Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: ambicioznost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    i ne samo od specijalzanata
    imaju veću plaću i do većine dr opće medicine
    i ne samo vozači zeta
    i prodavačice u jednom trgovačkom lancu imaju veću
    i još dobiju i božičnicu, regres i 4x godišnje poklon paket

ali slažem se, treba ulagati u znanje i "papir"
    kad se već osvrćemo na to sve skupa.
    Ja Vas moram pitati šta bi liječnicima značilo da zetovci imaju manje plaće?
    Ono što sam htjela reći da ok ako zetovi vozaći imaju veću plaću ili trgovkinje u dm-u, ali i dalje je puno više prodavača, vozača i sl zanimanja koji imaju jako malu plaću.
    Što smeta liječnike da neki privatnik koji ima dobit tu svoju dobit podjeli sa svojim radnicima?
    Jel bi bili sretniji kada bi oni te pare zamračili, dio isplatili na crno pa da se ne uplate ni doprinosi ni porez i da se dobit na određene domaće načine "zamrači"?
    Daleko od toga da se liječnici potplaćeni, da su uvjeti u bolnicamam katastrofa, da nema matrijala itd.
    Ali čemu te usporedbe, koliko ima dm-ova prodavačica?
    Kad smo papira mogu vam pisati koliku neto plaću imaju ing. strojarstav tu jednoj našoj lokalnoj firmi, 3.500,00 kn. Koliko je to podcjenjivanje znanja i papira?
    Ali nekako opet mislim da bi mi sin imao veće mogućnosti da ima taj papir pa sve da neko vrijeme i radi za mizeriju.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I još jedna stvra, mi ne radimo neko vrijeme za mizeriju. Nego svo vrijeme. Plaća nešto sitno poraste nakon specijalističkog. Sad se ukidaju dodaci za doktorate. Svi drugi su davno ukinuti. Priče o liječnicima koji zarađuju 30 000 kuna su deplasirane. Tako da se ne radi o kratkoročno lošim primanjima!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    I još jedna stvra, mi ne radimo neko vrijeme za mizeriju. Nego svo vrijeme. Plaća nešto sitno poraste nakon specijalističkog. Sad se ukidaju dodaci za doktorate. Svi drugi su davno ukinuti. Priče o liječnicima koji zarađuju 30 000 kuna su deplasirane. Tako da se ne radi o kratkoročno lošim primanjima!
    ja, kakva sam, podržavam svaki štrajk kad se bilo koji radnici bore za svoja prava

no, razgovarala sam s nekoliko liječnika, kojima plaće nikako nisu mizerija. faks, KBC, dodaci za dežurstva, dodaci za pripravnost...i koji smatraju da su zahtjevi sindikata u ovom štrajku promašeni. u situaciji u kojoj nam se zdravstvo nalazi. i s puno većim problemima od plaća.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •