Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    ginger dr Hunjak je dr Majcen samo se udala!
    aaaaaaaa, onda ok
    he, sad kad i ona ode na porodiljni pa ce mi opet na porodu biti dream team (prosli put sam radjala nakon one afere....)

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    aaaaaaaa, onda ok
    he, sad kad i ona ode na porodiljni pa ce mi opet na porodu biti dream team (prosli put sam radjala nakon one afere....)
    Ja prošli put rađala usred one afere (taman se dogovorila s dr. J da me prati do kraja i onda šouprogram). Evo sažetka.

Svaki tjedan objave listu tko je koji datum u ambulanti, više nije da je uvijek istim danom isti dr. Ja sam nažalost bila hospitalizirana pod strogim nadzorom par dana dok nije pala odluka da se više ne može čekati, pa je porod induciran, bio je to jedan sasvim neobičan porod koji je ok završio, beba je ok i došli smo doma.

U odnosu na moja prethodna iskustva, mogu reći da sam primjetila puno poboljšanja u stavu, za neke stvari sam se prije borila, sad se podrazumijevaju, sve sestre na svim odjelima su bile fenomenalne (na svakom ima jedna koja je onaj izuzetak koji potvrđuje pravilo, ostale su preljubazne, susretljive itd., totalno humane, kako bi i trebalo biti). Primalje su mi bile sjajne, ne znam koja bolja, Melita i Marica.

Najveći problem mi je bio što su imali neke radove za vikend i nije bilo tople vode, u mojoj sobi jedva i hladne dok sam se trebala oprati pred porod, pa je to bila pustolovina, kao i nakon poroda još čitav jedan dan. Osim toga, još se nisu prešaltali na grijanje, pa sam u rađaoni cvokotala, srećom su mi odmah dali deku, bila sam zahvalna i na svojim čarapama (mnoge žene su mi već i prije rekle da im nije palo na pamet obući čarape za rađaonu).

Navečer smo dobile deke za bebe, nije bila ni ugodna temperatura kad su ih kupale. Bio je to splet loših okolnosti, da nije bilo toga, bila bih nadasve prezadovoljna.

Svaka pohvala doktorici Karadža koja me pratila i koja zrači baš ljudskošću. Uglavnom, bila sam pozitivno iznenađena.

Još samo da malo upristoje čistačice (koje ne kucaju, upadaju u kupaonu ako se tuširaš da bi uzele smeće i skoro svaka ima neku svoju priču usput...), dobit će čistu peticu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •