Citiraj theorema prvotno napisa Vidi poruku
meni je dr T čist ok, nije baš pričljiv, al ga pitam pa mi sve objasni.
odmah na prvim konzl. su me poslali vaditi AMH i inhibin b..al to valjda ovisi o indikacijama, npr. ne ovuliram, pa je valjda posumnjao u ranu menopauzu..
ako netko ima cikluse normalnih duljina, i ok vrijednosti FSH, valjda ih odmah ne šalju vaditi AMH..
inače sam i kod endokrinologa na vg, pa su mi vadili sve T-ove, ogtt i svašta nešto

iskreno ne znam što bi s 15 stanica!? imala sam ih 13 na stimulaciji i bile su nikakve...
dr je rekao već na prvom UZV da je bolje imati manje kvalitetnijih folikula... nekako mi se čini da je to logično..
kad čujem od žena koje idu privatno isto nemaju puno js, uglavnom 8-11

mene baš zanima ovaj boldani dio theorema, tko je tebi rekao da su ti jajne stanice bile nikakve, i što to uopće znači? Nezrele su bile, prezrele? Ako je tome tako, onda je krivica više u njima ali teško da će ti to reći ) lakše je ovako reći "nisu jajne stanice bile dobre" nego li priznati npr. "bile su j.s. nezrele većina, drugi put bismo trebali štopericu dati dan kasnije i kasnije punktirati".

Kojih si godina theorema?

Ovo objašnjenje: dr je rekao već na prvom UZV da je bolje imati manje kvalitetnijih folikula.. vrijedi ali ne ovako paušalno, obzirom na tvoj PCOS je cilj dobiti ako je to moguće 15-20 j.s. i pokušati bez hiperstimulacije.......ali ovo što ti opisuješ meni izgleda više kao njihova greška........

Ovo što imaš PCOS i ne ovuliaš (zbog PCOS-a), vjerujem da je to razlog zašto su te slali vaditi AMH i Inhibin, vjerojatno su još htjeli jednu potvrdu onom što su na ultrazvuk vidjeli. Tebi je sigurno visok AMH?