Deaedi prvotno napisa Stiglo jučer samo moje! Uzela sam donje dijelove trenirke, super su. Brojevi mi se čine malo veći nego H&M tj. hlače 3-4 su veće nego H&M 2-4, što Koje točno si uzela? Dal bi ti bilo problem izmjeriti samo dužinu? Ja bi isto uzela ali ne znam dal da uzmem 2-3 ili 3-4
Zara1 prvotno napisa Koje točno si uzela? Dal bi ti bilo problem izmjeriti samo dužinu? Ja bi isto uzela ali ne znam dal da uzmem 2-3 ili 3-4 http://www.nextdirect.com/hr/en/shop...nbsp%3bJoggers Mogu izmjeriti navečer, pa ti javim.
Inače, za one koje od prije kupuju na Next-u, da li imaju sniženja?
Deaedi prvotno napisa Inače, za one koje od prije kupuju na Next-u, da li imaju sniženja? Kupujem unatrag nekoliko mjeseci, a "škicam"ih odavno. Na HR dijelu nisam nikada vidjela popuste (čak ni u doba kada ih na UK ima).
Zara1 prvotno napisa Koje točno si uzela? Dal bi ti bilo problem izmjeriti samo dužinu? Ja bi isto uzela ali ne znam dal da uzmem 2-3 ili 3-4 Unutarnja nogavica 37, vanjska duzina pasica - rub nogavice 59 cm. Nakon pranja, vel 3-4, pise 104.
Deaedi prvotno napisa Unutarnja nogavica 37, vanjska duzina pasica - rub nogavice 59 cm. Nakon pranja, vel 3-4, pise 104. Puuuuno hvala! I ja ću 3-4 uzeti.
Pravila foruma