Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5043

Tema: yours in free thought (ireligiozni topic) - 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Od ovog će jedino operateri prifitirati.
    Moj frend iz djetinstva, još smo jako bliski, je svoju homoseksualnost nazvao demonskom, preobratio se, našao Isusa... no nije prestao misliti na muškarce.
    pa kako će prestati misliti na muškarce, kad se stalno obraća isusu.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mojca prvotno napisa
    Moj frend iz djetinstva, još smo jako bliski, je svoju homoseksualnost nazvao demonskom, preobratio se, našao Isusa... no nije prestao misliti na muškarce.
    Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    pa kako će prestati misliti na muškarce, kad se stalno obraća isusu.

Tko zna koji je postotak gay svecenika u Katolikoj Crkvi u cijelom svijetu? 50%? 70%? Vise?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca prvotno napisa

Tko zna koji je postotak gay svecenika u Katolikoj Crkvi u cijelom svijetu? 50%? 70%? Vise?
    Svi su gay, svih 100 %.. i svi mi koji vjerujemo u Isusa smo isto gay.. kak vam više ne dosadi stalno pljuvat pljuvat pljuvat??

Dođem na temu tu i tamo pročitati pametne stvari.. ali brate, znate ga stvarno pretjerat.. je li smisao ove teme i ateizma opčenito pljuvanje po KC i ostlim religijama??

GDJE je silna tolerancija o kojoj stalno pišete? Na ovoj temi je nigdje ne vidim..

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Svi su gay, svih 100 %.. i svi mi koji vjerujemo u Isusa smo isto gay.. kak vam više ne dosadi stalno pljuvat pljuvat pljuvat??
    Nisam čitala ostalo, ali sigurno, statistička vjerojatnost kaže da ih ima.
    Ako tome dodamo i zaštitu koje to zanimanje pruža i ostalo što možda nema potrebe navoditi dolazimo da toga da je postotak sigurno nešto veći nego u općoj populaciji.
    I to nije uvreda.
    Uvredljivo je misliti da nekoga vrijeđaš ako mu kažeš da je gej.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Uvredljivo je misliti da nekoga vrijeđaš ako mu kažeš da je gej.
    zašto bi mu rekao, možda i nije, ak misli to reči onda bi taj neko to trebao reč.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    zašto bi mu rekao, možda i nije, ak misli to reči onda bi taj neko to trebao reč.
    Poanta je da se treba provocirati, a onda zavući iza maske tolerancije, napretka, prosperiteta...
    Da je obrnuto već bi se prozivalo. A ovako, ništa nije sveto; ni Bog, ni Alah, ni Crkva ili Islam, ni vjernici, ni osobe koje misle drugačije.

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Poanta je da se treba provocirati, a onda zavući iza maske tolerancije, napretka, prosperiteta...
    Da je obrnuto već bi se prozivalo. A ovako, ništa nije sveto; ni Bog, ni Alah, ni Crkva ili Islam, ni vjernici, ni osobe koje misle drugačije.
    Pa istina, sve ovo što si napisala nekim ljudima nije sveto. Recimo meni.

Jer, sveto, što to znači? Nedodirljivo? Nepodložno kritici i promišljanju?

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku

Ne znam na koga se odnose maske. Na ovom topiku ih čini mi se nema.
    Da, na sreću ništa nije sveto. I zašto bi bilo?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

GDJE je silna tolerancija o kojoj stalno pišete? Na ovoj temi je nigdje ne vidim..
    ček malo, tolerancija ne znači da nam možeš staviti brnjicu na usta. a da si istovremeno uzmeš za pravo govoriti što ti želiš, jer je to tvoje pravo na vjeroispovijest. koje nitko ne smije dovoditi u pitanje, kao ni sadržaj koji pod tom mantijom izričeš. to tako ne ide, barem ne više.

o svemu se može raspravljati, propitivati, pa čak i ismijavati. pa i pljuvati, ako ti je drago. slobodno popljuj neko naše razmišljanje, neke naše knjige i mislioce. jedina granica je govor mržnje (barem prema zakonu) i taj dio će odraditi moderatori.

tko može pročitati sve to što vi možete napisati?!
    ja u nekim postovima iščitavam jako veliku netrpeljivost, a budući da nisam sklona mržnji, ne mogu prepoznati granicu.
    ali mogu reći kako mi se uopće ne sviđa način komunikacije.
    Posljednje uređivanje od apricot : 03.06.2013. at 07:40

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    ček malo, tolerancija ne znači da nam možeš staviti brnjicu na usta. a da si istovremeno uzmeš za pravo govoriti što ti želiš, jer je to tvoje pravo na vjeroispovijest. koje nitko ne smije dovoditi u pitanje, kao ni sadržaj koji pod tom mantijom izričeš. to tako ne ide, barem ne više.

o svemu se može raspravljati, propitivati, pa čak i ismijavati. pa i pljuvati, ako ti je drago. slobodno popljuj neko naše razmišljanje, neke naše knjige i mislioce. jedina granica je govor mržnje (barem prema zakonu) i taj dio će odraditi moderatori.
    ja ne pljujem, to nije moj način razgovora niti pisanja. Nitko vam ne pokušava staviti brnjicu jer svatko ima pravo da svoje mišljenje jasno i glasno kaže.. problem je što radite isto ono što vam kod drugih smeta.. i stvarno ne mogu vidjeti po čemu ste onda drugačije od onih koje prozivate..

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja ne pljujem, to nije moj način razgovora niti pisanja. Nitko vam ne pokušava staviti brnjicu jer svatko ima pravo da svoje mišljenje jasno i glasno kaže.. problem je što radite isto ono što vam kod drugih smeta.. i stvarno ne mogu vidjeti po čemu ste onda drugačije od onih koje prozivate..
    To što ti razliku ne vidiš, a tvoje pravo je da je ne vidiš, ako ne želiš, nikako ne znači da ta razlika ne postoji.
    A ona ne da postoji, nego je sasvim jasna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •