-
Javna nabava se objavljuje na godišnjoj razini, a ne na mjesečnoj, tako da, ako je netko imao krivu procjenu u natječaju, bolnica može birati između onog što joj se nudi i nadat se da će netko biti pametniji na slijedećem natječaju. A da li tu još postoje neke malverzacije između bolnica tko će što dobiti, to ne znam. Naravno da to ne ide iz njihovog džepa, ide iz našeg. Eto, imam staža cca 12 godina, moji poslodavci su uredno uplaćivali doprinose, imam dopunsko zdravstveno osiguranje i onda dobijem odbijenicu većine zagrebačkih bolnica za neke laboratorijske pretrage za koje piše na njihovim stranicama da je moguće obaviti ih. Sada slažem te mailove u jednu konkretnu obavijest našem dragom ministarstvu.
Oprostite što sam otišla off topic, ali sam htjela naglasit samo jedno: sve to, nažalost, u ovoj našoj državi funkcionira na gore opisani način i zato ne krivim doktore. Mogu ih kriviti utoliko što se ne bore onoliko koliko se borimo mi pacijentice za naša prava. Ali čovjek jednom shvati da je to borba s vjetrenjačama.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma