Stranica 142 od 155 PrviPrvi ... 4292132140141142143144152 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,051 do 7,100 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Drage cure, hvala vam puno!! Evo, jučer lab. nije radio tako da
    sam betu vadila danas. I danas je 18 dnt i iznosi 908,6.
    Sad ćemo polako korak, po korak, nadam se samo da će sve biti ok.
    I da podijelim sa vama, da sam ovaj put bila u kombiniranom postupku, sa
    mojim i sa doniranim stanicama. Zajedno smo krenule u stimulaciju, ja i donorka, a punkcija
    je bila samo jedan dan razlike.

Sejla, malena Ema je baš prava ljepotica...
    meki, puno sreće želim...
    Svim putnicima u Prag, želim puno, puno sreće...
    Sretno svima i sve vam najbolje želim...

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav

Evo i mi se spremamo put Praga na jesen, na Mirnin zahtjev supruga je vadila hormone 3 dana ciklusa, danas smo podigli nalaze i hormoni su u granicama referentnim vrijednostima folikularne faze, osim Prolaktina (PRL) koji je 31,7 ug/L (ref. vrijednost 2,7-17,8). Čekamo Mirnu da se javi i zabrinuti smo
    Imate li vi ikakvih iskustava sa PRL-om?

Hvala

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Hannah draga...sve najbolje...divna vijest....skolsku trudnocu ti zelim.....prelijepo...

Florijan....ne znam ali se sjecam da je meni bio malo povisen u prvom postupku...ne kao kod tebe ali ipak jeste...i kao sto vidis sve je bilo super...Javice se neko iskusniji....u svakom slucaju samo optimisticno i naprijed....

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj hannah8 prvotno napisa Vidi poruku
    mojim i sa doniranim stanicama. Zajedno smo krenule u stimulaciju, ja i donorka, a punkcija
    hannah8 Čestitam

Citiraj florjan prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav

Evo i mi se spremamo put Praga na jesen, na Mirnin zahtjev supruga je vadila hormone 3 dana ciklusa, danas smo podigli nalaze i hormoni su u granicama referentnim vrijednostima folikularne faze, osim Prolaktina (PRL) koji je 31,7 ug/L (ref. vrijednost 2,7-17,8). Čekamo Mirnu da se javi i zabrinuti smo
    Imate li vi ikakvih iskustava sa PRL-om?

Hvala
    moj PRL je obično bio oko 800, a ref do 500. Pila sam Bromergon, prvo po pola tableta, pa nakon par tjedana cijelu jer sam imala vrtoglavice od njega pa dok se tijelo ne navikne. Uglavnom, ne treba vas povišeni PRL brinuti, lako se da regulirati uz Bromergon.
    možeš ga dobiti na recept u ljekarni, a ako je na privatni recept onda dođe oko 40kn (30tableta)
    ako te još šta zanima slobodno pitaj

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala vam na brzim odgovorima, malo ste nas utješili, znači može se regulirati tabletama, a i proguglao sam da stres dosta utiče na prolaktin, a supruga hvala bogu ima podosta stresa na poslu, vidjeti će mo što će reći Mirna i MPO spec.

Hvala vam

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala vam na brzim odgovorima, malo ste nas utješili, znači može se regulirati tabletama, a i proguglao sam da stres dosta utiče na prolaktin, a supruga hvala bogu ima podosta stresa na poslu, vidjeti će mo što će reći Mirna i MPO spec.

Hvala vam

do jeseni uz Bromergon PRL je u referentnim vrijednostima
    javi šta je Mirna odgovorila... i sretno u Pragu!

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

sejla,pipi,hanah hvala!sve je dobro prošlo...ovdje je vruče kao i kod nas,sutra se vraćamo i onda u iščekivanje rezultata!!!!

hanah čestitam za betu,super i sad samo laganini...!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hannah, predivno, čestitam, koje veselje
    florija, riješit će se to
    meki, uživajte, sretno

Žabac avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj hannah8 prvotno napisa Vidi poruku

Sejla, malena Ema je baš prava ljepotica...
    meki, puno sreće želim...
    Svim putnicima u Prag, želim puno, puno sreće...
    Sretno svima i sve vam najbolje želim...
    Hannah cestitam i dobrodosla u klub trudnica

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Hannah čestitam!!!!Sada uživaj u trudnoći!
    Meki sretno, strpljivo i veliku betu ti želim.
    pozz svima

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Zaboravila pitati,
    koji dan uobičavaju napraviti u PFCu ET , znam da to ovisi o endometriju itd ali okvirno koji dan ciklusa? ako netko zna?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ignis

FET rade vecinom od 17 do 23 dana ciklusa.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

hannah, čestitke sretno i dalje!!!!!!
    meki, bravo za uspješan transfer, sad čekamo jednu lijepu brojčicu za dva tjedna

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Hannah čestitke baš si mi uljepšala dan!Evo ja danas bila kod giniča i sve ok krećemo u 9mj u Prag!Što se prl tiče meni je bio visok i vadila ga ponovo i bio je super.Ali taj prvi put sam biča živčana i nisam sjedila 30min prije vađenja krvi.Drugi put sam ujutro popila čaj od majčine dušice umjesto kave uzela časopis i 45 min sjedila u čekaonici i prl je bio super.U BITI ZA PRL BI TREBALO LEŽAT NA KREVETU 30MIN.po pravilu ali kod nas jedva da ima mjesta u čekaonici da sjedneš! Svima puno sreće i lijepih trenutaka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Drage cure, hvala vam puno!
    Sve vas puno pozdravljam i želim puno, puno sreće...

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hannah čestitam!!! nisam ni znala da rade i kombinirane postupke..koliko su ti vratili embrija?
    meki sretno, držim fige da upali!!!

evo mi danas 12 dan na mjerenju endometrija i koje iznenađenje, čak 11mm! a samo sam na 6 mg estrofema. zadnji postupak s 10 mg sam jedva digla endo. a s tim da sam ovaj put krenula bez menzesa...fet je u utorak tako da krećemo u pon put praga! imam jednu sobnu biljku na kojoj je nikla jedna nova grana onda kad smo krenuli u prag 1 put i kad smo se vratili za 4-5 dana nikla je 1m visoka. od tada nije rasla niti jedna nova grana, prošle su 2g i mislila sam ga se ''riješiti'' jer ništa od njega, al onda pomislih pa nije se ni mene muž ''riješio'' jer nisam ''rađala''pa rekoh ga ostaviti da tako ''stoji''. kad ono jučer primjetim pupoljak novog lista.. da li je predskazanje nove bebe..nadam se

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

florjan, puno sreće želim i da se nakon predivnog Praga vratite u društvu
    hannah, moram i ovdje poskočiti, najljepša vijest ovaj tjedan
    meki, sretno i da nam za kojih 10-12 dana javiš veeeliku betu!
    ignis, držim fige za FET!
    valiana, bravo za nalaz i nek rujan bude dobitan
    BBella, Maks je presladak !
    mare i sejla, puse vašim ljepoticama, pre-prekrasne su (mare, tko se to zadovoljno proteže u avataru, D ili G?)

prag, ja sam anti-botaničarka, da nema MM-a sve bi povenulo ko u Sahari pa svejedno upalilo iz prve Ali dva pupoljka u dvije godine, e to je već signifikantno...lijepo zalij biljčicu i put Praga, čekamo da javiš veeeliku beturinu (možda bude puta x2 kao kod đurđe :D)

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

prag sretno i čekamo lijepe vijesti... uživajte u prekrasnom Pragu

kismet... ti si već stvarno daleko dogurala, još malo i evo dugo čekane princeze u rukama

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kismet, u avataru je g, dobrica, a druga cura je hahar...
    sretno svim dragim curama u pragu, valiana, kiss
    Posljednje uređivanje od mare41 : 07.08.2013. at 22:31

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav

Javila se Mirna sa protokolom, 3-7 DC Klomifen 1-0-1 (ovo je ako se ne varamo jedna u jutro jedna navečer), UZV planirati 11DC i javiti nalaz, ako je folikul 18 do 20mm aplicirati Ovitrelle inj. s.c. u bilo koje doba dana IUI planiramo 2 dan nakon aplikacije Ovitrelle. Ako 11DC folikul bude manji, UZV ponoviti za 2 dana dok folikul bude optimalne veličine.
    Sada u Petrovu kod MPO spec i ako sve bude i posložimo stvari krajem 9mj put Praga.

Pozdrav

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Drage moje,cao!Bila sam u PFC bolnici pre sedam dana,danas mi je sedmi dan nakon transfera.Bila sam na donaciji jajnih celija,sve je proslo ok,vracena su mi dva embriona,betu radim 16.8.,ali sam nestrpljiva,pa me interesuje kada se test najranije moze uraditi nakon transfera a da su rezultati tacni?
    Ja ne osecam bas nista,osim ponekad lagan bol u donjem delu stomaka,da li je to los znak?
    Svim trudnicama cestitam od srca!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hannah čestitke i od mene
    Lanna77 držimo fige , sigurno če sve biti super samo malo strpljenja

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala makajice!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Lana77 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,cao!Bila sam u PFC bolnici pre sedam dana,danas mi je sedmi dan nakon transfera.Bila sam na donaciji jajnih celija,sve je proslo ok,vracena su mi dva embriona,betu radim 16.8.,ali sam nestrpljiva,pa me interesuje kada se test najranije moze uraditi nakon transfera a da su rezultati tacni?
    Ja ne osecam bas nista,osim ponekad lagan bol u donjem delu stomaka,da li je to los znak?
    Svim trudnicama cestitam od srca!
    sretno! nakon transfera nema dobrih i losih znakova, svi znakovi su relativni. ako su embriji stari 5 dana, test se moze raditi 9. dan nakon transfera, ako su stari 3 dana, 11. dan nakon transfera. ali nijedan test nije 100% tocan osim bete.

florjan sretno!
    Posljednje uređivanje od bubekica : 08.08.2013. at 10:57

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala bubekice!Embriji su stari 3 dana,debljina endometrija mi je bila prije ubacivanja 12,6mm,pa se nadam da ce sve biti ok.Ja pijem sljedecu terapiju( acidum folicum 1x1,estrofem 3x1,aspirin 1x1,prednison 1/2 tablete na dan,utrogestan 3x2),da li je neko od vas koristio ovu terapiju,ja sam i prosli put sve koristila osim aspirina,pa me zanima za sta je on vazan?

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Aspirin u niskoj dozi (100 mg) inhibitor je ciklooksigenaze i koči agregaciju trombocita i potiče vazodilataciju i poboljšanu prokrvljenost. Sam ili kao partner heparinu poboljšava uterini krvotok i implantaciju.
    Lana, ja sam od 0 dana ET-a imala osjećaj kao pred stvari, par dana zatišje, a 8 dnt nadalje samo sam čekala kad ću procuriti (do 11 dnt kad sam popiškila plus, što želim od srca i tebi )

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala ti kismet na odgovoru,nadam se i ocekujem i ja taj plusic ,samo se plasim opet razocarenja,ali sta god bude,idemo dalje.

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Lana drzim fige...ali samo pozitivno...bit ce dobro...najbolje

meki i tebi takodje..

florjan, puno sreće želim ,sto prije dobili pojacanje

ignis, držim fige za FET!

valiana, bravo za nalaz

BBella, plavi decko je dobio divno ime...

mare obozvam ih kada se ovako protezu kao kod tebe na avataru....

Sejla....curica je rodjena manekenka...

prag, ja nisam uopste sujeverna ali si me podsjetila na moje drvo zivota prije nego sam krenula u prvi postupak.....godinama je sutjelo i bila sam resila ga baciti...dobili smo ga na polon kada smo se uzeli...ali u nekoj guzvi nije bilo doslo na red za bacanje i nedelju dana prije odlaska na konsultacije u Prag primetim izdanak....od tada baca izdanke i raste kao lud..jos malo pa se pitam kuda cu ga Drzim fige do neba

Kismet vi ste danas usli u onu zrelu fazu....uzivaj jos malo draga...poslije krece pjesma

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

pozdrav svima.
    planiram ići u prag na donaciju jajne stanice al se nemogu odlučiti između pronatala ili pfc poliklinike.
    kakva su vaša iskustva?

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj lara39+ prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima.
    planiram ići u prag na donaciju jajne stanice al se nemogu odlučiti između pronatala ili pfc poliklinike.
    kakva su vaša iskustva?
    mene je instikt vukao u pfc...
    pisalo se dosta o obje kinike, pogledaj malo po prijašnjim postovima i njihove web site-ove
    u svakom slučaju obje imaju vrhunsku opremu, doktore i embriologe.
    kontaktiraj i jednu i drugu i pitaj za cijene i koliko se čeka, te im objasni svoju situaciju.
    sretno

lara39+ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Bluebella prvotno napisa Vidi poruku
    mene je instikt vukao u pfc...
    pisalo se dosta o obje kinike, pogledaj malo po prijašnjim postovima i njihove web site-ove
    u svakom slučaju obje imaju vrhunsku opremu, doktore i embriologe.
    kontaktiraj i jednu i drugu i pitaj za cijene i koliko se čeka, te im objasni svoju situaciju.
    sretno
    hvala ti na brzom odgovoru.
    kontaktirat ću jedne i druge pa onda viditi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

lara, da nadopunim blubellu-nezahvalno je preporučit kliniku, ima dobrih iskustava iz obje, naravno da mi pfc-ovci hvalimo NMK, kao i pronatalovci svoju
    florjan, sretno
    lana, držimo fige
    pipi, ljubim vas

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bok svima!

Za koji dan bi trebala krenuti sa stimulacijom, pa bi s vama htjela provjeriti jesam li dobro shvatila protokol - prvih 5 dana sam na gonalima, a na peti dan prelazim i na cetrotide, pa nastavljam samo s njima.

Moje pitanje je sljedeće - ukoliko se stimulacija produži (a Mirna mi je rekla da se gotovo uvijek malo produži), tada nastavljam samo s cetrotidama do štoperice?

Hvala!

Bluebella avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj biska prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima!

Za koji dan bi trebala krenuti sa stimulacijom, pa bi s vama htjela provjeriti jesam li dobro shvatila protokol - prvih 5 dana sam na gonalima, a na peti dan prelazim i na cetrotide, pa nastavljam samo s njima.

Moje pitanje je sljedeće - ukoliko se stimulacija produži (a Mirna mi je rekla da se gotovo uvijek malo produži), tada nastavljam samo s cetrotidama do štoperice?

Hvala!
    ako nisi dobro shvatila protokol nazovi Mirnu i provjeri ili joj mail pošalji. to ti je najsigurnije. za svakog se radi poseban protokol na temelju dijagnoze i nalaza.
    ja sam npr. od 2dc bila na gonalima, 6dc sam krenula sa cetrotide i tako do prvog uzv, znači od 6dc i gonal i cetrotid.

nakon prvog uzv su mi produžili stimulaciju na još dva dana, oba i sa gonalima i sa cetrotidom.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hvala Bluebella, mislila sam da propuštam neki očiti zaključak ili pravilo

Provjerit ću onda s Mirnom!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Lana,samo strpljivo i biti će dobro, javit ces ti nama ubrzo veliku betu!
    Cure moje ja čekam M.pa priprema za FET počima , jeeedva cekam!Imam osjećaj da ce biti dobro-mora- umorna sam od neuspijeha.
    Lara, što se izbora klinike tiče-to je samo vaša odluka- svi su jako dobri, i nema krvi odluke.Meni je bilo presudno za PFC što se manje čekalo na postupak.
    Veliki pozzz svima!

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

evo samo da se javim , termin u Pragu od 13.10 u PFC u pa ako se netko također u to vrijeme nađe tamo...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Drage moje,ja bila nestrpljiva,pa jutros uradila test,ali negativan je,pa sam bas tuzna.Samo me interesuje da li da se jos nadam,jer 16.8 radim betu,da li je moguce da je test pogresio,a danas je 12dnt?Da li se nekoj od vas desilo da je test negativan,a beta pozitivna?Sta mislite o ovome?

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj makajica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ,

moram se pohvaliti da su nam konačno odobrili Prag doniranim occitama te uskoro krećemo sa lijekovima
    Sad imam pitanje... neznam da li je netko od Vas isao kod doktora u Petrovu bolnicu, sad trebamo dobiti lijekove i ostalo i sad me nakon svega traže nalaz psihijatra te pravno savjetovanje, nakon što mi je u nekoliko
    navrata rečeno da ne treba ali ovima u petrovoj je potrebno... jel o isto bilo i kod nekog od vas ?

Hvala !
    Pozdrav

Evo i mi bili danas u Petrovoj da se naručimo kod MPO spec. radi lijekova za Prag i isto nas traže pravno i psihološko savjetovanje, vidim da je to po članku 13 Zakona o MPO obavezno stoga imate li preporuku gdje to obaviti najbrže i najbezbolnije?

I u protokolu su Klomifeni, u Petrovoj kažu da ih oni ne daju za ovakve postupke i da ih nabavimo sami, kolika je cijena i da li ih uvijek ima ili ih treba prije nabaviti da se pripremimo, trebati će mo ih sredinom 9mj.

Hvala

Pozdrav

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

florjan što se tiće klomifena bolje da se odmah raspitaš po ljekarnama jer sam ih i ja tražila i nazvala 30-tak ljekarni u Hrvatskoj i niko nije imao pa sam ih jedva našla u Bosni..tako da imam loše iskustvo što se tiće nabavke...ali možda se nešto odonda promjenilo na bolje..nadam se...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

florijan; mi smo naručeni na genetsko savjetovanje u KBC Rebro, ne čeka se dugo, dobili smo termin 03.09. (obzirom da su godišnji)
    Možete se naručiti mailom, mail adresa predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb-hr, na broj telefona 2388 888 ili faxom na 2420 585
    Možda bi bilo bolje da prvo nazovete jer ionako će vas zvati sa dodatnim pitanjima, kao mene

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Pozdrav

Evo i mi bili danas u Petrovoj da se naručimo kod MPO spec. radi lijekova za Prag i isto nas traže pravno i psihološko savjetovanje, vidim da je to po članku 13 Zakona o MPO obavezno stoga imate li preporuku gdje to obaviti najbrže i najbezbolnije?

I u protokolu su Klomifeni, u Petrovoj kažu da ih oni ne daju za ovakve postupke i da ih nabavimo sami, kolika je cijena i da li ih uvijek ima ili ih treba prije nabaviti da se pripremimo, trebati će mo ih sredinom 9mj.

Hvala

Pozdrav

florijan; mi smo naručeni na genetsko savjetovanje u KBC Rebro, ne čeka se dugo, dobili smo termin 03.09. (obzirom da su godišnji)
    Možete se naručiti mailom, mail adresa predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb-hr, na broj telefona 2388 888 ili faxom na 2420 585
    Možda bi bilo bolje da prvo nazovete jer ionako će vas zvati sa dodatnim pitanjima, kao mene

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

florjan, klomifen inače ide na recept, a recept ti može dati (u biti tvojoj ženi ) soc. ginekolog. Ako ih ne nađete u ljekarnama, poslat ću vam ja kutiju... meni ostala cijela, a neću prije sljedeće godine na postupak.

makajica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Florijan pravno i psihološko savjetovanje ćemo obaviti u zgb u obiteljskom savjetovalištu Preobraženska 4 , a za one koji nisu u ZGB može se u Domovima zdravlja
    http://www.ocgz.hr/
    sad... mi smo ovdje dobili termin za 8 dana tako da se ne čeka dugo...

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Lana....naravno da test moze da pogrijesi zato se i vadi beta...a znam koliko je i tesko strpiti se do vadjenja iste....Drzim jako palceve da test bude preuranjen...Samo polako,,,

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Bok svima,čula sam se jučer sa Mirnom, počele se pripreme za FET od nedjelje sam na Decapeptylu 7 dana,i Estrofem 10 mg dnevno- 22. UZV i dogovor za datum ET.
    Jedva čekam put u Prag!!Pozz

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bmaric hvala na ponudi za Klomifene ići će žena kod soc. gin. tražiti uputnicu pa će mo vidjeti kakvo je stanje po apotekama (treba nam za sredinu 9mj.) ukoliko nigdje ne nabavimo javimo se
    makajica hvala na inf. za savjetovanje nazvati će mo tamo za dogovor

Pozdrav

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Lana, naravno da je moguće da je test pogriješio!Upravo zbog toga u MPO postupcima ne preporučavaju urin testove.
    Ne znam sada točno ali na nekom od foruma sam ne tako davno čitala urin test 12dnt negativan , a beta 16 dnt troznamenkasta -zato betu i radimo 16 ili 17 dnt.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ignis i Pipi 73,hvala vam na odgovoru,sad jos imam nade,znaci da je i to moguce...
    Hajde javljam betu,mozda budete i u pravu

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

prag, oprosti molim te, nisam imala internet pa se tek sad javljam.Hvala ti puno!
    Evo, znači rade i kombinirane postupke. Postupak koji uključuje kombinaciju
    vlastitih i donorkinih stanica. Cijena ovakvog postupka je isto nešto između,ako nekom treba
    slobodno se javite na pp ako vas zanima cijena ili više detalja oko ovakvog postupka.
    Ali, evo info za sve cure koje žele u postupak uključiti i svoje stanice,možete
    znači ići i na ovakvu kombinaciju, naravno sve u dogovoru sa dr-ima.
    Na dan transfera se sve ovisno o rezultatima razvoja embrija zajedno sa
    embriologom i dr odlučite koje bi bilo dobro da vrate, a koji da idu na zamrzavanje.
    Meni su vraćena 4 embrija,malo su se sporije razvijali, pa smo odlučili da bilo dobro
    da ih sve vratimo,a 3 donorkina smrzlića nas čekaju za drugi put.
    Ja sam jedino mjesec dana prije postupka bila na kontrac. tabl. kako bi se uskladio
    moj i donorkin ciklus, a punkcija je bila samo jedan dan razlike.
    Evo, ako mogu bilo kome pomoći sa više info oko ovakvog postupka slobodno se javite.

Valiana, puno sreće želim u 9 mj...
    Kismet, puno hvala, i sretno...

Puno sreće svima želim!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •