Pokazuje rezultate 1 do 50 od 623

Tema: Izlasci u braku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ani4 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni ne smeta kad moj ide van sa svojim drustvom, ponekad mi i dobro dode malo mira od svih.
    Isto tako njemu ne smeta kad ja idem sama van. Pa ako smo u braku ne znaci da smo srasli jedno sa drugim i da ne mozemo mrdnuti jedno od drugog.
    Ovo boldano je ključno, sa ponekad, zalomi se tjedan itd nema niko problema, problemi počinju kad se takve stvari podrazumijevaju i kad ih ima previše.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo boldano je ključno, sa ponekad, zalomi se tjedan itd nema niko problema, problemi počinju kad se takve stvari podrazumijevaju i kad ih ima previše.
    problemi pocinju kad jednoj strani ne pase.
    i onda to treba rijesiti.
    a ako paru pase da se u 20g braka nisu nikad razdvojili ili da svaki dan jedan od njih ima svoje vrijeme solo, problema nema.
    i par treba slusati sebe, a ne okolinu. za okolinu te doslovno bk.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    problemi pocinju kad jednoj strani ne pase.
    i onda to treba rijesiti.
    a ako paru pase da se u 20g braka nisu nikad razdvojili ili da svaki dan jedan od njih ima svoje vrijeme solo, problema nema.
    i par treba slusati sebe, a ne okolinu. za okolinu te doslovno bk.
    Da, tako je.

Možda je to samo neka faza, nije lako četvoro djece podići i sve zadovoljiti.
    Evo ja imam dvoje pa jedva čekam da malo odrastu da mi se neke kockice poslože za moj vlastiti gušt, da žudim za tim guštima.
    Ali opet stoji da ne može jedna strana raditi po svom, dok druga to ne može.Mislim da ne bi bilo loše da im netko uskoči u pomoć jedno veče i jednu noć, tako da se provedu zajedno po svom guštu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •