Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se vec pokrenula tema, mora li dijete taj jedan sat biti u skoli na hodniku ili uopce nije u nadleznosti skole? Da ga recimo netko pokupi taj sat i odvede na sladoled, u parkic i sl?
    Naravno da moze, to je super rjesenje, samo sto je vecini roditelja to problem organizirati

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj darva prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da moze, to je super rjesenje, samo sto je vecini roditelja to problem organizirati
    Super za znati. Mama mi je bas otisla u penziju, ne zivi daleko pa joj mozda delegiram zadatak. Rado bih da je moje dijete sretno sto ne ide na vjeronauk jer joj je recimo bolje sto ne ide nego da ide - znaci stvoriti kontraefekt od onog sto nam drzava svojim ne-uredjenjem namece (a ja bih najradije da ne ide, nit smo vjernici nit smo je krstili itd)

Iako... Imam u obitelji slucaj kad je dijete islo jer su svi iz razreda isli (pa nije htjelo biti samo u knjiznici), u pocetku je to bila prava djecja religijska zanesenost a na kraju je jedva docekalo krizmu i od srednje vise ne ide, od vjere mislim vise ni v... Nista srecom nije uklesano u kamenu, ali radije bih bez te faze pa da moramo paziti doma sto govorimo da ne povrijedimo osjecaje djeteta i sl :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •