Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Nadam se, doktori su nedorečeni i znam da je nezahvalno prognozirati. Proučavajući i čačkajući po Internetu dobila sam dojam da je ipak veći problem kad neurorizično dijete malo kasni nego kad dijete koje nije neurorizično malo više od toga kasni. Tj. veća je vjerojatnost da je to pokazatelj da je primarno oštećenje/uzrok ipak ostavilo traga. ( ako ste skontali što je pjesnik htio reći).

Ali dobro, to je vjerojatnost i statistika. Bolje da se bacim na vježbanje i pozitivu. Dobre vibre šaljem svima.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Stroganof prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se, doktori su nedorečeni i znam da je nezahvalno prognozirati. Proučavajući i čačkajući po Internetu dobila sam dojam da je ipak veći problem kad neurorizično dijete malo kasni nego kad dijete koje nije neurorizično malo više od toga kasni. Tj. veća je vjerojatnost da je to pokazatelj da je primarno oštećenje/uzrok ipak ostavilo traga. ( ako ste skontali što je pjesnik htio reći).

Ali dobro, to je vjerojatnost i statistika. Bolje da se bacim na vježbanje i pozitivu. Dobre vibre šaljem svima.

Moja amo reci da samo sto ne kasni, tj sve napravi u onom najzadnjem roku, ja se ponekad ziva pojedem od nervoze, ali nekako vjerujem sestri koja sa nama vjezba da bi alarmirala ako sto ne valja.
    I od svih mogucih tekstova sto sam nasla o motorickom razvoju djeteta u 1god zivota (a ima stvarno milijun I jedna verzija) moja beba prati ovaj sa Rode u nekakvim najkrajnijim rokovima, me happy!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •