unatoč sumamedu, ventolinu, flixu, singulairu).

Zasad djeluje... Sve je to jedan ples astme i njene profilakse, ali zasad mi se čini da smo u fazi da se dobro vrtimo. Koliko god trajalo - ja sam uistinu hepi i zahvalna.