Pokazuje rezultate 1 do 50 od 259

Tema: Krstiti dijete? Da? Ne? Kada?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

šUmskovoće, o tome ja i pričam. U tom tvom miš-mašu, ti možeš promijeniti svoju paradigmu i zamijeniti je drugom kad god i kako ti odgovara. Oblikuješ svoj svijet prema sebi. Ja to ne mogu. Ja vjerujem da je Istina izvan nas i ja sam izabrala povjerovati u nju. Sori cure, između klinaca, ručka i veša sam.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj upitnik? prvotno napisa Vidi poruku
    šUmskovoće, o tome ja i pričam. U tom tvom miš-mašu, ti možeš promijeniti svoju paradigmu i zamijeniti je drugom kad god i kako ti odgovara. Oblikuješ svoj svijet prema sebi. Ja to ne mogu. Ja vjerujem da je Istina izvan nas i ja sam izabrala povjerovati u nju. Sori cure, između klinaca, ručka i veša sam.
    Tako je! To je najljepše meni u mojim vjerovanjima - krećem od toga da su svi odgovori na sva pitanja koja ću ikad postaviti u meni i čekaju me. I istina je u meni, samo čeka da ju otkrijem.
    I nitko nema utjecaja na mene, ni jedna osoba, mjesto ili stvar.
    Napuštam vas jer sam mali seljo kojem bi trebao- ma ne Kljaićev riječnik; već cijela biblioteka; a možda mi ni to ne bi pomoglo da shvatim o čemu uopće raspravljate, a kamoli da imam formirano mišljenje o tome.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Tako je! To je najljepše meni u mojim vjerovanjima - krećem od toga da su svi odgovori na sva pitanja koja ću ikad postaviti u meni i čekaju me. I istina je u meni, samo čeka da ju otkrijem.
    I nitko nema utjecaja na mene, ni jedna osoba, mjesto ili stvar.
    Napuštam vas jer sam mali seljo kojem bi trebao- ma ne Kljaićev riječnik; već cijela biblioteka; a možda mi ni to ne bi pomoglo da shvatim o čemu uopće raspravljate, a kamoli da imam formirano mišljenje o tome.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj upitnik? prvotno napisa Vidi poruku
    Ja vjerujem da je Istina izvan nas i ja sam izabrala povjerovati u nju.
    Istina je, možda, ipak u nama...

"Rezultati do kojih su došli ukazuju na to da ljudi i u najranijoj dobi pokazuju osjećaj za dobro i zlo i instinktivno odabiru dobro."

Jesmo-li-po-prirodi-dobri-ili-losi

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Istina je, možda, ipak u nama...

"Rezultati do kojih su došli ukazuju na to da ljudi i u najranijoj dobi pokazuju osjećaj za dobro i zlo i instinktivno odabiru dobro."

Jesmo-li-po-prirodi-dobri-ili-losi

A kao i sve drugo, može se na više načina shvatiti i to što je tu "instinktivno", nekome može značiti "po Duhu svetome" ili po "naredbi Klingonaca" ili po bilo čemu u što netko vjeruje.

Uglavnom, ja vjerujem u razum i dok je razuma i pameti, dobro je. Pa bio taj razum pod plaštem bilo kog uvjerenja ili vjere. I smatram da su ljudi, uglavnom, dobri.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •