Citiraj Tiziana prvotno napisa Vidi poruku
Meni u biti ovaj topic ide na zivce
Sa starijim djetetom je sve to bilo ok, sad kad gledam cak je bio puno napredan, a ja poima nisam imala ni do kad se treba rotirati ni kad sjediti ni ustati ili puzati. Ja sam ga gledala uzivala i obozavala bez da znam sve ove stvari o kojima tu pricamo. A sad s drugim, sve nesto gledam, provjeravam, nece puzati, posjeda se malo da malo ne, najradje ne jer se hoce nosati, pa sve nesto citam, gledam pitam dovraga sve! Sad ce trebati poceti hodati, i to ce biti provjeravaj ruke noge iskorake padove aaaaaaahhh jel pravilno ovo ili ono...
Puno sam vise uzivala s prvim djetetom, mozak na pasu, cicu van i vozdara! A kao s prvim djetetom se je fol zabrinutiji i na sve se pazi. E nije!
Uopce ne znam sta sam htjela reci? Nek nam forumske vlasti zakljucaju topik! I uostalom zasto nema teme govorni razvoj djeteta u prvoj godini? Meni je, iskustveno, govor bitniji

I ja bih najradje voljela zivjet u blagom neznanju, da ne moram svako malo citat o motorici djeteta i da se nemoram svaki dan zapitat da li je sutra "taj" dan kad ce ona nesto napraviti dok jos nije alarmantno kasno, mislim da je tako bolje, nisi opterecen.
Ali kad dobijes "etiketu" neurorizican, upadas u zacarani krug, barem se meni tako cinilo na pocetku.