Stranica 162 od 191 PrviPrvi ... 62112152160161162163164172 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,051 do 8,100 od 9523

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

analoneta puuuuno sreće ti želim i da zaista napokon izneses trudnoću do kraja i u naručju kući doneses bebu ili bebice

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Cureee jel neka cula sto za taj štrajk i postupke koje nam je odgodio za iduci ciklus?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

netko je negdje napisao da je doktorica rekla da ce raditi normalno.

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Vaki prvotno napisa Vidi poruku
    I mi smo konačno krenuli. Pijem Utrogestan i trebala sam kupiti Tetraboratis vag. (one nisu na popisu pa ništa od recepta). Doktorica kaže da će ona raditi normalno te da ne brinemo za štrajk... Svima želim puno sreće!
    Po ovome imamo info da će doktorica raditi normalno a dr.. Curke koje idete kod doktora ovih dana probajte dobiti info dali će i on normalno raditi,please.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kongres je završio, želim našim embriolozima dobrodošlicu nazad na posao. Nadam se da su naučili puno toga korisnog i da će sada svi tulumi u labu završavati dobrim vijestima. Ima da se sve oplode i da se sve uskoro gegamo s trbuhom do zuba.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Ajvi prvotno napisa Vidi poruku
    Kongres je završio, želim našim embriolozima dobrodošlicu nazad na posao. Nadam se da su naučili puno toga korisnog i da će sada svi tulumi u labu završavati dobrim vijestima. Ima da se sve oplode i da se sve uskoro gegamo s trbuhom do zuba.
    i doktoru alebicu!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jeeee.. Potpisujem bubekicu!

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Naravno, i dragi naš dr.A neka nam se vratio pun korisnih saznanja koja će nas dok si reko keks sve prebaciti na trudnički forum.

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ajvi draga! Sad su svi na svom mjestu još da zanemare štrajk... I mi smo na konju sretno nam

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

potpisujem Ajvi i bubekicu

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

dali moram nosit i sliku s hsg-a ili samo nalaz, mislim i na nalazu ima mala slika

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Totalno sam u šoku od zadnjeg posjeta VV. U ljekarni (u prizemlju VV) su mi dali krive lijekove pa sam fino tjedan dana pila nešto što nisam trebala. Najgore je to što nitko ne bi ni primjetio da nisam odnijela recept za povrat novaca. Žena me u čudu gledala i ispričavala se uz objašnjenje da im se to nikada prije nije dogodilo. Naravno da smo morali sve stopirati i sad opet sve ispočetka... Baš sam razočarana!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Totalno sam u šoku od zadnjeg posjeta VV. U ljekarni (u prizemlju VV) su mi dali krive lijekove pa sam fino tjedan dana pila nešto što nisam trebala. Najgore je to što nitko ne bi ni primjetio da nisam odnijela recept za povrat novaca. Žena me u čudu gledala i ispričavala se uz objašnjenje da im se to nikada prije nije dogodilo. Naravno da smo morali sve stopirati i sad opet sve ispočetka... Baš sam razočarana!
    ajme, uzas... o kojem je lijeku rijec?

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Vaki.. Strašno! Šta je rekao dr. Na to?

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Utrogestan, a trebala sam uzimati Klomifene. Ja sam kod doktorice, a ona se naljutila na mene. Rekla je da sam trebala znati da se Utrogestan ne koristi za stimulaciju... Znači nije problem u onome tko mi je dao krivi lijek, nego sam si kriva sama. Iskreno, bilo mi je čudno što mi je prepisala Utriće, ali što ja znam o tome. Ionako mi je bilo teško, a onda još i takva njena reakcija.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kako im je samo uspjelo dati utrogestane umjesto klomifena???!!!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Ne znam! Barem one stalno barataju tim lijekovima pa im se takve greške ne bi trebale dešavati. Baš sam razočarana! Toliko me to pogodilo da sam jedva zadržavala suze pred doktoricom. Sestra mi je vratila uputnicu i rekla da možda prirodno zatrudnim ovaj mjesec pa ih neću ni trebati. Znam da me time htjela utješiti, ali to me dotuklo...

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ajme Vaki, užas živi! Znam da moramo biti upućeni u tretman koji prolazimo, ali zašto ponekad ne bismo bili samo pacijenti, a ne i liječnici i ljekarnici i grafolozi... Ja sam jednom skoro dobila krivi lijek zbog doktorskog švrakopisa, ali sam ga srećom čula kako izgovara što mi prepisuje pa sam mogla ispraviti apotekarku.
    Drži se, draga i probaj sad lijepo mirno dočekati sljedeći ciklus.

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ajme , a sta da je nesto drugo bilo u pitanju????

Osoblje foruma amazonka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jesam ovdje padobranac al neki vrag me vukao ovamo.
    I jest-čitam i ne vjerujem!!!
    Zar je moguće da se događaju takve kardinalne greške?!
    Vaki, žao mi je.

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Utrogestan, a trebala sam uzimati Klomifene. Ja sam kod doktorice, a ona se naljutila na mene. Rekla je da sam trebala znati da se Utrogestan ne koristi za stimulaciju... Znači nije problem u onome tko mi je dao krivi lijek, nego sam si kriva sama. Iskreno, bilo mi je čudno što mi je prepisala Utriće, ali što ja znam o tome. Ionako mi je bilo teško, a onda još i takva njena reakcija.
    Vaki, zao mi je sto se to dogodilo, ali znaj da nisu jedina sa suzama pred doktoricom, dogodilo mi se sva puta i oba puta zbog gluposti... Trebalo nam je dosta dugo da kliknemo... Odmori se od soka i slijedeci mjesec sa olovkom i papirom, i budi jaka! Big hug saljem!!!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Svi griješe u svom poslu, samo su ljekarničke i liječničke greške kobne.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pozdrav cureeeeee.....................ja se vratila sa doooobrimmmmmmmmmmmmmmmmmm vijestimaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! danas me prvi put vidjela nakon onoga svega....kaže ona meni od danas yasmin iduci mjesec 3 dan ciklusa dolazi nosis sve sta sam ti dala da doneses naravno ako sve bude ok a bit ceee ( brisevi papu,ono nesto na hiv i prolaktin moram izvaditi) i krecemooo............ostala sam sokiranaaaa.....rekla da danas kupim vaginalete i da ih spremim u frizider a el mi vjerujete da sam od toga sveg zaboravila kada se one koriste bila sam samo jednom na ivf i odma ostala trudna pa sam i zaboravila kada sam te vaginalete koristila,znam da ih jesam ali neznam kada...al zato vi znate sigurno

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Kad krenes u postupak, 3dc navecer stavljas i dok ne kazu da stanes ili potrosis kutiju, meni je tako bilo... Sretno!!!

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj tina_julija prvotno napisa Vidi poruku
    Kad krenes u postupak, 3dc navecer stavljas i dok ne kazu da stanes ili potrosis kutiju, meni je tako bilo... Sretno!!!
    HVALAAAAAAA DRAGA rekla mi je da ih imam i kad ona kaze ali sam si poslje mislila pa kada se koriste kad mi je rekla da ih vec sada kupim pa me malo to zbundalo.....

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    HVALAAAAAAA DRAGA rekla mi je da ih imam i kad ona kaze ali sam si poslje mislila pa kada se koriste kad mi je rekla da ih vec sada kupim pa me malo to zbundalo.....
    E vidis ti si pametna, ja nisam pitala na forumu,sestre mi nisu rekle i nisam to ni stavljala al bitno da sam kupila
    Al cujem da to nije strasno,kako god , sad je gotovo

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Kad se samo sjetim kad sam cure ovdje ispitivala o klomifenu, trebala popiti nisam sigurna vise da li 2x2 tablete u kratkom vremenskom razdoblju, zbunila i sebe i njih... hvala bogu, na svim curama ovdje punim razumijevanja...

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    E vidis ti si pametna, ja nisam pitala na forumu,sestre mi nisu rekle i nisam to ni stavljala al bitno da sam kupila
    Mislis na vaginalete? Nije strasno, navecer ti treba strpljenja da stavis a ujutro te doceka poplava....

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Ajvi prvotno napisa Vidi poruku

Jel ti ti draga opet prstis od optimizma ?
    Valjda neće za desetak dana opet iskrsnuti neki djavo pa da opet čekamo mjesec dana?!
    aaaaaa

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Vaki,jos je meni bilo čudno kad sam vidjela da si napisala da pijes utrogestane pa da čekas ovulaciju,a vidiš ja blesava nisam ni pomislila da se mogla dogoditi takva glupa greška ?! i eto pa naravno da ti je teško ,svi dobro znamo kako ti je...
    analoneta!! Hvala Bogu,sad udri po kontracepciji pa fino u idućem ciklusu da bude bingo!!
    saan,brtireoka,nova21 i sve ostale moje drage pusa!!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mislis na vaginalete? Nije strasno, navecer ti treba strpljenja da stavis a ujutro te doceka poplava....
    Da na vaginalete, al ja ih nisam koristila
    Taj dio postupka sam preskocila

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pozdrav cureeeeee.....................ja se vratila sa doooobrimmmmmmmmmmmmmmmmmm vijestimaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! danas me prvi put vidjela nakon onoga svega....kaže ona meni od danas yasmin iduci mjesec 3 dan ciklusa dolazi nosis sve sta sam ti dala da doneses naravno ako sve bude ok a bit ceee ( brisevi papu,ono nesto na hiv i prolaktin moram izvaditi) i krecemooo............ostala sam sokiranaaaa.....rekla da danas kupim vaginalete i da ih spremim u frizider a el mi vjerujete da sam od toga sveg zaboravila kada se one koriste bila sam samo jednom na ivf i odma ostala trudna pa sam i zaboravila kada sam te vaginalete koristila,znam da ih jesam ali neznam kada...al zato vi znate sigurno
    Bravo! Nek je malo predtrudničke sreće nakon svega!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Noemi draga...pusaaa

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Hvala vam cure! Prije nisam ništa previše ispitivala jer mi nije bilo ni na kraju pameti da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali od sada ću (kako je rekla tina_julija) fino nositi papir i olovku. Puse svima...

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Vaki, zao mi je sto se to dogodilo, ali znaj da nisu jedina sa suzama pred doktoricom, dogodilo mi se sva puta i oba puta zbog gluposti... Trebalo nam je dosta dugo da kliknemo... Odmori se od soka i slijedeci mjesec sa olovkom i papirom, i budi jaka! Big hug saljem!!!
    Ja sam mislila da sam ja jedina koju je doktorica rasplakala, ali ako smo trenutno tri na forumu koje je rasplakala, koliko je ona onda stvarno cura u pitanju. Što je još veća fora bila sam kod nje par puta prije i poslije toga i bila je normalna, čak draga. Ali šta mi je sve rekla taj put, suze su same krenule, ali ni to ju nije zaustavilo. Užas. Sreća moja što sam kod doktora inače bi mijenjala kliniku.

Ajvi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Noemi prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ti ti draga opet prstis od optimizma ?
    Valjda neće za desetak dana opet iskrsnuti neki djavo pa da opet čekamo mjesec dana?!
    aaaaaa
    Niš ne prštim, darling, dapače dosta sam rezervirana. Ali tko zna, možda je to pravi pristup pa nam se ovaj put posreći.

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

eto mene opet "mutave" heeee...sad znam da nije ovo mjesto za pitat ali nekako mi je najlakse tu pitat sta me zanima...sad mene zanima a mozda ste neke od vas to radili..kako kad se uđe u postupak i kad ono moras svaki dr.dan na kontrolu i ono kad dođe punkcija..jeste li radile ili ne ..mene zanima mogu li dobiti bolovanje za taj dio i koliko...prvi put kada sam isla radila sam na crnjaka i taman u tom dijelu im nisam trebala pa sam bila doma a sad me prijavili na 3 mjeseca i taman ce me vatati to..normalno moram se tražiti sad kad budem briseve isla radit,krva vaditi ajme poludit ce ovi samnom pa me eto zanima taj dio ...imali sta za bolovanje u tom dijelu...curke sorite sto sam ovako upala i sto malo remetim ovu netemu

vrtirepka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno ..

curke sljedeći tjedan sam na vađenju hormona,,zanima je jel to baš mora biti 3dc..jer dr.A je napisao 3-5-dc..
    pitam zbog mojih ludih smjena pa da mogu iskombinirati...
    noemi...
    svim ostalim curkama puno puno pozitivnih vibrica...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj vrtirepka prvotno napisa Vidi poruku
    curke sljedeći tjedan sam na vađenju hormona,,zanima je jel to baš mora biti 3dc..jer dr.A je napisao 3-5-dc..
    pitam zbog mojih ludih smjena pa da mogu iskombinirati...
    noemi...
    svim ostalim curkama puno puno pozitivnih vibrica...
    Moze bit 3-5dc, kako ti i pise, osobno sam vadila na 4dc.

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

eto mene opet "mutave" heeee...sad znam da nije ovo mjesto za pitat ali nekako mi je najlakse tu pitat sta me zanima...sad mene zanima a mozda ste neke od vas to radili..kako kad se uđe u postupak i kad ono moras svaki dr.dan na kontrolu i ono kad dođe punkcija..jeste li radile ili ne ..mene zanima mogu li dobiti bolovanje za taj dio i koliko...prvi put kada sam isla radila sam na crnjaka i taman u tom dijelu im nisam trebala pa sam bila doma a sad me prijavili na 3 mjeseca i taman ce me vatati to..normalno moram se tražiti sad kad budem briseve isla radit,krva vaditi ajme poludit ce ovi samnom pa me eto zanima taj dio ...imali sta za bolovanje u tom dijelu...curke sorite sto sam ovako upala i sto malo remetim ovu netemu
    1.postupak sam bila na bolovanju od punkcije slijedecih 14 dana... Betu sam vadila ujutro i telefonski saznala rezultat..
    2.postupak od punkcije i tjedan dana, radim sad... Sto se tice fm dogovorila se s seficom da cu kasnit i izasla mi u susret.. Znam da ima neka posebna oznaka koja daje 21 dan bolovanja, bolje ce ti cure rec, nisam nikad koristila... Mozes mi pp poslat ak te jos kaj zanima...

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

uh meni je potrebnije prije punkcije..ono kad se izostaje svaki dr dan ili svaki dan jer ja do zg imam 3h voznje pa ni ne stignem na poso kad radim od 6-14....a na poslu sjedim pa bi ja onda isla radit....prva punkcija mi bila dobra dosla doma i odma isla peci tortu tako da se nadam da ce i sada biti tako...eto ako još ima netko neku informaciju dobrodosla je!!!!!!!!!!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

analoneta ja sam svaki put bila na bolovanju od cca 7./8.dc od kad su počele učestalije folikulometrije, isto zbog posla. Rekla je moja ginekologica da "na to imam pravo" i nije nikad bilo problema.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ajme uzas.....zao mi je kaj ti se to dogodilo

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj arlena prvotno napisa Vidi poruku
    ako mislite na vaginalete Na tetraborat, eh i ja ih jednom nisam stavila
    rekao mi je dr. A a nista sada...one sluze za dezinfekciju rodnice ako se ne varam
    tako da mislim nista strasno se nece dogodit ako se kojim slucajem zabrave staviti

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

uh meni je potrebnije prije punkcije..ono kad se izostaje svaki dr dan ili svaki dan jer ja do zg imam 3h voznje pa ni ne stignem na poso kad radim od 6-14....a na poslu sjedim pa bi ja onda isla radit....prva punkcija mi bila dobra dosla doma i odma isla peci tortu tako da se nadam da ce i sada biti tako...eto ako još ima netko neku informaciju dobrodosla je!!!!!!!!!!
    to kaj ides svaki dr. dan gore to je folikumetrija
    mozes traziti dr. potvrdu o izostanku sa posla za taj dan
    tako da ti tvoj socij. ginek. pravda sa doznakom...

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo mene opet, ljuta sam.....
    maloprije sam zvala VV da jel bi mi dr. A mogao nadopisati na otpusnom pismu
    da moram ponoviti papu i briseve jer znam da to vrijedi samo 6 mj
    (a mm bi to sutra podigao) a to sam sve radila prije nekih 10 mj.
    pa rekoh da to sve imam spremno posto se moram pojaviti opet gore za mj. i pol
    a on veli sestri da to vrijedi godinu dana i da ce on mene primiti bez briseva
    kaj na to sve rec????
    Posljednje uređivanje od marincezg : 11.09.2013. at 13:52

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    kaj na to sve rec????
    Ja sam u 4mj pitala dal da ponovim briseve i markere (iz 9/2012) jer planiram doc u rujnu i rekao je da ne treba. Ne znam zasto si ljuta?

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

meni je doktorica rekla da sve sto je u roku od godine dana da sve vrijedi...... al mislim da nije bilo tako da je bilo samo 6mj.ak se ne varam al to sad ni nije toliko bitno

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Zašto "mutave" , swe smo mi ovdje takve s svakakvim pitanjima
    Ja nažalost ne radim, tako da ti tu ne mogu pomoći, ali MM je na bolovanju i na prvom i sad na drugom postupku--swe od 3dc do transfera (bez obzira išli mi u zg 4 (FET) ili 10 puta)(doznake mu daje dokt opće prakse)

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    kaj na to sve rec????
    Zašto ljuta?? Što se njih tiče vrijedi, meni nitko nije reka da radim briseve (ali sam ih napravila na svoju ruku(nakon postupka)---izlječila ureapl...i javila se doktorici)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •