Stranica 124 od 288 PrviPrvi ... 2474114122123124125126134174224 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,151 do 6,200 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Moe prekrasan post!!
    Ja jedva čekam sljedeći tjedan i pregled da vidim svoju bubu. Kao što ti kažeš trbuh je napokon definitivno trudnički. Bogme nam je dugo trebalo. Tek se s gotovo punih 6 mj trudnoće pokazao onako kako treba, pa da se i mi malo pravimo važne . A bubica evo svakodnevno vježba, radi salta i podsjeća mamu da je tu, nema ljepšeg osjećaja.
    Od srca vam svima želim da ga osjetite čim prije.
    Ljubac svima od bube i mene.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

oko mene zaredale viroze s visokim temperaturama pa sam htjela provjerit ako zatreba-lupocet jedino smijemo?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

da mare samo lupocet meni je dr rekla da slobodno popijem, za temp i glavobolju,

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

fala puno, kako tvoj kasalj?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ma joj draga moj je kašalj koma, neko vrijeme prestane onda opet krene ali u naletima ujutro samo što dušu ne ispovraćam onda cijeli dan mir i sutra ujutro opet, al dr kaže da nije prehlada jako dugo traje kaže da je najvjerojatnije od nedostatka vlage u kući, pa si sad stavljam mokre ručnike oko sebe tako da mogu spavati....sve u svemu par dana ok onda par dana kašalj i stalno tako, na hitnoj bila 2x kod dr opće prakse 2x nitko te ne ferma iskreno samo kaže pij čaj pa šta mi vrijedi kad ne pomaže ni čaj ni sirup...evo jučer mi bilo super bila sam dugo vani na zraku i kašlja ije bilo čim udjem u kuću koma

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jutro koke, kako ste sve jutros

evo ja laganini ispijam ness od vanilije, pa ćemo malo po namirnice, a šta se tiče lijekova u nas (u BiH) obično kažu da smijemo samo paracetamol popit, al mislim da kod nas ni nema lupoceta u ljekarnama

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jutro....mada je već skoro podne...
    da vas pitam da li se vama ikad dogodilo da vam se uklješti jajnik? meni se dogodilo već par puta....jučer navečer mi se toliko uklještio da nisam mogla stati na nogu....kao da vas netko stisne za jajnik i ne pušta...kao grć....ne znam kako bi to opisala i uvijek samo lijeva strana....da li su to možda ligamenti pa se rastežu,ili me stvarno uhvati grč nisam mogla zakoračit ....

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    ma joj draga moj je kašalj koma, neko vrijeme prestane onda opet krene ali u naletima ujutro samo što dušu ne ispovraćam onda cijeli dan mir i sutra ujutro opet, al dr kaže da nije prehlada jako dugo traje kaže da je najvjerojatnije od nedostatka vlage u kući, pa si sad stavljam mokre ručnike oko sebe tako da mogu spavati....sve u svemu par dana ok onda par dana kašalj i stalno tako, na hitnoj bila 2x kod dr opće prakse 2x nitko te ne ferma iskreno samo kaže pij čaj pa šta mi vrijedi kad ne pomaže ni čaj ni sirup...evo jučer mi bilo super bila sam dugo vani na zraku i kašlja ije bilo čim udjem u kuću koma
    Samo da ti kazem da pokusas sa sokom od sipurka...iima da se kupi u Lidl-u...gusti je popout onog od breskve ili kajsije...jako prijatnog ukusa....Meni je on zivot spasio...Kasljla sam skoro mjesec i pol...onako jako ...dusmanski....imam upalu dijafragme koja me jos uvjek boli ako se slucajno zakasljem....bila mi je pukla ona vezica koja povezuje jezik za pod usne duplje...Nocu sam spavala u sjedecem polozaju....Uzas....Probala sam milion stvari samo da me prodje...cajevi..sirupi...med...maslac...ukuvani secer sa miljekom...luk ovaj onaj...I jedno velko NISTA od svega....Poslije samo 1 l tog soka ja se nisam mogla prepoznati...A vec drugi l mi je pomogao da mi se grlo pocne lakse cistiti i ako je sve pokazaivalo da je to suhi kasalj bez slajma....

Sretno

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala Bubimitka81, maca papucarica, Sandra1971, MalaMa!

hope31 žao mi je da te to još uvijek muči, nadam se da će prestati sada s ljepšim vremenom, vjerojatno je bronhitis

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj pipi73 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da ti kazem da pokusas sa sokom od sipurka...iima da se kupi u Lidl-u...gusti je popout onog od breskve ili kajsije...jako prijatnog ukusa....Meni je on zivot spasio...Kasljla sam skoro mjesec i pol...onako jako ...dusmanski....imam upalu dijafragme koja me jos uvjek boli ako se slucajno zakasljem....bila mi je pukla ona vezica koja povezuje jezik za pod usne duplje...Nocu sam spavala u sjedecem polozaju....Uzas....Probala sam milion stvari samo da me prodje...cajevi..sirupi...med...maslac...ukuvani secer sa miljekom...luk ovaj onaj...I jedno velko NISTA od svega....Poslije samo 1 l tog soka ja se nisam mogla prepoznati...A vec drugi l mi je pomogao da mi se grlo pocne lakse cistiti i ako je sve pokazaivalo da je to suhi kasalj bez slajma....

Sretno
    Hvala draga baš ću potražiti taj sok, eto ni meni nije pomogao ni čaj,limun med, sirup, šećer s mlijekom, baš ništa, i ja ti spavam većinom u polusjedećem položeju..

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Bubimitka81, maca papucarica, Sandra1971, MalaMa!

hope31 žao mi je da te to još uvijek muči, nadam se da će prestati sada s ljepšim vremenom, vjerojatno je bronhitis
    I ja se nadam draga da će prestati, evo kad izadjem van čisto mi bude dobro ne kašljem, a dr mi je rekla da je bronhitis da bi mi smetao svježi zrak, eto nemam pojma svi drugačije govore

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

hope,

alergija na nešto u kući? prašina, dlake, grinje, boje...?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    hope,

alergija na nešto u kući? prašina, dlake, grinje, boje...?
    pa izgleda, dr mi je rekla ili alergija na to ili nedostatak vlage zbog grijanja, ma nemam pojma luda sam više

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moe, predivno!!
    Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    gust je kad se drustvo poveca, argente, legal, spodoba, kako je?
    dakle, rizicne trudnoce, ja sam se bunila protiv mirovanja jer je bilo sve dobro, argumenti su bili-blizanci, godine, trombofilija, puno postupaka..zakljucila sam da su s nama jednostavno oprezniji i usporila sam kad mi je doslo
    medonija, vec smo zakljucili da imamo iste pufove, i meni jedan bio u kracem periodu, a sad ide duzi, al ne mogu reci da me nesto boli, mozda pritisak kad duze stojim, al onda legnem i prodje
    valja slusati svoje tijelo..u prvoj trudnoci kao da nisam shvatila da sam u 'drugom' stanju...tj. bila sam aktivna kao i prije trudnoce...kad bi me capile BH kontrakcije bi se sjela na klupu ili stala i ajmo dalje. ne bi sad tako. pogotovo ne jer je ovo MPO trudnoca.

inace..hvata me nervoza jer sam za sat i pol na UZ..bojim se da cu primiti lose vijesti..strah je luda stvar. sva sreca da sam danas doruckovala i odmah mi je bilo nakon toga muka..haha..a i sisobarometar je ok..i jucer mi je bilo muka danas smo 8+3

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa izgleda, dr mi je rekla ili alergija na to ili nedostatak vlage zbog grijanja, ma nemam pojma luda sam više
    Pa šta ne odeš na alergo test to možeš ja mislim bez obzira na trudnoću pa barem da znaš razlog

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

šta nam je sa sejlom

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj spodoba prvotno napisa Vidi poruku
    moe, predivno!!

valja slusati svoje tijelo..u prvoj trudnoci kao da nisam shvatila da sam u 'drugom' stanju...tj. bila sam aktivna kao i prije trudnoce...kad bi me capile BH kontrakcije bi se sjela na klupu ili stala i ajmo dalje. ne bi sad tako. pogotovo ne jer je ovo MPO trudnoca.

inace..hvata me nervoza jer sam za sat i pol na UZ..bojim se da cu primiti lose vijesti..strah je luda stvar. sva sreca da sam danas doruckovala i odmah mi je bilo nakon toga muka..haha..a i sisobarometar je ok..i jucer mi je bilo muka danas smo 8+3
    potuno te razumijem draga.....bit će sve ok.....ja sam danas 16 tt i još imam mučnine,ne svaki dan ali se desi još...
    pa da gdje nam je sejla

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure, evo me s UZ.
    mrva je 16.5cm..kuca srce bradikalno - nije htjela mjeriti broj otkucaja, jer po ginicki to nije dobro za bejbi zbog nekih termickih djelovanja doplera
    malo se samo brinem jer je mrva na 6+4 bila 7mm (ili 6.5) a sad je 16,5.
    po ovoj tabeli koju gledam bi duzina trebala biti 20mm..pa se malo brinem. jel to mozda pocetak zastoja u rastu? gyn kaze da je to sasvim normalna velicina za 8+3. cak je ekstra mjerila glavu i po njoj savrseno odgovara 8+3. beba je bila mirna, dakle lijepo ju je mogla izmejriti. sto vi kazete na to mjerenje?
    http://www.bluni.de/index.php/a/schwanger_bio_ssl

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

spodoba, na 6+2 je CRL bio 5,2 mm. a na 8+2 CRL 14,3 mm; brinula sam se zbog tablica, a potpuno nepotrebno...isto sam "zabrijala" na zastoj u rastu, ali doktorica je samo rekla da je bitno da srce kuca...strepila sam do trećeg uvz-a sa 12+0 , onda nisu ni mjerili CRL već BPD koji je odgovarao za 12+3 i rekli su da je sve potpuno u redu (zasada, naravno da ludujem do sredine trećeg kad idem opet, ali to je druga priča )

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

spodoba ne zamaraj se takvim stvarima. Ako dr. kaže da je sve u redu onda sigurno i je! Ove mjere što imaju na netu to su okvirne mjere,uvijek ima odstupanja.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure, evo me s UZ.
    mrva je 16.5cm..kuca srce bradikalno - nije htjela mjeriti broj otkucaja, jer po ginicki to nije dobro za bejbi zbog nekih termickih djelovanja doplera
    po ovoj tabeli koju gledam bi duzina trebala biti 20mm..pa se malo brinem. jel to mozda pocetak zastoja u rastu? gyn kaze da je to sasvim normalna velicina za 8+3. cak je ekstra mjerila glavu i po njoj savrseno odgovara 8+3. beba je bila mirna, dakle lijepo ju je mogla izmejriti. sto vi kazete na to mjerenje?
    Ja bih vjerovala liječnici.
    Uostalom ako ja znam čitati tu tablicu - to je prosjek (lijevi stupac), a ako pogledaš desni stupac vi ste u tim okvirima.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

cure, evo me s UZ.
    sve je to ok...baš gledam svoje sada....ne brini...

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala suborke
    paranoja je opasna bolest vjerujem da nije bas jednostavno ni izmjeriti mrvu..

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

spodoba,
    moj uskoro jednogodišnjak je na 6+5 bio 4 mm, a na 7+5 11 mm

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Spodoba a ko kaze da je ona tocno na milimetar napravila mjerenje? Ja se sjecam nada bebuska je na 5+2 bila samo gv i zv i to za 5+0, na 6+3 je bila tocno a na 7+0 je bila za 7+1. Zatim na 10+0 je bila za 10+6, na 19+5 duzina za 19+1 a sad na 28+3 velika za 29+6. Sve govorim samo za duzinu. Iliti crl. Tak da brizi zbilja nema mjesta. Nit oni mozda tocno ne izmjere bas a i nisu svi bebaci isti. Za 3 tjedna bude mozda veca nego kaj treba

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala curke...bojim se svoje sjene nakon dva pobacaja

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

crl je udaljenost od tjemena do trtice. crl se mjeri do 14 tt, tako da sa 19 tt ili 28 tt ne možemo govoriti o crl jer se crl tada ne mjeri.

rani embrionalni razvoj je prilično unificiran za ljudske embrije. crl u prvim tjednima trudnoće malo odstupa od embrija do embrija, kasnije u fetalnom razvoju ta odstupanja su puno veća.

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    crl je udaljenost od tjemena do trtice. crl se mjeri do 14 tt, tako da sa 19 tt ili 28 tt ne možemo govoriti o crl jer se crl tada ne mjeri.

rani embrionalni razvoj je prilično unificiran za ljudske embrije. crl u prvim tjednima trudnoće malo odstupa od embrija do embrija, kasnije u fetalnom razvoju ta odstupanja su puno veća.
    Zelis da ti saljem nalaze na mail? Nisu mi mjerili od 10 do 19tt crl, dalje opet redovno dobivam crl mjeru

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

crl je udaljenost od tjemena do trtice i mjeri se u embrionalnom razvoju. tko ima mjeru crl u npr 29. tjednu trudnoće vjerojatno nije dobro pročitao nalaz.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 04.03.2013. at 13:21

beilana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mozda ne poznam slova. Nalaz je pred menom. Al da, vjerujem da ga nisam dobro procitala. Draga, imam crl, bpd, fl,ac, hc i tt. I duzinu od tjemena do pete

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zainteresirale ste me da idem gledati svoje papire. Zadnji put kad se kod nas spominje CRL vrijednost je pregled sa 12+1 i to je 61,7 mm.
    Poslije toga svaki put BPD, AC, FL, TT.

Ako se dobro sjećam na pregledu sa 16 tt sam pitala doktora koliko je sad duga beba, a on mi je odgovorio da se to više ne mjeri, jer nije moguće dati preciznu mjeru radi (skvrčenog) bebinog položaja. Na temelju BPD, AC i FL vrijednosti se procijeni TT djeteta, i to je jedina "konkretna" bebina mjera koju dobijem.

I gledam sličice uzv-a. Konkretno sa pregleda 24+1:
    GA (LMP) 24w1d - EDD (LMP) 17.06.2013.
    GA (AUA) 25w0d - EDD (AUA) 11.06.2013.

Po tom zaključujem da je po veličini tj procijenjenoj težini bebe ona neznatno naprednija od datuma poroda izračunatog prema zadnjoj menstruaciji.

Malo sam kopala sad i po google-u, uglavnom svuda se spominje mjerenje CRL-a do 14. tjedna trudnoće.
    No vjerujem da beilanin liječnik/ca ima parametre na temelju kojih i to izračunava, moguće s nekim naprednim ultrazvukom? Koliko je onda sad ta vrijednost kod vas beilana? 35-40 cm?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Drage moje trudnice,samo uzivajte u bebicama,bez opterecivanja..

Mene je vec pocela jako bolit prepona,desna..jedva hodam..pa zar nije malo prerano za tu bol?
    Danas sam odjednom osjetila i ne prestaje..samo se nadam da sam ju malo istegnula i da ce proci..
    Jel ima koja od vas iskustva s tim?

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje trudnice,samo uzivajte u bebicama,bez opterecivanja..

Mene je vec pocela jako bolit prepona,desna..jedva hodam..pa zar nije malo prerano za tu bol?
    Danas sam odjednom osjetila i ne prestaje..samo se nadam da sam ju malo istegnula i da ce proci..
    Jel ima koja od vas iskustva s tim?
    Mene boli vec skoro 3 nedelje ...danas sam 23+4....Ne znam tacno koja nedelja si ti ali mislim da je sve to individualno....i normalno...

Sejla nam je u bolnici....prate je....otvorena je vec malo tako da zele da im je na oku....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pipi,znam da su bolovi normalni,ali mi nekako rano..pa ko ce izdrzat do kraja ako ti bolovi budu svakodnevni?¡
    Evo danas sam 20+5

Sejlica,jos malo i najcarobniji susret je tu

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ne vjerujem da ce da traju do kraja....bolit ce jedno vrijeme pa ce prestati...pa onda opet....tako je bar meni bilo prvi put...

I mene boli desna...mozda se previse oslanjamo na tu nogu...ne znam...Da ti sto prije prodje...i meni naravno

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo par tablica i mogućnosti računanja, za one koje vole da sve brojke štimaju
    http://www.baby2see.com/medical/charts.html

Ali, nisu ti mm tako bitni. Beba će rasti i ako ne znamo točne mjere. Uživajte što raste.
    crl ne može biti 35-40 u 30.tjednu ako se i mjeri. Tada je cijela beba od vrha glave do pete oko 37 cm dugačka.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure jel pije koja heferol,zeljezo mi 7 pa mi dala gin da pijem,pa me zanima jel ga pijete nataste ili poslije jela meni u ljekarnoj rekli poslije jela

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure jel pije koja heferol,zeljezo mi 7 pa mi dala gin da pijem,pa me zanima jel ga pijete nataste ili poslije jela meni u ljekarnoj rekli poslije jela
    Pijem ga prije jela (mislim da tako piše i u uputama). Ali vrlo brzo nakon toga (10 min) pristupim doručku, jer u protivnom mi bude zlo ako slučajno želudac duže čeka doručak.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pijem ga prije jela (mislim da tako piše i u uputama).
    Ali vrlo brzo nakon toga (10 min) pristupim doručku, jer u protivnom mi bude zlo ako slučajno želudac duže čeka doručak.
    pa da vidim da pise nataste a ovaj u ljekarnoj kaze poslije jela pa mi nije bilo jasno...znaci prije dorucka ok tako cu i ja,hvalaa daj mi reci jel pijes i neki c vitamin uz to?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da, trebala bi uz Heferol trošiti i C-vitamin, ja koristim ovaj.
    Prvo popijem Heferol, onda napravim doručak, i negdje pred kraj doručka s mlijekom/jogurtom/vodom progutam i c-vitamin, folnu i omegu369 (naravno sve po preporuci liječnika). Ko neki ovisnik

Meni je željezo ok, a hemoglobin je snižen. Otkad trošim Heferol - nije se ništa popravilo al ni ne pada dalje (kaže liječnik da je to ok).
    Obzirom da sam čitala da žene znaju imati problema od Heferola - prvo sam uzela sirup, a onda sam prešla na Heferol. No nemam od njega nikakve simptome o kojima sam čitala (zatvor i mučnine). Naravno - osim ako odgodim doručak, onda mi krene mučnina, kao što sam napisala...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ok hvala draga,ja cu ga od ujutro pocet piti,imam neke sumece c vitamin pa cu njih pit uz heferol,a poslije rucka svakako pijem prenatal pa mi je dosta tableta

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ja sam na zadnjem uzv od dr. dobila info da nam je curka oko 20 cm (jer joj ne mjeri dužinu više) i da je 360 g. Nekako nisam niti planirala provjeravati i uspoređivati mjere... Puno sam opuštenija i smirenija od kada svakoga dana svoju damu osjetim sve jače i jače Što god da radim i gdje god da se nalazim jednostavno mi se pojavi osmjeh na licu čim se moja curka počne bacati!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo drage moje i mi smo danas obavile kontrolu. hvala bogu sve je u najboljem redu. sad smo 26+6 i bubica nam ima 1030 g. ženska je drijemala dok smo bile na pregledom. nije joj ni palo na pamet poremetit svoj ritam bez obzira što je toliko očiju bilo uprto u nju. dobili smo 3d slikicu i ne mogu vjerovati da izgleda kao prava mala djevojčica. baš mi se promijenila u mjesec dana. gledam tu sličicu i ne mogu se nagledati. čiji je nos? čija su usta? .

cure i ja pijem heferol. pijem ga poslije ručka i popijem zajedno odjednom njega i vitamin c 500. ne da mi se to razdvajati.

mah-mah svima od moje bube i mene.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

123beba i MalaMa
    za cure!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moe, mala ma, beba-bravo za curice!
    i ja pijem heferol, nataste, tako su mi rekli, da popijem jos ko zna sta-nista mi ne smeta, samo bujam

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vjerojatno su ti u ljekarni rekli poslije jela jer Heferol zna pasti na želudac k'o kamen, ali ako možeš podnijeti bolje je natašte.
    Prvo popijem Heferol, onda napravim doručak, i negdje pred kraj doručka s mlijekom/jogurtom/vodom progutam i c-vitamin, folnu i omegu369 (naravno sve po preporuci liječnika).
    Moe, mliječni proizvodi i željezo se ne vole, probaj to mlijeko/jogurt popiti sat prije ili dva sata poslije željeza. Mislim, nije da će se išta dogoditi, samo se slabije apsorbira.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a zašto vi svi pijete Heferol meni to nitko nije rekao jel to uobičajeno da se uzima u trudnoći?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bok curke! i ja pijem heferol, meni je dr rekao prenatal poslje doručka, heferol poslje ručka, bilo bi dobro malo C vitamina uz to da se bolje apsorbira, kaže da je dovoljno čaša cedevite..

btw i mi jučer bili na pregledu, obzirom da sam se požalila ne neka stezanja i zatezanja u trbuhu(a prerano je za BH kontrakcije) prepisao mi je da uzmem Gynipral ili Partusisten(svejedno,ovisno što imaju u apoteci) za opuštanje muskulature maternice...

inače je sve drugo S.A.V.R.Š.E.N.O.! rekao je da je sve kako samo može poželjeti: bebači su super, veliki oko 150g, sve prvoklasno školski!

i vidjeli smo spol!
    Zlo mamino koje je bilo živac na zadnjem pregledu i dr je rekao da su takve obično curke, je ipak frajerčina i hahar! i dalje jednako hiperaktivan ...a Naopako više nije naopako i zapravo je mirna i povučena mamina princeza Iako se ne bi baš reklo obzirom da se raskrečila i "zaljepila" nam čuču preko ekrana ... to mora da je s tatine strane, mama je jedna jako fina dama....

ja sam sva zaljubljena u moju djecu! opet nisam spavala noćaš, previše uzbuđenja i adrenalina... tatica je isto sav u transu, samo ponavlja da sad ima sve što je ikad želio

uopće ne nalazim riječi da vam opišem osjećaje i sve to... ma šta da vam pričam - pa znate sve! vi me barem razumijete zašto se danas vozim u tramvaju, gledam kroz prozor i cerekam se sama sa sobom, a istovremeno gutam knedle i suzne su mi oči

ma volim vas sve! pusa svima i pomazite se po buši jednu od nas!

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mala Mimi Heferol je željezo, ako ti ne fali, nema potrebe da ga piješ... ja npr. cijeli život imam čak povišeno željezo i moram kontrolirati jetru zbog toga, ali eto u trudnoći, djeca mi sve "popapala" i krvna slika kaže blaga anemija... pa dr propisao heferol

deniii avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cure bravo svima za super uzv

medonja prekrasnooooooooo cura i dečko ajme pa mogu samo zamisliti kako ste i ti i tata sretni ,čestitam mi imamo pregled slj.četvrtak to bi trbalo bit 16+1 nadam se da ćemo i mi vidjeti jel "zlo il naopako" hihihihi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •