Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Hvala cure!! ja sam si jučer sama napravila shit-išla sam piškit po testu jer više nemrem izdržat i naravno da je bio negativan. dakle to mi je bio 8dpt. sad neznam jel da odmah padnem u depru ili da se nadam još do ponedjeljka.....ugl simptoma nikakvih osim neke čudne napetosti u donjem dijelu trbuha i to je to. uf, popi.... ću do pon! da li netko zna do koliko sati se vadi krv u Vg i kad je nalaz gotov??

saraya avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Lara 86, nisam sigurna jer nisam još nikada imala transfer, ali mislim da ti je najtočnije iz krvi, jer test ne reagira na još jako nisku betu, ali kažem nisam sigurna..ja bih se još nadala, ali hladne glave, spremna na sve da ne potonem za osječku bolnicu ti kažem sve, ali za Vg..sorry, ne znam..
    Citiraj Lara86 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala cure!! ja sam si jučer sama napravila shit-išla sam piškit po testu jer više nemrem izdržat i naravno da je bio negativan. dakle to mi je bio 8dpt. sad neznam jel da odmah padnem u depru ili da se nadam još do ponedjeljka.....ugl simptoma nikakvih osim neke čudne napetosti u donjem dijelu trbuha i to je to. uf, popi.... ću do pon! da li netko zna do koliko sati se vadi krv u Vg i kad je nalaz gotov??

dazler avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Lara čekaj ponedjeljak
    Za krv dođi što ranije i do 13-14h je nalaz gotov,nekad i ranije oko 12h
    držim fige!!!!!!!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove