Pokazuje rezultate 1 do 50 od 279

Tema: NIsta, ali bas nista ne slusa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo sam isto i ja radila. MENI je dojadilo, ne djeci. Pa sam pokupila igračke u vreću za smeće i odnijela u podrum, bez komentara. Pa su bile tamo dva-tri dana. Pa su se opametili. Ali i danas povremeno iskoče iz tračnica. Fućka mi se ako rade kramu u SVOJOJ sobi. U mojoj ne rade. A kad mi dojadi krama u njihovoj sobi, samo se iznenade kad opet nečeg nema, iako su sad veći pa znaju gdje treba tražiti. Ali događalo se da ne potraže, pa bih nakon par mjeseci cijelu vreću odnijela u vrtić, he he he...

Problem nije ponašanje djeteta nego previše stvari. Smanjiš količinu stvari i bude super (još da poslušam vlastiti savjet, i meni bi bilo super...)
    Peterlin, njemu su 3 godine, ja niti ne očekujem da u njegovoj sobi vlada red. Ali kad dovuče kutiju sa životnjama iz sobe u dnevni boravak, sve razbaca, i onda na kraju dana neće da ih vrati u kutiju... Zar je to stvarno previše očekivanja od jednog trogodišnjaka ? Ja mislim da nije.
    Napominjem da su se ove situacije dešavale prije. Znaju se i sada nekad dogoditi, ali sad je naučio da potraži u kutiji onu životinju koja mu treba, jer mu je lakše vratiti tih nekoliko životinja, nego čitav asortiman. Nekako ne mislim da bi to naučio da sam spremala i kupila za njim, misleći na njegov integritet.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, njemu su 3 godine, ja niti ne očekujem da u njegovoj sobi vlada red. Ali kad dovuče kutiju sa životnjama iz sobe u dnevni boravak, sve razbaca, i onda na kraju dana neće da ih vrati u kutiju... Zar je to stvarno previše očekivanja od jednog trogodišnjaka ? Ja mislim da nije.
    Napominjem da su se ove situacije dešavale prije. Znaju se i sada nekad dogoditi, ali sad je naučio da potraži u kutiji onu životinju koja mu treba, jer mu je lakše vratiti tih nekoliko životinja, nego čitav asortiman. Nekako ne mislim da bi to naučio da sam spremala i kupila za njim, misleći na njegov integritet.
    Pa lijepo sam ti rekla - previše stvari. I marta ti je rekla - makni to! Ako ne očekuješ od trogodišnjaka da razumije, nemoj mu onda ni ostaviti mogućnosti da radi nešto što ti ne paše. Smanji količinu krame na prihvatljivu razinu (3-5 kom), ostalo u ormar i imaš nove za idući tjedan! Kako si ljudi kompliciraju život, ne mogu to shvatiti....

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Pa lijepo sam ti rekla - previše stvari. I marta ti je rekla - makni to! Ako ne očekuješ od trogodišnjaka da razumije, nemoj mu onda ni ostaviti mogućnosti da radi nešto što ti ne paše. Smanji količinu krame na prihvatljivu razinu (3-5 kom), ostalo u ormar i imaš nove za idući tjedan! Kako si ljudi kompliciraju život, ne mogu to shvatiti....
    Pa tako sam i napisala, ne očekujem od njega da sprema sve igračke u svojoj sobi. Igračke su posložene u kutijama u sobi, i kad mu dođu prijatelji u sobi i prevrnu je uzduž i poprijeko, ja to kasnije pospremim, jer ne očekujem od njega da spremi toliki nered. On se nikada ne igra sam sa toliko igračaka istodobno, nego izabere sebi nešto što mu je taj dan zanimljivo, i dovuče to u dnevni boravak. Mislim da nije problem vratiti te igračke nazad u kutiju u sobu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •