Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
Vidiš Pipi73 ja ću ako mi se posreći roditi za nas i nama, ne radi sebe i sebi... da sam tako razmišljala rodila bi sebi prije 15 godina....ne bi se pazila neželjene trudnoće, jer nisam tada bila srela osobu s kojom bi to djete odgajala i podizala...
Moj MM i ja smo složni u tome da posvojiti ne želimo... nismo se nikada posvađali, slažemo se i sam kaže da me oženio bez djece pa da možemo "uživati" samo nas 2 i dalje bez djece....
ali draga moja strašna u pravu si.. padne na pamet!
Nisam htjela da te uvrijedim ali mene je malo zabolio ovakav odgovor...mada mislim da me nisi shvatila...To sto imam jedno i cekam drugo ne znaci da ne znam kako je tebi trenutno...moja MPO prica traje vise od 10 godina...i meni je 40 godina....Ja i mm smo skupa skoro 15 godina...ne sve u braku ali smo skupa...I da nismo uspjeli a da mi onaj koga toliko volim poslije svega sto smo prosli kaze "nisi mi rodila" mislim da mi nista bedastije nebi mogao reci ....Mislim da mu to ni na onom svijetu ne bi oprostila...Svaki drugi razlog bi pokusala da shvatim...Da sam htjela da radjam ranije i lakse...rodila bih to na "vrijeme" ili sa nekim drugim...I on takodje...Ali htjela sam snjim...i rodila sam snjim...Ja sam osoba koja zeli djete...prirodno,"umjetno",usvajanjem..nebitno.... Zelim djete ...Prvo zbog sebe...pa zbog svih ostalih...I svakako snjim...