Gabi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi~~~~~~~~~~~~~~~ da ostanete još malo zajedno. Mislim na tebe i sretno draga!!!!!
tina29, uf ja već dvi noći loše spavam,još mi uz tek u 18 i 30 za poludit! sretno i tebi!
ginger ima danas divnu betu
cure, sretno sutra!
Crvenkapice meni je na 6+3 plod bio 6mm al nemoj se zamarati mjerama. Srceko kuca znaci da tvoja beba zivi. Opusti se. Stvaras si grc veeliki a to nije pozeljno. Ti si trudna,al ovaj put idete do kraja
Gabi drzim fige na rukama i nogama
Mi dosle jucer doma. Vec smo si kliknule i sve nam ide bez vecih problema. Zasad. Cicamo, piskimo, kakamo, ljubimo se i mazimo. Mm je posebno ocaran svojom princezom. Samo ju ljubi i ljubi i ljubi. A ona je prava maza i uziva u tome. Saljemo vam puno![]()
beilana ni malo me nisi utjesila , tvoje mjere su vise od duplo vece , nigdje nisam nasla ovakom male mjere ploda ko u mene 6+4 a ivf
i kako se ne brinuti ? sad slijedi 3 tjedna brige do sl. uzv da vidimo jel srce i dalje kuca i jesu mjere bolje ...
uzivaj doma sa svojom princezom![]()
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 16.05.2013. at 20:01
Beilana prekrasno.. uživajte doma
Gabi25 draga puno sreće ti želim i da sve bude ok kad god da dođe vrijeme![]()
beilana predivno te čitat uživajte sa svojom princezom!
crvenkapice ako ti doktor nije ništa govorija zašto se toliko mučiš,znam da si u strahu al moraš se opustit nerviranjem isto štetiš i sebi i bebi,ajde probaj ne mislit samo negativno.![]()
i mene beilana rastopila
crvenkapice, radje odi svaki tjedan zbog mira, mene su trazili da idem svaki tjedan zbog duplica do 12.tjedna, iako sam znala da je sve ok
Gabi, držite se skupa još malo... držimda sve bude super i da izdržite još koji tjedan!!!!!!!!!
Beilana, predivno... uživajte u svojoj ljepotici!!!!!!!!!!!
Moja curka i ja smo i dalje super! Ona je nakupila svoje 2 kg (a mama 10) i sve je odlično! Danas je poprilično vesela, malo se rita, malo rasteže, a malo štuca![]()
Beilana, čestitke![]()
crvenkapice, moja micekica na 6+4 bila 1.5mm, manje nego tvoja mrva....držim fige da dalje sve bude školski, ma bit će sve ok, sretno ~~~~~~~~~~~~~~
pusa drage moje trudnice![]()
![]()
Posljednje uređivanje od sejla : 17.05.2013. at 07:07
moje duplice se slabo javljaju, pocelo je ko sto je sumsko pisala-kad su cure skupa budne ko da igraju rukomet, odbojku i nogomet u isto vrijeme, ili boks slobodnim stilom, fora
sejla, narasla ljepotica otkad sam je vidjela, pusa
beilana ljubite se, mazite i pazite!
željkica, tina29, corinaII ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uzv!!! Meni je isto muka od jutra. Ovaj uzv sindrom je zarazan![]()
Muma ,ja ću počet čupat kosu do večeras , a tek je 9 ujutro.............
.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam sve bude uredu!!!!!!!!!
željkica i cure sretno na uzv~~~~~~~~~
beilana predivno!! uživajte u svojoj curki!!
mi sad već jedva čekamo da nam dođe naša curka.
Ne znam otkud bih krenula..
Sejla, Ema je prekrasnazar je već prošlo 2,5 mjeseca?!
Gabi da nam izdržite što duže u komadu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mala Ma još malo pa ćete se i vi maziti, prekrasno....
Željkica, Muma za uživanciju na uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Našim duplicama Bab, Mare... da što duže izdržite 3 u 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beilana baš mi je drago da uživate, sve si nas rastopilaJa sam valjda pod dojmom tvog posta noćas sanjala da mi je MM donio prekrasnu malu curicu
Ako sam nekog zaboravila, sorry.. Puse svima...
Beilana,uzivajte u princezidivno!!
Ginger,cestitam na krasnoj beti
Cure,uzivajte na UZV- mi upravo cekamo druzenje s frajerom..bas me zanima sta radi,trenutno se migolji..mrvica
Crvenkapice,nemoj se opterecivati dodatno bez razloga.mrvica je dobro,srce kuca i sve ce bit ok..drzi se i uzivaj!!
Pusa curama u bolnici..
Trudnice,uzivajtekissss
beilana prekrasno,uživajte sa vašom curkom
ja več došla sa pregleda,danas je bilo brzinski jer je u petrovoj prava navala,sa mojim bebačem je sve ok,spol nismo vidjeli al dobro glavno da je živo i zdravo,ali sam se zato raspametila kad sam čula otkucaje srčeka,ma predivno!!!
muma,željkice,corina evo još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i čekamo vaše izvještaje!
pusa i od mene curama u bolnici,a ostalim trudnicama uživajte,big kiss!
Hvala vam curke moje. I ja se sva raspekmezim dok me pogleda svojim okicama..odma sam u sedmom nebu. A kad sam bila u bolnici MM plakao na svaku njenu sliku koju sam mu poslala. Ja ga zovem a njemu glas drhti...upravo je gledao slike kaze. Joj zelim vam brze i bezbolne porode i ovu nevjerojatnu srecu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uzv. Meni je isto pred svaki uzv nervoza rasla. A pogotovo na dan poroda dok su pustili drip i znala sam da cu ju uskoro maziti.
Kratko da napisem dojmove s poroda. U 9 sam dobila drip, od pol 10 do 15:15 trudovi skoro bez prekida svaki na maksimalno tj 120 je ocitavalo. Bolno jako. Nemogu opisati. Al sam se do 12 otvorila skroz, a od 12 do 15:12 svaki trud sam ju tiskala da ude u zdjelicu jer je malena sama se nije mogla odgurnuti , a ja sam ju gurala skoro pa neprimjetno. Uzasno tesko iskustvo. U 15:12 se spustila, i u slijedecen trudu u 15:15 je rodjena. Poslije toga nestaje svaki trag boli i stize moja ljepljiva djevojcica. Odma je trazila cicu gladus, i prihvatila.
Rezana nisam, popucala nisam. Za 2 sata sam hodala i sjedila bez problema
beilanaGabi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što duže ostanete zajedno
Evo mene s prvog uzv. 5+2 vidljiva ŽV+kčs![]()
![]()
Sljedeći petak opet pa ćemo čuti i naše malo srčeko![]()
![]()
corina odlično! a zar kčs nisu otkucaji srca? onda ste ih i danas vidjeli?
Imamo jednu bebicu
Na nalazu piše :
u materištu vidljiva trudnoća jedna GV. KČS +-
Bila sam oko pola sata na uzv. On je slušao i slušao kaze da je bolji aparat da bi se možda i nešto čulo. Eto tako ne on meni rekao.
a ja sam bila na 4D UZV, i sve je u redu
stalno je skakutao i okretao se, dr. ga je nazvala "Živko"
i, naravno, "liči na tatu"
Sviđa mi se ovaj razvoj situacije, kamičak po kamičak mi pada sa srca, kako vrijeme prolazi ja u sve većem zenu. Zapravo se ne usudim priznati koliko sam bezbrižna i pozitivna - blaženi hormoni! Valjda me neće nešto klopiti po glavi
Je li previše neoprezno od mene da sad kupim jastuk za dojenje? Ne mogu više u potpunosti leći na svoj voljeni trbuh pa bi mi dobro došao i za spavanje...
corina, divno, zato sam naglasavala starost embrija i visinu bete jer to odgovara jednoj bebh
argente, meni pomogao i bocni jastuk, drugo tromjesjecje mi je ostalo u predivnom sjecanju, kao i prvo, ovo sad je samo za cure-da sto vise narastu, a nebitno sto sam sad u viličar fazi
cekamo i druga uzv javljanja
Prijavljujem uredan UZ s 18+5 i curetak ♥
mare..lijepo si ti dogurala..izdrzi jos koji tjedan da se cure malo ubuce!!
sretno svima!
beilana zvuči super ovaj dio sa sjedenjem nakon 2 sata, bravo!
corinaIIi za tjedan dana ponovno na pregled?
spodobačestitam na curki!
Ja obavila svoj pregled, sve je ok, narasli smo na 2cm. Prekrasno je vidjeti ono srce kako brzo kuca, raspekmezila sam se. Kaj će tek biti kad naraste i počne lupati ručicama i nožicama![]()
corina,mumaza bebače!!!!!!!!!
ja sam se evo sredila i čekam da krenem,uf šta sam nervozna!!!!!!!!!!!
mare
argente bravo za malog zivkai samo naprijed s tim jastukom, i ja sam ga nabavila u prvoj trudnoci
corina super za mrvicu!
Muma nek samo bebac raste!
spodoba cestitam na curki!
beliana, mazite se sad i uzivajte!
gabi ~~~~~~~~~~ za vas dvije
i za sve ostale ~~~~~~~~~~~
evo crvenkapice natjerala si me da potrazim svoj nalaz. znam da me brinulo isto sto i tebe. znaci na 6+4 moj doktor je samo zapisao dvije gestacijske vrece sa embrionalnim odjecima od 3,6 i 3,8 mm, sa pozitivnom cirkulacijom. rekao je sve super vidimo se za 3 tjedna. ja sam naravno dosla kuci i umjesto da se sretna mazim po busi pocela pretrazivati sve moguce stranice po internetu dok mi muz nije uzeo kabele. onda sam prcala po mobitelu. pa sam ostala i bez njega. sve sto sam nasla je bilo vece od ovih mjera. i to me mucilo dosta dugo. jedino me muz nekako smirio beskrajnim razgovorima.
na zadnjem pregledu jedan je plod za tjedan veci od drugog a oba su veca prema uzv mjerama. odlucih se vise ne zamarat da me umjesto na ginekologiju ne hospitaliziraju na psihijatriji. uglavnom dopusti si da budes sretna i uzivaj. znam da nakon svega to nije lako ali moras se potruditi. meni su pomagale vizualizacije i kao neka mantrica kako malci rastu. sudeci prema mjerama, izgleda da sam malo pretjerala
mare - jesi ti cijelo vrijeme normalno pokretna? trebas li se sto paziti?
beliana - iskrene cestitke!
corina i muma - bravo za uzv
svima kisssss
legal, draga, javi se cesce, volim kad smo svi na okupu
ja zadnjih par dana mirnije, zbog cure koja je nisko, a dotad na sto strana zbog selidbe, obisli milijun trgovina itd-sad se malo hvalim kako mi je bilo dobro![]()