analoneta puuuuno sreće ti želim i da zaista napokon izneses trudnoću do kraja i u naručju kući doneses bebu ili bebice![]()
analoneta puuuuno sreće ti želim i da zaista napokon izneses trudnoću do kraja i u naručju kući doneses bebu ili bebice![]()
Cureee jel neka cula sto za taj štrajk i postupke koje nam je odgodio za iduci ciklus?
netko je negdje napisao da je doktorica rekla da ce raditi normalno.
Kongres je završio, želim našim embriolozima dobrodošlicu nazad na posao. Nadam se da su naučili puno toga korisnog i da će sada svi tulumi u labu završavati dobrim vijestima. Ima da se sve oplode i da se sve uskoro gegamo s trbuhom do zuba.
Jeeee.. Potpisujem bubekicu!![]()
Naravno, i dragi naš dr.A neka nam se vratio pun korisnih saznanja koja će nas dok si reko keks sve prebaciti na trudnički forum.
Ajvi draga! Sad su svi na svom mjestujoš da zanemare štrajk... I mi smo na konju
sretno nam
dali moram nosit i sliku s hsg-a ili samo nalaz, mislim i na nalazu ima mala slika
Totalno sam u šoku od zadnjeg posjeta VV. U ljekarni (u prizemlju VV) su mi dali krive lijekove pa sam fino tjedan dana pila nešto što nisam trebala. Najgore je to što nitko ne bi ni primjetio da nisam odnijela recept za povrat novaca. Žena me u čudu gledala i ispričavala se uz objašnjenje da im se to nikada prije nije dogodilo. Naravno da smo morali sve stopirati i sad opet sve ispočetka... Baš sam razočarana!![]()
Vaki.. Strašno! Šta je rekao dr. Na to?
Utrogestan, a trebala sam uzimati Klomifene. Ja sam kod doktorice, a ona se naljutila na mene. Rekla je da sam trebala znati da se Utrogestan ne koristi za stimulaciju... Znači nije problem u onome tko mi je dao krivi lijek, nego sam si kriva sama. Iskreno, bilo mi je čudno što mi je prepisala Utriće, ali što ja znam o tome. Ionako mi je bilo teško, a onda još i takva njena reakcija.
kako im je samo uspjelo dati utrogestane umjesto klomifena???!!!
Ne znam! Barem one stalno barataju tim lijekovima pa im se takve greške ne bi trebale dešavati. Baš sam razočarana! Toliko me to pogodilo da sam jedva zadržavala suze pred doktoricom. Sestra mi je vratila uputnicu i rekla da možda prirodno zatrudnim ovaj mjesec pa ih neću ni trebati. Znam da me time htjela utješiti, ali to me dotuklo...
Ajme Vaki, užas živi! Znam da moramo biti upućeni u tretman koji prolazimo, ali zašto ponekad ne bismo bili samo pacijenti, a ne i liječnici i ljekarnici i grafolozi... Ja sam jednom skoro dobila krivi lijek zbog doktorskog švrakopisa, ali sam ga srećom čula kako izgovara što mi prepisuje pa sam mogla ispraviti apotekarku.
Drži se, draga i probaj sad lijepo mirno dočekati sljedeći ciklus.
Jesam ovdje padobranac al neki vrag me vukao ovamo.
I jest-čitam i ne vjerujem!!!
Zar je moguće da se događaju takve kardinalne greške?!
Vaki, žao mi je.
Svi griješe u svom poslu, samo su ljekarničke i liječničke greške kobne.
pozdrav cureeeeee.....................ja se vratila sa doooobrimmmmmmmmmmmmmmmmmm vijestimaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!danas me prvi put vidjela nakon onoga svega....kaže ona meni od danas yasmin iduci mjesec 3 dan ciklusa dolazi nosis sve sta sam ti dala da doneses naravno ako sve bude ok a bit ceee ( brisevi papu,ono nesto na hiv i prolaktin moram izvaditi) i krecemooo............ostala sam sokiranaaaa.....rekla da danas kupim vaginalete i da ih spremim u frizider a el mi vjerujete da sam od toga sveg zaboravila kada se one koriste
bila sam samo jednom na ivf i odma ostala trudna pa sam i zaboravila kada sam te vaginalete koristila,znam da ih jesam ali neznam kada...al zato vi znate sigurno
![]()
Kad krenes u postupak, 3dc navecer stavljas i dok ne kazu da stanes ili potrosis kutiju, meni je tako bilo... Sretno!!!
Kad se samo sjetim kad sam cure ovdje ispitivala o klomifenu, trebala popiti nisam sigurna vise da li 2x2 tablete u kratkom vremenskom razdoblju, zbunila i sebe i njih...hvala bogu, na svim curama ovdje punim razumijevanja...
Vaki,jos je meni bilo čudno kad sam vidjela da si napisala da pijes utrogestane pa da čekas ovulaciju,a vidiš ja blesava nisam ni pomislila da se mogla dogoditi takva glupa greška ?! i eto pa naravno da ti je teško ,svi dobro znamo kako ti je...
analoneta!! Hvala Bogu,sad udri po kontracepciji pa fino u idućem ciklusu da bude bingo!!
saan,brtireoka,nova21 i sve ostale moje drage pusa!!
Noemi draga...pusaaa
Hvala vam cure! Prije nisam ništa previše ispitivala jer mi nije bilo ni na kraju pameti da bi se tako nešto moglo dogoditi, ali od sada ću (kako je rekla tina_julija) fino nositi papir i olovku. Puse svima...
Ja sam mislila da sam ja jedina koju je doktorica rasplakala, ali ako smo trenutno tri na forumu koje je rasplakala, koliko je ona onda stvarno cura u pitanju. Što je još veća fora bila sam kod nje par puta prije i poslije toga i bila je normalna, čak draga. Ali šta mi je sve rekla taj put, suze su same krenule, ali ni to ju nije zaustavilo. Užas. Sreća moja što sam kod doktora inače bi mijenjala kliniku.
eto mene opet "mutave" heeee...sad znam da nije ovo mjesto za pitat ali nekako mi je najlakse tu pitat sta me zanima...sad mene zanima a mozda ste neke od vas to radili..kako kad se uđe u postupak i kad ono moras svaki dr.dan na kontrolu i ono kad dođe punkcija..jeste li radile ili ne ..mene zanima mogu li dobiti bolovanje za taj dio i koliko...prvi put kada sam isla radila sam na crnjaka i taman u tom dijelu im nisam trebala pa sam bila doma a sad me prijavili na 3 mjeseca i taman ce me vatati to..normalno moram se tražiti sad kad budem briseve isla radit,krva vaditi ajme poludit ce ovi samnom pa me eto zanima taj dio ...imali sta za bolovanje u tom dijelu...curke sorite sto sam ovako upala i sto malo remetim ovu netemu
curke sljedeći tjedan sam na vađenju hormona,,zanima je jel to baš mora biti 3dc..jer dr.A je napisao 3-5-dc..
pitam zbog mojih ludih smjena pa da mogu iskombinirati...
noemi...
svim ostalim curkama puno puno pozitivnih vibrica...![]()
1.postupak sam bila na bolovanju od punkcije slijedecih 14 dana... Betu sam vadila ujutro i telefonski saznala rezultat..
2.postupak od punkcije i tjedan dana, radim sad... Sto se tice fm dogovorila se s seficom da cu kasnit i izasla mi u susret.. Znam da ima neka posebna oznaka koja daje 21 dan bolovanja, bolje ce ti cure rec, nisam nikad koristila... Mozes mi pp poslat ak te jos kaj zanima...![]()
uh meni je potrebnije prije punkcije..ono kad se izostaje svaki dr dan ili svaki dan jer ja do zg imam 3h voznje pa ni ne stignem na poso kad radim od 6-14....a na poslu sjedim pa bi ja onda isla radit....prva punkcija mi bila dobra dosla doma i odma isla peci tortu tako da se nadam da ce i sada biti tako...eto ako još ima netko neku informaciju dobrodosla je!!!!!!!!!!
analoneta ja sam svaki put bila na bolovanju od cca 7./8.dc od kad su počele učestalije folikulometrije, isto zbog posla. Rekla je moja ginekologica da "na to imam pravo" i nije nikad bilo problema.
evo mene opet, ljuta sam.....
maloprije sam zvala VV da jel bi mi dr. A mogao nadopisati na otpusnom pismu
da moram ponoviti papu i briseve jer znam da to vrijedi samo 6 mj
(a mm bi to sutra podigao) a to sam sve radila prije nekih 10 mj.
pa rekoh da to sve imam spremno posto se moram pojaviti opet gore za mj. i pol
a on veli sestri da to vrijedi godinu dana i da ce on mene primiti bez briseva
kaj na to sve rec????
Posljednje uređivanje od marincezg : 11.09.2013. at 13:52
meni je doktorica rekla da sve sto je u roku od godine dana da sve vrijedi...... al mislim da nije bilo tako da je bilo samo 6mj.ak se ne varam al to sad ni nije toliko bitno
Zašto "mutave" , swe smo mi ovdje takve s svakakvim pitanjima
Ja nažalost ne radim, tako da ti tu ne mogu pomoći, ali MM je na bolovanju i na prvom i sad na drugom postupku--swe od 3dc do transfera (bez obzira išli mi u zg 4 (FET) ili 10 puta)(doznake mu daje dokt opće prakse)