Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7735

Tema: Potpomognuta u ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj makajica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ,

moram se pohvaliti da su nam konačno odobrili Prag doniranim occitama te uskoro krećemo sa lijekovima
    Sad imam pitanje... neznam da li je netko od Vas isao kod doktora u Petrovu bolnicu, sad trebamo dobiti lijekove i ostalo i sad me nakon svega traže nalaz psihijatra te pravno savjetovanje, nakon što mi je u nekoliko
    navrata rečeno da ne treba ali ovima u petrovoj je potrebno... jel o isto bilo i kod nekog od vas ?

Hvala !
    Pozdrav

Evo i mi bili danas u Petrovoj da se naručimo kod MPO spec. radi lijekova za Prag i isto nas traže pravno i psihološko savjetovanje, vidim da je to po članku 13 Zakona o MPO obavezno stoga imate li preporuku gdje to obaviti najbrže i najbezbolnije?

I u protokolu su Klomifeni, u Petrovoj kažu da ih oni ne daju za ovakve postupke i da ih nabavimo sami, kolika je cijena i da li ih uvijek ima ili ih treba prije nabaviti da se pripremimo, trebati će mo ih sredinom 9mj.

Hvala

Pozdrav

meki avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

florjan što se tiće klomifena bolje da se odmah raspitaš po ljekarnama jer sam ih i ja tražila i nazvala 30-tak ljekarni u Hrvatskoj i niko nije imao pa sam ih jedva našla u Bosni..tako da imam loše iskustvo što se tiće nabavke...ali možda se nešto odonda promjenilo na bolje..nadam se...

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

florijan; mi smo naručeni na genetsko savjetovanje u KBC Rebro, ne čeka se dugo, dobili smo termin 03.09. (obzirom da su godišnji)
    Možete se naručiti mailom, mail adresa predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb-hr, na broj telefona 2388 888 ili faxom na 2420 585
    Možda bi bilo bolje da prvo nazovete jer ionako će vas zvati sa dodatnim pitanjima, kao mene

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj florjan prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav

Evo i mi bili danas u Petrovoj da se naručimo kod MPO spec. radi lijekova za Prag i isto nas traže pravno i psihološko savjetovanje, vidim da je to po članku 13 Zakona o MPO obavezno stoga imate li preporuku gdje to obaviti najbrže i najbezbolnije?

I u protokolu su Klomifeni, u Petrovoj kažu da ih oni ne daju za ovakve postupke i da ih nabavimo sami, kolika je cijena i da li ih uvijek ima ili ih treba prije nabaviti da se pripremimo, trebati će mo ih sredinom 9mj.

Hvala

Pozdrav

florijan; mi smo naručeni na genetsko savjetovanje u KBC Rebro, ne čeka se dugo, dobili smo termin 03.09. (obzirom da su godišnji)
    Možete se naručiti mailom, mail adresa predbiljezbe.poliklinika.pedijatrija@kbc-zagreb-hr, na broj telefona 2388 888 ili faxom na 2420 585
    Možda bi bilo bolje da prvo nazovete jer ionako će vas zvati sa dodatnim pitanjima, kao mene

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •