Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1243

Tema: Gdje boli neplodnost?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš Pipi73 ja ću ako mi se posreći roditi za nas i nama, ne radi sebe i sebi... da sam tako razmišljala rodila bi sebi prije 15 godina....ne bi se pazila neželjene trudnoće, jer nisam tada bila srela osobu s kojom bi to djete odgajala i podizala...
    Moj MM i ja smo složni u tome da posvojiti ne želimo... nismo se nikada posvađali, slažemo se i sam kaže da me oženio bez djece pa da možemo "uživati" samo nas 2 i dalje bez djece....
    ali draga moja strašna u pravu si.. padne na pamet!
    Nisam htjela da te uvrijedim ali mene je malo zabolio ovakav odgovor...mada mislim da me nisi shvatila...To sto imam jedno i cekam drugo ne znaci da ne znam kako je tebi trenutno...moja MPO prica traje vise od 10 godina...i meni je 40 godina....Ja i mm smo skupa skoro 15 godina...ne sve u braku ali smo skupa...I da nismo uspjeli a da mi onaj koga toliko volim poslije svega sto smo prosli kaze "nisi mi rodila" mislim da mi nista bedastije nebi mogao reci ....Mislim da mu to ni na onom svijetu ne bi oprostila...Svaki drugi razlog bi pokusala da shvatim...Da sam htjela da radjam ranije i lakse...rodila bih to na "vrijeme" ili sa nekim drugim...I on takodje...Ali htjela sam snjim...i rodila sam snjim...Ja sam osoba koja zeli djete...prirodno,"umjetno",usvajanjem..nebitno.... Zelim djete ...Prvo zbog sebe...pa zbog svih ostalih...I svakako snjim...

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj pipi73 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam htjela da te uvrijedim ali mene je malo zabolio ovakav odgovor...mada mislim da me nisi shvatila...To sto imam jedno i cekam drugo ne znaci da ne znam kako je tebi trenutno...moja MPO prica traje vise od 10 godina...i meni je 40 godina....Ja i mm smo skupa skoro 15 godina...ne sve u braku ali smo skupa...I da nismo uspjeli a da mi onaj koga toliko volim poslije svega sto smo prosli kaze "nisi mi rodila" mislim da mi nista bedastije nebi mogao reci ....Mislim da mu to ni na onom svijetu ne bi oprostila...Svaki drugi razlog bi pokusala da shvatim...Da sam htjela da radjam ranije i lakse...rodila bih to na "vrijeme" ili sa nekim drugim...I on takodje...Ali htjela sam snjim...i rodila sam snjim...Ja sam osoba koja zeli djete...prirodno,"umjetno",usvajanjem..nebitno.... Zelim djete ...Prvo zbog sebe...pa zbog svih ostalih...I svakako snjim...
    Nisi me uvrijedila, a shvatila jesam...ne znam zašto te zabolio moj odgovor, jer sam napisala da ne želim bebu sebi, nego nama.... da sam imala nekog s kim bih to poželjela ranije, već bi možda bilo...samo sam hrabro napisala što mislim, što mi ponekada u strahu padne na pamet i ne vidim u čemu je problem.. isto tako sam napisala i da nikada ne znamo što život nosi...što je realnost...da je sad problem to što nemamo bebu, već bi se rastali... mislim da nisi skužila da su to neki moji strahovi koji uopće nemaju veze s tobom....tako da te moje "gluposti" su samo moje .... samo sam možda dovoljno hrabra da ih javno napišem, jer eto... svašta mi padne na pamet i znam da nisam jedina... i pipi73 ja ne želim imati bebu bilo kako, mi nismo par koji želi posvojiti... ili ćemo imati svoje ili nećemo imati uopće...stvar dogovora

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •