Pokazuje rezultate 1 do 50 od 227

Tema: tko sve smije imati djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Naravno da nije prvo, ide u buket ostalih "kompleksnih tema", ali nije razlog da, koliko shvaćam, jedine nas 2 ovdje sa usporedivim relativno bliskim iskustvom (znači, u principu, nefilozofski kutak) odušutimo i ne kažemo "bobu bob". Čuđenje - na to sam navikla. Teško je to prenijeti, trebaš bit umjetnik riječi za to - eno Gromače i Božanske dječice, koga baš stvarno ono jako zanima kako je to, žena je umjetnica i dobro je to odradila.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.10.2013. at 14:55

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da nije prvo, ide u buket ostalih "kompleksnih tema", ali nije razlog da, koliko shvaćam, jedine nas 2 ovdje sa usporedivim relativno bliskim iskustvom (znači, u principu, nefilozofski kutak) odušutimo i ne kažemo "bobu bob". Čuđenje - na to sam navikla. Teško je to prenijeti, trebaš bit umjetnik riječi za to - eno Gromače i Božanske dječice, koga baš stvarno ono jako zanima kako je to, žena je umjetnica i dobro je to odradila.
    Majkemi, ja ne kužim kako ovo može bit odgovor na moj post. Ovo može bit odgovor na neki post dijametralno suprotne poante od moga.
    Posljednje uređivanje od vertex : 23.10.2013. at 14:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •