Citiraj šafran prvotno napisa Vidi poruku
Joj nemojte o instrumentima, nije to baš tako, smeta to itekako, pogotovo djeca koja vježbaju i pogotovo u zgradi koja ima lošiju zvučnu izolaciju.
Znate kako zvuči akustični klavir? E pa čuje se od prizemlja do gornjeg kata i tako svaki dan po cirka 2 sata vježbanja djeteta, koje više pila po njemu nego stvarno lijepo svira, jer vježba naravno.
Pa sad, ne znam koje to dijete vježba klavir 2 sata dnevno možda ono koje je stvarno veliki talent i uživa u vježbanju, ali to onda i ne mora biti tako strašan zvuk.

Moji roditelji su nekad davno imali problema sa susjedom ispod nas zbog klavira - ali samo u nižim razredima oš. Dolazila se žaliti na vrata, onda iz principa nije pozdravljala na hodniku, i tako, zapravo bezazleno (nije zvala policiju ili prijetila).
Da ironija bude veća, sad unuke te iste susjede nabijaju po klaviru bezveze (znači, ne vježbaju, nego lupaju po tipkama za igru), i to vikendom u rano popodne Meni je to smiješno, jer više ionako tamo ne živim, ali moja mama je ljuta do neba zbog svega toga.

U našoj sadašnjoj zgradi, osim klavira, ponekad se čuje i pjevač koji vježba, a imamo i dva čelista Pjevač se ponekad čuje na hodnik, ostali instrumenti rijetko.