Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5226

Tema: Što čitate 2.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pri kraju sam A Dance with Dragons - talijansko izdanje je, naime, podijeljeno na 3 dijela, a za 3. dio sam na podugackoj listi cekanja, sto znaci da necu kompletirati citanje te knjige jos neko vrijeme... :/ Pretpostavljam da cu doci na red tek za 2 mjeseca...

Je li Ken Follet dobra zamjena?
    Imam priliku podignuti "Stupove zemlje" i "Svijet bez kraja" u originalu, pa ne znam da li da ih uzmem, ili da krenem na nesto sasvim deseto.

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Pri kraju sam A Dance with Dragons - talijansko izdanje je, naime, podijeljeno na 3 dijela, a za 3. dio sam na podugackoj listi cekanja, sto znaci da necu kompletirati citanje te knjige jos neko vrijeme... :/ Pretpostavljam da cu doci na red tek za 2 mjeseca...

Je li Ken Follet dobra zamjena?
    Imam priliku podignuti "Stupove zemlje" i "Svijet bez kraja" u originalu, pa ne znam da li da ih uzmem, ili da krenem na nesto sasvim deseto.

Meni je
    Ne odvajam se od "Svijet bez kraja"

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj duma prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je
    Ne odvajam se od "Svijet bez kraja"
    Super, hvala.
    U ponedjeljak sam u knjiznici, ima da ih obje odmah zgrabim.
    "Svijet bez kraja" se cita nakon "Stupova zemlje"?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel' bi netko bio tako dobar da mi na PP isprica kako zavrsava A Dance with Dragons?
    Jucer mi je knjiznicar potvrdio da cu na red doci tek krajem rujna. :smrc:

Kao sto rekoh, ovdje je kompletna knjiga podijeljena na 3 dijela, procitala sam prva 2 dijela, znaci stala sam ovdje: Tyrion je upoznao Penny i s njom i J. Mormontom zavrsio u ropstvu; kod Danaerys je stigao necak Targaryen s pratnjom upravo pred njeno vjencanje; Arya ponovo vidi; Devon Seaworth ipak nije dekapitiran...
    Zanima me zivo sto je s ostalima (Sansa, Cersei, Jaime, Bran i ekipa...?)
    Unaprijed zahvaljujem!!!

Trenutno citam Nerea Riesco, "Igra kraljeva" . Zanimljivo.

I podignula sam si Folleta, "The Pillars of the Earth", ali ga cuvam za ljetovanje.
    Posljednje uređivanje od Elly : 31.07.2013. at 12:15 Razlog: dodala u post

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel' bi netko bio tako dobar da mi na PP isprica kako zavrsava A Dance with Dragons?
    Dobila, hvala!!

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trenutno citam Nerea Riesco, "Igra kraljeva" . Zanimljivo.
    Procitana, potpisujem prvobitni dojam, dapace, vrlo je zanimljiva. Odlicni i tocni povijesni opisi Seville, odlicna poveznica sa sahom (taj dio je bas, bas zanimljiv), i dopalo mi se to sto je tema vise povijesna, uz dodatak fiktivne price koja prati 3 generacije zena u istoj obitelji, a istovremeno se ne odaje patetizmu ili romantici. Nisam sklona ljubicima , pa mi je ovakav nacin pisanja bas fino legao. Vrlo konkretno, sa suptilnim naglaskom na girl power. :mgreen:

Sada zapocinjem Matilde Asensi, "Osveta Seville" (http://www.superbookshop.net/index.p...=9786070703645) .

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Matilde Asensi, "Osveta u Sevilji" - banalno, preskocite.

Sad citam Jennifer Weiner, "Little Earthquakes" - svidja mi se. Posebno mi se svidja kako je svaka od likova zeljela i dozivljela vlastiti porod, Becky me je svojom pricom na puno Roda (i samu sebe u trudnickoj fazi) podsjetila.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad citam Jennifer Weiner, "Little Earthquakes" - svidja mi se. Posebno mi se svidja kako je svaka od likova zeljela i dozivljela vlastiti porod, Becky me je svojom pricom na puno Roda (i samu sebe u trudnickoj fazi) podsjetila.
    Nakon sto sam ju procitala, potvrdjujem prvi dojam, ova knjiga me je bas ugodno iznenadila.

Nadalje: Ken Follet, "The Third Twin" - thriller, OK je ali uzasno predvidljiv, cita se (pre)brzo i otpocetka vec znas u cemu je stos. Palac dolje.

Upravo citam India Knight, "Don't You Want Me?" - nemojte se obeshrabriti bezveznim naslovom, apsolutno je prihvatljiva kao zabavan chick-lit, na mjestima me je dobro nasmijala.
    Posljednje uređivanje od Elly : 16.08.2013. at 21:38

Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da se i ja priključim.. Trenutno čitam Sigmunda Freuda: 'Uvod u psihoanalizu', Ivu Andrića: 'Priča o vezirovu slonu' i Eshila 'Okovani Prometej'.. Uvijek čitam tri knjige istovremeno, jednu kao glavnu a ostalo za odmor od nje.. Totalna zbrka trenutno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •